Every morning starts a new page in your story. Make it a great one today.

7/09/2014

Ihanien unien jälkeen auringon säteet herättelevät minua pilkahdellen verhojen välistä. Avaan silmät ja muistelen untani. Venytän selkääni pyörin hetken sängyssäni, kroppa tuntuu hyvältä huolimatta maanantain kovasta jalkapuntista. Eilinen bodybalance taisi tehdä hyvää. Hymyilen ja kiitän, että olen ruennut huolehtimaan lihasten huollosta enemmän, tulokset näkyvät suoraan hyvin voinnissa. Miten ihana onkaan avata verhot, kun auringon lämpö ja valo tulvivat suoraan syliini. Huomenta keskiviikko, huomenta ihana uusi päivä. Aamupalan valmistus sujuu rutiininomaisesti, sitruunavesi lasiin ja opti-MSM päälle. Teevesi kiehumaan ja ihana Lontoosta tuotu "English breakfast tea" hautumaan. Hedelmät ja marjat kulhoon ja kaurajogurttia, siemeniä & pähkinöitä päälle. Tänään syön aamupalan ulkona, mikä täydellinen aloitus aamulle! Puutarha on ihanan vihreä ja linnut laulavat, koirat nauttivat auringosta. Suljen silmät ja hengitän lämmintä kesäilmaa. Kiitos kesä että tulit.
Monet teistä on varmasti, kuten minäkin tuskaillut alkukesän kylmyyttä. Voitte varmasti kuvitella minkälainen kesäkuu oli biitsin pelaajalle. Itsehän voisin pelata vaikka pakkasessa melkeenpä, kun intoa riittää enemmän kun järkeä, mutta kanssapelaajia on vähän hankala saada kylmille keleille. Nyt kuitenkin kun kelit on lämmennyt, ollaan saatu hyvin porukkaa kasaan ja päästy treenaamaan kunnolla. Oon vaan niin pitkälle kesäihminen kun voi olla. Treenit ulkona auringossa, aamulenkki, sininen taivas, bikinit, tuoreet marjat ja hedelmät, kuuma hiekka varpaitten välissä, kesä on vaan niin täydellistä aikaa. En tiiä kauanko tätä lämpöä nyt kestää mut mä ainakin aion imeä jokaisen energiahipun auringosta itseeni, mitä on tarjolla! Harmi ettei töitten takia pääse nauttimaan auringosta, mutta onneks lajin puolesta pari tuntia päivittäin tulee ainakin treenattua auringon alla ja on muuten kuuma pelata.. Huh.

Ihanan rauhallisen aamun jälkeen toivotan teille ihanaa keskiviikkoa!

- Emilia

6 kommenttia

  1. Emppu! Oisko sulla ohjetta toho kaurajugurttiin? Vai voiko sitä ees väsätä ite! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoo, en oo koskaan tehnyt, mut kaurahiutaleita yön yli pehmittämällä vedessä ja sit blendaamalla saa jonkunlaista mössöä varmaan aikaseksi :-) Mulla on CM:stä ostettua litran pönikkä, se on hyvää ja halvempaa kun soijajogurtti!

      Poista
  2. Tosi värikkäitä ja piristäviä kuvia!:) Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kesällä värit on niin ihania :-)

      Poista
  3. Anonyymi7/14/2014

    Ihminen joka koko ajan jaksaa toitottaa ja hehkuttaa onnellissuuttaan ja elämän ihanuuttaan ei todellisuudessa sitä ole!! Toivottavasti sulleki alkaa elämän realiteetit selvitä. Ja kun tämä elämä ei oo vaan proteiinijuomien ja soijapirtelöitten vatkaamista. Huhhuh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kenenkään elämä varmasti ole jatkuvaa ihanuutta, eikä minunkaan, mutta loppujen lopuksi päivittäin päädyn siihen tulokseen, että rakastan elämääni juuri tällaisena :-) Eipäs ole proteeinijuomiakaan tullut "vatkattua" pitkään aikaan, lähinnä koittanut syödä viimeaikoina puhtaasti luonnollista ruokaa mahdollisimman paljon, harmihan se olisi jos elämä vain tollaista oisi! Mukavaa kesää sinulle :-)

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥