PARTY PLANNING

5/25/2015

Touhutessa on hurahtanut päivä jos kaksi. Kolmesataa marenkia on paisteltu suklaaraidoin, kaupastakin on haettu jääkaappi täyteen tavaraa. Pikkusen on myös jo siivoiltu ja kokeiltu juhlameikkejä. Useamman asiakkaan hieronnasta tuli mukavasti myös taskurahaa arjen viettoon. Opintotuilla ei nimittäin juhlita, hyvä kun pystyy ruokaa kuukaudeksi itelleen hankkimaan. Pöytään valitsin kukiksi kauniita valkoisia ja persikan värisiä neilikoita. Viikon myötä ne puhkeaa varmaan upeaan kukkaan. Pidättehän kaikki siellä peukkuja pystyssä meidän pihan upeille omppupuille, jospa sillä voimalla saatas ne puhkeamaan kukkaan juhlapäivään mennessä. Omenapuunkukat on ehkä kauneimpia kukkia ikinä. Rakastan valkoisia kukkia. Tää ilta on mennyt maistellessa kuohuviineja, halusin hedelmäisen, marjaisen ja raikkaan. Testissä oli NVY passion, mansikkainen Fresita ja päärynäinen Gancia Asti, mikään näistä ei kuitenkaan iskenyt täysillä. Oisko kellään ehdottaa hyvää kuoharia alkumaljaksi??
IMG_9329.CR2 IMG_9327.CR2 IMG_9323.CR2 IMG_9331.CR2 IMG_9322.CR2IMG_9320.CR2
Touhun lomassa on tullu sairastettua sitkeää flunssaa ja huonoja yöunia. Vaikka väsy on hurja niin jostain syystä se uni ei vaan maistu. Johtuneeko sitten tästä lisääntyneestä valon määrästä ja huonoista pimennysverhoista vai liekkö meikäläisen pienessä pääkopassa liikkuu turhan paljon ajatuksia näin juhlien alla. Hurjan paljon odotan kyllä muutaman päivän päässä häämöttäviä juhlia. Rakas täti Johanna saapuu skotlannista tänne torstaina ja ai että mulla on ollu mun rakasta tätiä ikävä. Samoin tulee sisko tänne. Juhlissa kokoontuu sitten kaikki tärkeät ihmiset juhlimaan yhtä etappia mun elämässä. Ihana, miten tämä juhlan aihe kerää läheiset yhteen viettämään aikaa yhdessä. Jouduin elämään kameran akun loppuessa elämää ilman rakasta Canonia ja oli muuten kamalaa. Bloggaaja ja kameraton elämä ei vaan sovi yhteen. Onneksi sain nyt laturia lainaan ja napattua muutamat kuvat, vaikka iltahämärässä kuvista kovin huonoja tulikin. 

Oikein ihanaa viikkoa kaikille.

12 kommenttia

  1. Anonyymi5/25/2015

    oon ollut aikoinaan pitkään pitopalvelussa töissä ja sen voin tosta alkumaljasta sanoa että älä vaan osta mitään niitä freixenet (en tarkkaan muista nimeä) kuohareita. Tuo oli semmonen mikä jäi kähes kaikilta juomatta. Semmoinen kun tosti butterfly meni monissa juhlissa alas kaikilta samoin kuin tosti asti. Noita suosittelisin ja tosti astia oli muuten myös omissa ja samoin kymmenen muunkin kaverin juhlissa :D sitä suosittelen kyllä maistamaan! :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi5/25/2015

    Olin juuri suosittelemassa Freixenetin Carta Nevada puolikuivana (vaalea pullo). Mun suuhun ainakin sopiva, ei niin makea mitä Ganciat. Jos ei muuten meinaa löytyä niin kannattaa mennä ronskisti vaan Alkoon ja kertoa mitä haluaisi. Ehkäpä ainoita liikkeitä, joissa saa oikeasti hyvää ja ammattitaitoista palvelua!

    Onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah onpa eriäviä mielipiteitä, kiitos kuitenkin vinkeistä ja tuossa palvelussa oot kyllä aivan oikeassa:)

      Poista
  3. Kauniita kukkia :) Ja mitä nuo kulhossa on - marenkeja?? Törkeän hyvän näköisiä :D Mulla ei oo kyllä antaa mitään kuoharivinkkejä kun en itse oikein pidä.. :( Toivottavasti löytyy hyvä niin et joudu enää stressaamaan siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin :) Joo ne on suklaa marenkeja, näitä mun juhlissa on tarjolla! Löysin kyllä oikein kivan kuoharin :)

      Poista
  4. Anonyymi5/26/2015

    JC le Roux, vaaleanpunainen pullo Alkosta! Raikas, hieman makea, toimii!

    VastaaPoista
  5. Anonyymi5/26/2015

    Ite kans Tosti butterflyn ja freixenetin puolikuivan kannalla. butterfly makeampi ja freixenet vähän kuivempi.

    Meillä äitin 50v juhlilla oli elyseen puolikuiva rosee, mikä oli kans mielestäni tosi hyvä, tietysti edellyttää että tykkää roseesta.

    uus löytö itelle on J.P. Chenetin Ice Edition, joka on vähän mausteisempi ja maultaan erilaisempi kuin perinteinen kuohari, tuo kivaa vaihtelua. Tosin veikkaan et maun suhteen voi jakaa mielipiteitä.

    Nähään lauantaina!

    - Väänis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos paljon vinkeistä :) Löysin mukavan makeahkon raikkaan kuoharin! Ihanaa, että pääset tulemaan, tervetuloa <3

      Poista
  6. Anonyymi5/26/2015

    Moikka, alkumaljaksi kannattaa valita kuiva kuohuviini mistä löytyisi kuitenkin jonkin verran sokeria (9-20g/l) oman mieltymyksen mukaan. Itse suosittelisin prosecco nimistä kuohuviintä. Niitä löytyy muutamaa eri merkkiä, oma suosikki on täysin sinisessä pullossa oleva extra dry proseccoo. Nimensä mukaan se on kuiva, mutta se tuntuu lähemmäs puolikuivaa koska se on tehty päärynästä joka tuo makuun pehmeyttä.

    Onnittelut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei kiitos vinkistä :) Päädyttiin kuitenkin melko makeaan!

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥