TYTTÖJEN VIIKONLOPPU

6/06/2015

Tekemisentäyteinen viikko takana ja ihana viikonloppu edessä. Treenit ja opiskelu pyörähtänyt loma viikon jälkeen mukavasti käyntiin. Eilen koulu loppui neljältä ja sainkin itselleni heti seuraa nimittäin Evita tuli mun luokse viettämään tyttöjen viikonloppua. Jaakko suuntasi helsinkiin omien kavereiden kanssa ja tämä pieni yksiö täyttyi kikatuksesta ja tyttöjen jutuista. Alunperin suunniteltiin tiukkaa treeniviikonloppua, mut Evita on saikulla, joten treenaaminen jää vähän vähemmälle. Tosin meinattiin me tänään käydä salilla sillälailla että meikäläinen saa kunnon rääkkiä. Eilinen ilta otettiin ihan rennosti, käytiin vuokraamassa romanttinen leffa, ostettiin mukava kupposellinen karkkia ja valkosipulipatonkeja. Värjättiin Evitan tukkaa, tehtiin kasvoille kuorinnat ja kosteusnaamiot ja käytiin tyytyväisenä unille puhtaisiin muumilakanoihin.
IMG_9441.CR2 IMG_9443.CR2
Kun arki on aamusta iltaa tohinaa niin välillä oikeasti kaipaa tätä paikallaan olemista. Muutama leffa hurahti tässä illan aikana, kun samalla höpöteltiin maailman menosta. On ihan huikeeta, että on tällanen ystävä, jonka kanssa voi jakaa jokaisen hetken, tunteen ja ajatuksen. Viikonloppu sisältää rentoutumisen ja treenaamisen lisäksi tänään shoppailua, jonka jälkeen suunnataan laittautumaan kämpille. Me molemmat rakastetaan laittautumista ihan älyttömän paljon ja siihen hurahtaa monesti monta tuntia, kun samalla höpötellään. Laitellaan meikit ja hiukset ja kynnet kuntoon ja lähetään sitten illastamaan johonkin mukavaan ravintolaan. Joensuussa ei oo tullu ihan älyttömästi ravintoloissa pyörittyä, joten jos jollakulla on suositella jotain mukavaa ja eteenkin viihtysää ravintolaa niin ehdotukset on tervetulleita.
IMG_9444.CR2 IMG_9442.CR2 IMG_9447.CR2
En keksisi kyllä parempaa tapaa viettää tätä viikonloppua. Mukava lähtee myös shoppailemaan tänään ja ostamaan kotiin ehkä jotain pientä kivaa, kun ei oo tähän mennessä oikein ollut varaa ostaa tänne mitään. Nyt kun yo-lahjaksi saanut hiukan rahaa niin mukava sijoittaa se sitten kodin sisustukseen ja viihtyisyyteen. Kosmetiikkaan ja ihon hyvinvointiin aion myös pistää jonkun verran rahaa, sillä oon huomannu, että se on asia johon kannattaa sijoittaa. Tajusin muuten, että oon aikoinaan postannut IHON HYVINVOINTI-postauksen, mutta jostain syystä postauksien toinen osa on jäänyt luonnokseksi ja sitä ei ole julkaista. Toisaalta hyvä näin, sillä ihonhoitotuotteet on vaihtuneet siitä postauksesta aika paljon. Aiompa siis postata aiheesta nyt tulevalla viikolla.

Nyt eikun ihanaa viikonloppua kaikille! Toivottavasti teillä on tulossa ihania hetkiä.


6 kommenttia

 1. Anonyymi6/06/2015

  Sun blogi on aivan mahtava! Innolla ootan aina uutta postausta :)

  p.s. Etenkin kirjotetaan noin eikä eteenkin ;) Tietysti jos toi on jotain murretta niin sit ei mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi6/07/2015

   ^ pilkunviilausta

   Poista
 2. Anonyymi6/07/2015

  hei! voisitko tehä pitkästä aikaa jotain diy-postauksia? mikäli sikäli siulla on jotain diy-ideoita mielessä :) ne on niin kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiitos hyvästä ideasta! Pitääkin kehitellä jotain uutta, kunhan tässä arki hellittää :)

   Poista
 3. Anonyymi6/11/2015

  Uudenlainen pizzeria ROIHU on mielestäni yksi hyvä paikka. Siellä saa valita pitsan täytteeksi esimerkiksi paholaisenhilloa, päärynää ja muita erilaisia täytteitä :) ja tietenkään hyveen ja paheen wokkia ei voita mikään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, kuulostaa tosi hauskalta :) Itse kun tykkään kokeilla kaikenlaista jopa outoakin :)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥