MY DAILY LIFE

6/03/2015

Vähään aikaan ei oo tullut iPhonesta kuvia koneelle siirrettyä. Nää on kuitenkin mukava tapa kurkistaa siihen päivittäiseen arkeen mitä mä elän. Kolme viimeistä kollaasia onkin tuon viimeisen viikon aikana otettuja kuvia, kun on ollu lomalla ja arki on hiukan erilaista kun täällä kotona Joensuussa. Kuitenkin oon koittanut nauttia tästä arjestakin ja saada tästä ajasta mahdollisimman paljon irti sen rankkuudesta huolimatta. Välillä pääsee sitten Kuopioon rentoutumaan ja näkemään kavereita ja tekemään muutakin kun opiskelemaan. Se on vaan fakta, että välillä elämä on kiireistä ja tuntuu, että se on tasapaksua ja yllätyksetöntä. Sen tasaisuuden jälkeen jaksaminen palkitaan ja pääsee taas toteuttamaan niitä unelmiaan. 
 photo puhelimesta KEVAumlT 2015_zps0wynup9j.jpg
1. Yoga-time. Aamujooga on kyllä mun lemppari. Sunnuntaiaamuna, kun ei tartte herätä liian aikaseen ja on oikeesti aikaa itselle, ei oo parempaa kun aloittaa päivä virkistävällä joogatuokiolla. // 2. Koulussa taiteilua. Marjo piirtänyt mun selkään pinnallisia ja syviä lihaksia. Toi on ehkä tähän mennessä ollut parhain tapa oikeasti hahmottaa miten ne lihakset siellä menee. // 3. Ihana chicken tikka pita leipä, johon ohjetta onkin blogissa täällä. // 4. Koulussa välipalana puuroa ja marjoja.
 photo puhelimesta KEVAumlT 20152_zpsqcqdcmz0.jpg
1. Ihana aamupala, protskupannareita, vadelmia, tuoretta mehua ja latte. Näihinkin ihanuuksiin ohjetta blogissa täällä. // 2. Oon löytänyt superhyvän kirjan luettavaksi ja se on Usain Boltin elämänkerta englanniksi. Erittäin koukuttavaa, viihdyttävää ja inspiroivaa luettavaa. // 3. Ahkeraa, mutta rentoa opiskelua. Parasta tässä koulussa onkin ollut sen rentous ja se ettei tartte kököttää kaheksaa tuntia nenä kiinni kirjassa. Hierontapöydillä pystyy ottamaan myös taukojen aikana päikkärit mukvasti. // 4. Väsynyt, mutta onnellinen naturelli minä menossa nukkumaan.
 photo puhelimesta KEVAumlT 20151_zps4hi2dyjn.jpg
1. Treenin jälkeisiä fiiliksiä. Oon tykännyt treenata Joensuun energyllä, vaikka kaipaisin sinne suurempaa crossfit tyyppistä salia, jossa vois tehdä omankehon painolla treeniä. // 2. Tyttöjen viikonloppuna tehtiin ihan sairaan hyvää kasviskatkarapu pataa. // 3. Tuo ihana tyttöjen viikonloppu sisälsi myös ihanan brunssin, jolla saatiin vatsat aika täyteen. Enemmän kuvia tuosta täydellisestä brunssista löydät täältä. // 4. Kouluun ei oo kauheesti tullu laittauduttua ja tässäkin koulussa melko rennossa vaatetuksessa. Ihan kiva kun voi päivittäin olla sporttinen, mutta kyllä sitä pitää päästä välillä laittautumaankin.
 photo puhelimesta KEVAumlT 20153_zpszlornb6t.jpg
1. Absit näkyy mukavasti onnellisessa kropassa. Ei diettejä, ei ahdistusta omasta kropasta. // 2. Ihana aamiainen kotona vesimelonia ja greippiä kera kahvin. // 3. "Do what you love" tämä ihana pinterestistä poimittu kuva oleili monta viikkoa mun taustakuvana. Ihanan inspiroiva ja yksinkertainen lause muistuttamaan meitä joka päivä siitä, että elämästä tulisi nauttia. // 4. Kuopiossa "lomaillessa" oli ihana välillä päästä laittautumaan ja käymään ihmisten ilmoilla. Shoppailu oli erittäin virkistävää ainaisen "treeni-koulu-treeni-koti-nukkumaan"-arjen rinnalla. 
 photo puhelimesta KEVAumlT 20154_zpswa828axp.jpg
1. Evitan kanssa tehtiin ihanan raikasta hedelmäsalaattia ja katseltiin maailmanliigan ottelua. Vaikka lentopallo kentillä mua ei oo näkynyt vähään aikaan, niin kyllä tuo laji silti mulla lähellä sydäntä on eikä siitä mihinkään pääse. // 2. Yo-mekon sovittelua harjotuskampauksen jälkeen. Rakastan tuota mekkoa. // 3. Fiilistelyä juhlakenkien löytymisen johdosta. Nuo kengät oli paitsi kauniit niin ihan sika hyvät jalassa korkeudestaan huolimatta. Aamukuudesta yömyöhään jaksoin noilla koroilla painaa. Sitäpaitsi noi kengät menee arkenakin esim farkkusortsien kanssa. // 4. Nämä kaunokaiset pääsi tarjolle yo-juhla pöytään ja kyllä ne myös aika herkulta maistui.
 photo puhelimesta KEVAumlT 20155_zpsn2ejfswo.jpg
1. Ihana päivä, ihanat rakkaat ihmiset. Tämä likka on kulkenut mun kanssa mun lukiovuodet ja päivä päivältä tullu mulle tärkeemmäksi. "There are some people in lide that make you laugh a little lauder, smile a little bigger and live just a little bit better". // 2. Ihana ystävä, jonka kanssa tunnettu jo monen monta vuotta mut todettiin et taitaapa olla ensimmäinen kunnon kuva mitä tuona aikana on saatu meistä otettua. // 3. Love of my life. Kohta pari vuotta ollaan yhdessä oltu ja paljon ollaan myös koettu. // 4. Väsynyt, mutta superonnellinen ylioppilas. 

6 kommenttia

  1. Anonyymi6/04/2015

    Moikka!
    Olisi kiva saada jonkinlaista postausta teidän kämpästä. Ja samoin kiinnostaisi kuulla enemmän noista hieroja-opinnoistakin!
    Ainiin, onnea vielä kerran ylioppilaalle, tuo sun mekko on kyllä tosi nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että opinnot kiinnostavat ja paljon kiitoksia :)

      Poista
  2. Ihania kuvia :) sulla tosiaan näkyy hienosti absit. :) onnea ylioppilaalle :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi6/05/2015

    Onnea ylioppilaalle! :) Olisiko mahdollista saada postausta sun viikottaisista treeneistä? Eli vaikka viikkokoonti niistä? Ja jonkun päivän "ruokapäiväkirja"?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Oishan se mahdollista! Voisin laitella semmosta tulemaan tässä joku viikko :)

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥