LIEBSTER AWARD - VASTAUKSET

7/13/2015

Makaan tällä hetkellä sängyn pohjalla. Makaan paikallaan ja mun syke paukkaa takaraivolla. Tätä on jatkunut jo kolme päivää. Sykkeen nousu ei oo tosin jatkuvaa. Muita oireita on huonot unet ja vapina, sekä kehonlämmön vaihtelu. Välillä paleltaa ihan älyttömän paljon ja yhtäkkiä sitten oon ihan hikinen ja hengästynyt. Akuutti ylikunto vois olla googlailun perusteella kyseessä, mutta treenit sujui esim. viikonloppuna ihan superhyvin ja itse treenimäärät ovat vaan vähentyneet ja kehonhuolto lisääntyny. Otappa siitä sitten selvää. Tänään jäin kuitenkin kotiin lepäämään, sillä olo on tosi voimaton. Reenittömyyttä taitaa tulla nyt sit hiukan verran. Toivottavasti pääsen töihin kuitenkin vielä tällä viikolla, niin ei jää asiakkaat ilman hierontaa. Oon hiljattain saanut kaksi haastetta Monan blogista ja Hillan blogista, joihin ajattelin nyt vastata molempien esittämiin kysymyksiin. En haasta nyt ketään, sillä mun aivokapasiteetti ei riitä keksimään kysymyksiä... Samalla pääsette kurkkaamaan puhelimen otoksiin kesän ajalta.
 photo Uusi kansio1_zps1q8dx2x8.jpg 1. Mistä asiasta olet tänään ollut kiitollinen?
Kiitos tästä kysymyksestä, joka pisti tosiaan pohtimaan, että vaikka täällä sängyn pohjalla makaa sykkeet katossa, niin mulla tosiaan on monen monta asiaa joista olla kiitollinen. Ensimmäinen ajatuksena saan olla kiitollinen siitä, että mun sydän pamppailee päivittäin ja saan upean mahdollisuuden elää elämääni, unelmoida ja tähdätä kohti niitä.

2. Lemppariaamupala?
 Lemppari aamupala sisältää ehdottomasti suuren kupin lämmintä lattea, avocadolla ja lohella täytetyn kroissantin ja ihania raikkaita hedelmiä ja marjoja kreikkalaisella jugurtilla ja itsetehdyllä myslillä. Vieläpä tuoretta itsepuristettua mehua tuohon yhteyteen niin täydellisyys on siinä. Tolla setillä saa varmaan massunkin aika täyteen.

3. Mikä oli lapsuuden haaveammattisi?
Haaveilin mm. balettitanssijan, eläinlääkärin urasta ja myöhemmin muotisuunnittelijan urasta. Tottakai ammattilentopalloilija oli myös unelmien ammatti jossain vaiheessa.

4. Millaiset ovat aamurutiinisi?
Herääminen on viimeaikoina ollut aika vaikeaa. Hetken kiukuttelen ja önisen sängyssä, mutta lopulta ponkaisen ylös ja suuntaan vessaan. Munakas tulille, mulla ei ole kahvinkeittovastuuta, mutta kahvia on saatava. Aamupalan jälkeen puhdistan kasvot, levitän päivävoiteen ja pesen hampaat. Vaatteet päälle ja treenikamat ja eväät matkaan. Sitten alkaakin olla aika lähteä joko treenaaman tai kouluun.
 photo Uusi kansio_zpsvwza4ces.jpg
5. Banaani vai omena? Miksi?
Banaani, koska siitä voi tehdä niin monenlaista ihanaa herkkua: jäätelöä, smoothieta, kakkuja ja leipää. Lisäksi se on todella hyvä eväs ja herkullinen ihan sellaisenaan.

6. Mikä on kesäsi kohokohta?
Tottakai valkolakin päähän painaminen oli huikea aloitus kesälle. Odotan yhteisiä hetkiä kavereiden kanssa, kun ensi perjantaina vihdoin koittaa loma.

7. Jos saisit matkustaa minne vain, mihin menisit?
Malediiveille.

8. Top 3 kahvilat kotikaupungissasi?
Onkohan mun kotikaupunki nyt Joensuu vai Kuopio? No vastaan nyt Kuopio koska siellä oon käynyt enemmän kahvilla. Ehdottomasti tunnelmallinen kahvila Poeme, josta muuten postasin vastikään, pääset lukemaan postauksen tästä. Seuraavaksi salacavala, josta saa ihanaa wokkia ja ulkona on mukava olla terassilla nauttien auringonsäteistä. Viimeisenä pakko mainita houkutus, josta saa ihanaa salaattia ja herkullisia piirakoita.

9. Miten rentoudut?
Hyvän ruoan ja seuran parissa. Välillä on toki hyvä rentoutua ihan vain olemalla itsekseen ja nauttimalla höyryävästä latesta.

10. Mikä on sinulle paras herkku ikinä?
Ehkä maailman täydellisin suklaakakku kermavaahdolla ja vadelmilla.

11. Tykkäätkö puista?
En oo koskaan ajatellut asiaa, joten ei niillä taida olla suurta tunnearvoa. Jotkut yksilöt ovat kyllä hurjan kauniita ja tykkään esimerkiksi joensuun kaduista, kun niitä reunustavat kauniit puut.
 photo Uusi kansio3_zpsjufpq3a9.jpg
1. Milloin olit onnellisimmillasi?
Haluan olla onnellisimmillani joka päivä. On toki tiettyjä hetkiä elämässä, jotka tekee onnelliseksi ja yksi sellainen on tuo kesän kohokohta, YO-juhlat. En halua määritellä tiettyä hetkeä sillä jokainen päivä on uusi mahdollisuus hymyillä maailmalle.

2. Onko sinulla lemmikkejä? Minkä lemmikin haluaisit vai pidätkö eniten sellaisista eläimistä, jotka eivät sovellu lemmikeiksi?
Meillä on kotona kaksi hauvaa, joita rakastan ylikaiken. Oon viimesen päälle koiraihminen ja varmasti jossain vaiheessa elämää sellaisen hankin.

3. Kauanko olet blogannut? Onko tämä ainoa blogisi vai onko sinulla ollut useita blogeja tähän päivään mennessä?
Oon blogannu pian 5 vuotta ja tämä on toinen blogini.

4. Mikä on horoskooppimerkkisi?
Kalat. En tosin usko horoskooppeihin.

5. Lempibloggaajasi ja hänen bloginsa? 
Ei ole yhtä ylitse muiden. Kaikki blogit ovat niin erilaisia, mutta tykkään paljon esimerkiksi Saran Tickle your fancysta.
 photo Uusi kansio2_zps52fv2ecv.jpg 6. Mitkä ovat lempikenkäsi?
Tällä hetkellä asicsin ihanat lenkkarit :D

7. Onko sinulla koskaan ollut kirjekaveria? Pidättekö edelleen yhteyttä?
On kai joskus pienenä jotain viestejä lähetelty, mutta ei pitkäaikaisia ja ei pidetä yhteyttä.

8. Onko sinulla onnennumeroa?
Ei varsinaisesti.

9. Mikä on lempi vaatekauppasi? Saa olla nettikauppa tai sellainen, jota ei ole Suomessa :-)
Sportamore on kyl aika huippu urkkavaateliike. Suomessa ehdottomasti BikBok.

10. Onko elämä koskaan yllättänyt sinua? Miten?
On monesti ja yllättää varmasti vielä monesti. Niin positiivisia, kuin negatiivisia yllätyksiä. Semmoistahan se elämä on, ettei se kerro mitä on tulossa ja sitten opitaan ja kasvetaan sen mukaan.

11. Kirjoita vapaamuotoinen viesti, johon et laita saajan nimeä. Mitä haluaisit sanoa jollekulle, mutta et välttämättä uskalla tai et voi?
Tartu hetkeen.

Mukavaa viikkoa!

8 kommenttia

  1. Jestas mitkä vatsalihakset sulla on! Olis ihan mahtavaa, jos joskus voisit vähän kertoa, että kuinka usein ja miten treenaat niitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah kiitos! :) Pitääpäs kehitellä sellaista postausta.. :)

      Poista
  2. Mullakin on viimeset päälle kaksi viikkoa sormet sauhunneet, kun olen etsinyt netistä tietoa kaiken maailman ylikuntojen ja sydänsairauksien oireista! Onneksi tänään tuli kuitenkin lääkäriltä terveen paperit, eikä ylirasituksesta/ylikunnosta ole tietoakaan :)

    Uskon, että nuo sinunkin olot menevät parissa päivässä ohi! Täytyy vain tosiaankin malttaa levätä, vaikka treenille haluaisi... Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei.. Tiedän niin ton tunteen! Ihanaa, että sait terveen paperit, mullakaan ei lääkärissä saatu nauhalle sydänfilmiin mitään erikoista, kun sillä hetkellä oli ihan normaali olo :| Kroppa tosiaan vaan ilmottelee, kun elämässä rasitus on liikaa ja se tarvitseee lepoa. Sinäänsähän tämä on ihan normaali reaktio ja opettaa vaan sitä, et välillä täytyy ottaa iisimmin :) Kiitos<3

      Poista
  3. Huikeeta että vastailit näihin kysymyksiin! Sen verran uteliaaksi on ihmisluonne tehty että näitä on hirmuisen mielenkiintoista lukea :)

    Ja noi absit, vau!
    ~Hilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, oli hauska miettiä vastauksia :) Kyllä nää on aina kivoja ja mielenkiintoisia ja tavallaan nää myös luo sitä yhteisöllisyyttä bloggaajien välille :) Ihanaa kesää sulle!

      Poista
  4. Anonyymi7/30/2015

    Mulle välittyy sun blogista ja instasta sellanen fiilis, että haluat tuoda itseäsi hirveesti esille. Ensin painotat sitä miten pitää olla itseen tyytyväinen, sit esittelet hirveesti sun kroppaa, kuvissa näkyy pyllyy, tissii mahaa millon mitäkin! Minulle tuollaisesta välittyy huono itsetunto, on esiteltävä pyöreää pyllyä ja trimmattua kroppaa! Ei en ole kateellinen, pistää vain silmään ja aiheuttaa ihmetystä. On hienoa että olet positiivinen mutta nättejä kuvia voi ottaa itsestä myös ihan peittävät vaatteet päällä ja sanoa ja näyttää että olen kaunis vaikka uskon että sinäkin tiedät sen, niitä vain näkee harvemmin täällä! :) en osaa oikein ilmaista itseäni, teen sen huonosti. Tiivistettynä: ihmettelen miksi lähes kaikissa kuvissa näkyy pyllyä, tissiä, mahaa?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos asiallisesta kommentistasi.

      Oon hurjan tyytyväinen itseeni ja oon ylpeä siitä miltä näytän, paljon oon kuitenkin myös taistellut itseni hyväksymisen kanssa. Koen kuitenkin, ettei hyväksyntää kuulu hakea muualta kuin omalta itseltä:) Tykkään seurata urheilullisia tyttöjä, jotka näyttävät upealta ja tekevät töitä ulkonäkönsä eteen! Hyvinvointi lähtee kuitenkin sisältä päin ja jokainen meistä on kaunis omalla tavallaan. Toisella on upeat silmät, joita hän luultavasti korostaa meikillä.

      Ikävä kuitenkin, että olet saanut minusta erilaisen kuvan. Toivottavasti sain ilmaistua itseni riittävästi. :)

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥