YLIOPPILAS 2015

6/02/2015

Väsynyt, mutta superonnellinen ylioppilas täällä. Viikko oli ihan älyttömän rankka, mutta jokainen huhkittu hetki palkittiin lauantaina upeana juhlana. Tuo päivä, kun lakin sain päähäni laittaa sisälsi ihania hetkiä rakkaiden kanssa. Aurinkokin toivotteli minulle ja muille valmistuneille oikein ihanaa juhlaa ja mikäpä olisikaan ihanampaa kun nauttia juhlahetkistä vasta valmistuneella terassilla, kauniin kotimme takapihalla auringon lämmittäessä ja lämpimän kesä tuulen vilvoittaessa mukavasti. Meillä kävi yhteensä varmaan n. 80 vierasta lauantain ja sunnuntain aikana. Kukkia ja lahjoja tuli ihan hurjan paljon, mut tärkein ja suurin lahja mulle oli se, että sain niin paljon läheisiä juhlistamaan tuota mulle tärkeää päivää kanssani.
IMG_9433.CR2
Päivä starttas aamulla 6.20 ja suuntasin pesemään kasvot ja laittamaan pohjustusvoiteet. Edeltävänä iltana tein hellävaraisen kuorinnan ja laitoin kosteuttavan maskin. Meikin tekemisestä vastasin itse ja juhlapäivää varten ostin muutamia laadukkaampia meikkejä, jotta saisin meikistä kestävämmän. Postailen näistä myöhemmin lisää. Seitsemän jälkeen mun kampaaja tuli meille ja aloitettiin kiehkuroiden vääntäminen. Oon ihan älyttömän onnellinen ja tyytyväinen kampauksesta, oli ihan super hyvä, että tutun tuttu tuli tekemään kampauksen meille ja mun ei tarvinnut lähteä kauemmas kesken muiden valmisteluiden. Samalla pystyin vetämään esim aamupalaa ja viimeistelemään meikkiä. Kampauksesta tuli super kaunis ja myös mamma sai kiharat tukkaansa kaupan päälle. Kampauksen jälkeen sit vaan mekko päälle, kengät jalkaan ja lähtö koululle. Onneksi mamma oli varautunut sukkahousukatastrofiin jo etukäteen ja ostanut koko perheelle sukkahousut, niitä nimittäin kyseltiin aamulla. 
IMG_9427.CR2
Juhlan jälkeen ajeltiin kiireellä loppuvalmistelemaan kotia juhlakuntoon ja pian jo ensimmäiset vieraat tulivatkin. Kiirettä piti, jotta kerkesi jokaisen vieraan kanssa vaihtaa kuulumiset ja välillä tuntui, ettei pääse itse edes iskemään kiinni herkkuihin mitä oltiin pöytä täyteen taiottu. Maljaa nostettiin useaan otteeseen ja kilisteltiin. Oli myös ihana nähdä sukulaisia, joita ei ollut pitkään aikaan nähnyt. Ainut miinus päivässä oli, että aika hurahti aivan liian nopeasti ja pian tuli ilta ja päivä alkoi olla ohi. Illalla vaihdettiin sitten vielä vähän kevyempää vaatetta päälle ja lähdettiin viettämään iltaa kavereiden kanssa ja aamuyöhönhän siellä meni. Aamulla kuitenkin odotti lakkiaiskuvien otto mun ihanan siskon kanssa, joten yhdeksän aikaan piti nousta ja lähteä kuvaamaan. Kuvista tuli ihan superhienoja ja ne saan tänne blogiin myös kuhan siskoni muokkausurakka on valmis. Mun sisko on ihan super lahjakas, omistautunut ja luova kuvaaja.
IMG_9430.CR2
Onneksi koko päivästä ihanat muistot tallentuneena jokaisen osallistuneen mieleen. Tämän lisäksi koko päivästä on kuvattu videota, josta tehdään kooste muistuttamaan noista kauniista hetkistä. Sunnuntaina jatkettiin vielä juhlimista ja sain muutamia vieraita käymään. Illalla olinkin ihan puhki lyhyiden yöunien ja koko viikon uurastuksen jäljiltä. Kun sunnuntai-iltana ajeltiin sitten koti Joensuuhun ja silmät pääsin ummistamaan omaan sänkyyn ei tarvinnu unta odotella. Sekunnin sadasosassa oli meikäläinen untenmailla ja kyllä vaan omassa sängyssä oli kiva olla. Sit vaan täytyi palata arkeen ja lähteä takas koulun penkille ja täällä sitä taas ollaan. Onneksi perjantaina Evita tulee Joensuuhun ja päästään viettämään tyttöjen viikonloppua! Can't wait.

Ihanaa viikkoa kaikille ja ihan super paljon onnea kaikille valmistuneille.

Kiitos kaikille juhlapäivääni osallistuneille ja muistaneille ja erityiskiitos perheelle, mummolle ja ukille todella suuresta vaivannäöstä, jotta juhlista saatiin juuri minun näköiset. ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥