Treenivaatteita

2/05/2016

Mä en oo pitkään aikaan ostanut itelleni treenivaatteita. Lähdin ettimään itelleni hyviä kenkiä Crossfittaamista varten ja sain nostatettua aikamoisen treenivaatekuumeen. Mulla tulee pitkälti vietettyä aikaa aika chillissä varustuksessa, kun työssä tarttee urheilullista vaatetusta ja treeneissä menee pitkälti vapaa-aika. Sportamorelta löytykin ihan älyttömän hyviä alennuksia. Mä oon aina ollu henkeen ja vereen adidas-fani ja ai että miten ilonen olin noista aleista. Harmi vaan, että koot on tosi usein sportamorella aika vähissä. Löytyi sieltä kuitenkin muutamia ihanuuksia omalla koolla ja lähti myös tilaukseen. Vilkaisin myös Nellyn valikoimaa, jossa NLY Sport, eli nellyn oma urheiluvaatesarja on aika hyvässä alessa! Onko jollain kokemuksia noista NLYn vaatteista, onko miten laadukkaita?
valmis

1. trikoot (13.95!!) // 2. polvisukat //3. kengät pinkki tai musta // 4. pitkähihanen treenipaita
5. urheilutoppi // 6. treenitoppi // 7. shortsit // 8. urheilutoppi
9. pitkähihainen treenipaita //10. trikoot // 11. treenitoppi // 12. trikoot

Suurimpana tarpeena on tosiaan nuo treenikengät. Tähän mennessä oon treenaillut tosi huonoissa ja elämää nähneissä tossuissa. Kunnon kengät, jotka soveltuisivat sekä syketreenaukseen, hyppyihin yms, että painojen nosteluun ois hakusessa. Reebokin Crossfit nanot oiskin tähän tarkoitukseen aika täydelliset ja sportamorelta ne saa vieläpä nyt näköjään tosi edullisesti! Pitkähihasia treenipaitoja en oo löytänyt melkein mistään ja vaikeeta oli nytkin löytää. Tuo adidaksen musta tosin ihastuttaa addufania. Urkkaliivejä ei voi koskaan olla liikaa ja mua kiinnostaa nuo erikoisemmat leikkaukset selänpuolella. Erityisesti nuo Reebokin on aivan ihanat! Trikoita ei voi koskaan olla liikaa, ihan tommosia perusmustia kaipailisin. Jollain näin salilla aivan törkeen mageet siniset pöksyt ja siitä lähtien oon miettiny, et mahtaiskohan tollaset passata mullekin.. 

Löytyykö näistä teille mieleisiä?

JA AUTTAKAA: Mustat vai pinkit kengät? Kommentoi alle.

4 kommenttia

  1. Anonyymi2/06/2016

    Pinkit kengät ehdottomasti! Itelle mieleisiä on tuo niken neonkeltanen pitkähihanen, erityisesti tossa värissä. Addun shortsit on nätit ja ihania nuo urkkaliivit, jotka on vähän erikoisempia selän puolelta, vaikka ite oon ollu tyytyväinen myös ihan H&M:n halppisliiveihin, kun ei tuota rintavarustusta kovin oo ja monissa topeissa on liivi itsessäänkin. Trikoisiin toivon jotain vähän erikoisempaa, tykkään better bodiesin ja 2XU:n trikoista. Topeissa menee kaikki merkit, mut niistä oon erityisesti ihastunu niken toppeihin sisäliivillä tai ilman, mallit sopii itelle hyvin ja värit on ihanan kirkkaita ja raikkaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava että muutama suosikki löytyi :) Topeissa on tosiaan kiva, että niissä on jotain erikoisempaa :) Niken toppeihin pitääkin tutustua ja samoin noihin trikoisiin! Kiitos vinkistä :)

      Poista
  2. Anonyymi2/06/2016

    Noi pinkit kengät ehdottomasti! Itsellä juuri noi kengät (harmaina) ja soveltuu kyllä siis niin moneen! Tosi hyvät muutenkin jalassa ja tukee kunnolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla, laitoin nimittäin tilaukseen :)

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥