Täydellinen meikkivoide kuivalle iholle

5/11/2016

Kuivan ihon kamppailusta kosmetiikan parissa on puhuttu paljon täällä blogin puolella. Tänään ois esittelyssä meikkivoide joka ensilevityksellä hämmästytti ja tajusin löytäneeni "sen oikean". Kaunis, kuulas, eikä yhtään tunkkainen iho. Oon löytänyt tosi paljon hyviä, kuivalle iholle sopivia tuotteita, matkan varrella. Tärkeimmässä osassa ihon hoidossa on ehdottomasti ruokavalio. Atopiselle iholle varsinkin on ihan äärettömän tärkeää löytää puhdas ja tasapainossa oleva ruokavalio. Käy lukemassa "ihon hyvinvointi sisäisesti" ja "ihon hyvinvointia ulkoisesti"-postaukset. Täydellisen miekkivoiteen metsästys on kuitenkin ollut aika pitkä, oon kokeillut luonnollisia natural codeja, CC:tä, BB:tä, Fit Me:tä, True Matchia, mut mikään näistä ei vaan oo oikein sopinut mun iholle. Hyviä tuotteita,  mutta ei täydellisiä. 
toukokuu60
ENNEN // JÄLKEEN
toukokuu73
Nyt oon kuitenkin löytänyt sen, joka levittyy täydellisesti, peittää, mutta ei ole liian pakkelimainen. Kyseessä on Lancome Teint Idole Ultra. Meikkivoide lupaa pitkäkestoista peittävyyttä, virheetöntä ja tasaista lopputulosta. Jo ensimmäisen kerran tätä levittäessä oikeasti hämmästyin. Voide levittyy ihan älyttömän hyvin ja muutama pumppaus riittää oikein hyvin koko kasvoille. Peittävyys on hyvä, mutta ihon pinnasta ei tule pakkelimainen. Atopinen iho on  mulla poskista eteenkin rosoinen, joten liian paksu meikkivoide korostaa vaan entisestään epätasaista ihoa. Tässä koostumus on erinomainen. Peittää hyvin epätasaisuuksia ja punaisuutta, mutta ei tee tunkkaista ihosta.

toukokuu66 toukokuu76
Hinta ehkä tuotteessa kirpaisee. 53 e meikkivoiteesta tuntuu paljolta. Vielä toukokuun loppuun asti sokokselta saa s-etukortilla tän kuitenkin 10e edullisemmalla ja väitän, että tää on parasta mitä meikkivoiteelta voi toivoa. On saanu ihan älyttömän hyvät arvostelut ja sopii ainakin arvosteluiden perusteella kuivan ihon lisäksi myös rasvoittuvalle iholle. Tuotteen tiedoissa luvataan mattapintaisuutta, peittävyydestään huolimatta tää ei kuitenkaan tee ihosta liian mattapintaista, kuten ylläolevista kuvista huomaakin. Mun mielestä hiukan kuultava iho näyttää raikkaalta ja eteenkin kesällä tosi ihanalta. Lisäksi meikkivoide tuoksuu aivan älyttömän ihanalta ja värisävyissä on valikoimaa runsaasti, joten löydät varmasti omalla iholle sopivan värin.

+ peittää hyvin
+ kestää hyvin
+ riittoisaa, levittyy kauniisti
+ ei tee ihosta tunkkaista
+ sopii myös kuivalle iholle

- hinta

Jos siis haluat sijoittaa hyvään tuotteeseen, en voi muutakun suositella. En oo keksiny yhtäkään huonoa puolta tälle tuotteelle. Tää on täydellinen meikkivoide kuivalle iholle.

Ps. kiitos Evita vinkistä, oon löytänyt THE meikkivoiteen.

2 kommenttia

  1. Kävin viime viikolla pyytämässä tosta testeriä kotiin ja ai että rakastuin! Mulla on aivan super kuiva ja herkkä iho eikä oo kutissut ollenkaan käytön aikana! Täytyypi käydä Sokokselta hakemassa alesta oma putelli<3

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää! :) Itsekin tykkään todella paljon Lancomen tuotteista ja tällä hetkellä on meneillään Teint Miracle meikkivoide. Täytyy joskus testata vaihtelun vuoksi myös tuota Teint Idolea. Kiitos vinkistä! ♥

    https://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥