Rawmix R8000 blenderi

8/24/2016

Mulla on ollut Rawmix:n blenderi käytössä nyt jo pidemmän aikaa. Aika tarkalleen kohta kolme kuukautta. Kesäkuun alussa hehkutin blenderiä ja sen tehokkuutta, tuon postauksen pääsee tsekkaamaan tästä (samaisesta linkistä myös terveellisen nutellan resepti). Joskus se rakkaus sitten hiipuu ajan myötä, MUTTA toisin on käynyt RawMixin kanssa. Siitä on tullut hyvinkin pysyvästi osa arkea. Jouduin elämään pari viikkoa ilman, kun asuin Joensuussa ilman asuntoa ja blenderi oli jo Jyväskylässä ja mulle tuli ihan oikeesti ikävä. Kaipaisin mun aamuisia pannukakkuja, päiväsmoothieita ja iltapalajäätelöitä. Rupesin sillon miettimään ihan oikeasti, että mitähän mä oon syönyt ennen tuon RaxMixin astumista mun elämään.. 

rawmix2 rawmix rawmix3

Siispä yhäkin oon rakastunut. Se on helppokäyttöinen ja tehokas. Jos tästä haluaa miinuksia keksiä niin se on aika iso. Pienenpieneen keittiöön ei ehkä paras valinta, mutta hiukankin jos on enemmän tilaa niin ehdottomasti ostamisen arvoinen. Meillä laittoi äitikin tilaukseen samaisen laitteen ja nyt niitä on tässä perheessä jo kaksi ja tyytyväisiä omistajia molemmat. Rawmixillä saa tehtyä hummukset, smoothiet, jäätelöt, raakakakut, pannaritaikinat. Tahmeissa ja paksuhkoissa aineissa (kuten cashewtahna) aines saattaa jäädä helposti reunoille terän tavoittamattomiin, mutta sit sitä pitää vaan ahkerasti siirrellä takaisin teriä kohti siihen tarkoitetulla sauvalla (tulee mukana pakkauksessa).

rawmix5 rawmix6 rawmix4

Jokaisen pennin arvoinen tämä laite on ollut ja nyt vielä äippä esimerkiksi sai tilatessa päivitetyn version laitteesta. Tää on semmoinen sijoitus joka oikeesti kannattaa. Itse tosiaan pari sauvasekoitinta ja pikkublenderiä rikkoneena voin todeta, että niihin halppiksiin voi mennä loppujen lopuksi ihan yhtälailla rahaa kun tämmöiseen laitteeseen. Ja niinkuin yllä totesin, teen tällä ihan päivittäin asioita ja tää kykenee niin pähkinävointekemiseen, jäiden murskaamiseen, kun tavallisten smoothieiden valmistamiseen. Ja rakenne on silkin sileää, kuten kuvista näätte. Niin pehmoista, nam!!

Ja alennuskoodi vielä voimassa, elikkä koodilla "journey" saat 10% pois hinnasta! Tilaamaan: 

Sit vielä loppuun reseptiä

Kiivi - vadelma smoothie

1,5 kiiviä 
1dl vadelmia
1dl kookosmaitoa
1 mitallinen heraprotskua
2 kourallista pinaattia
steviaa / agavesiirappia

1. Heitä blenderiin ainekset ja anna rawmixin tehdä työ.

Mulla on snapchatissa (emiliajoensalo) ajoittain reseptejä eteenkin aamuihin, kannattaa laittaa seurantaan. :)
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥