The Breakfast lover

6/14/2014

Millainen on täydellinen aamupala? Onko se joka aamu samanlainen? Smoothieta, munakas, leipää, puuroa vai kenties jätätkö aamupalan syömättä kokonaan? Mulle aamupala on tärkeä osa päivää. Aamu alkaa ihanasti kun saa aloittaa päivän rauhassa nauttien hyvästä aamupalasta. Usein saatan illalla nukkumaan mennessä, jos uni ei tule heti silmään rueta suunnittelemaan jo seuraavan päivän aamupalaa. Siinä alkaa unikin hiljaa hiipiä ja aamulla pääsee heti starttaamaan keittiössä puuhailun. Aamupala riippuu mulla ihan fiiliksestä, joskus tekee mieli puuroa, joskus ihan vaan smoothie riittää. Aamutreeniä ennen aamupalalle smoothie ja puuro saattavat löytää toisensa luoden hyvät energiat ennen treeniä. Mulle tärkeetä aamupalassa on tietysti hyvien makuelämysten lisäksi myös esteettisyys. On ihana siemailla joskus smoothie korkeasta lasista tai syödä puuroa jäätelön kanssa lasipurkista. Viimeviikon lempparit olivatkin puolukka- & banaanijäätelöä kaurapuuron kanssa, sekä ihanat kookosjauho-vohvelit, mansikoita ja tuoretta appelsiinimehua. Aamupala on täydellinen, kun siinä on ripaus mielikuvitusta.
Eniten mua harmittaa, että harvoin pääsen nauttimaan aamupalasta Jaakon kanssa rauhassa kahdelleen. Meillä on mennyt työvuorot niin pahasti viimeaikoina ristiin, että ei mitään rajaa. Toinen menee aamuvuoroon, toinen iltaan ja kun toisella on vapaapäivä niin toisella pitkä päivä töissä. Viimeaikoina en oo päässy ees nukahtamaan Jaakon viekkuun, kun ite oon kömpiny aikaseen unille ja futispelit on jatkunu myöhään ja Jaakko tottakai niitä haluaa seurata, minkä tosin ymmärrän. No kylläpä niitä yhteisiäkin aikoja varmaan on tulossa ja toivotaan että työvuorot sattuisi jatkosa vähän paremmin, niin kerettäs mekin näkemään enemmän kun pari minuuttia päivästä. Tää aamu lähti käyntiin ilman aamupalaa, sillä lauantai on jooga-aamu ja joogaaminen on suositeltavaa tehdä tyhjällä mahalla. Lauantait on mun lempipäiviä nimenomaan ton joogan takia, se on vaan niin ihana puhdistava ja rentouttava tapa aloittaa päivä. Tänään tosin joogan jälkeen alkoi huono ja oksettava olo ja jouduinkin jäämään kotiin lepäämään ja jättämään työpäivän väliin! Toivotaan että olo paranee viikonlopun myötä.. Tänään ohjelmassa beach volleyn & leffojen katselua.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Muistakaa pysähtyä nauttimaan elämästä.

- Emilia

6 kommenttia

  1. Noi kookosjauhovohvelit näyttää herkullisilta, laitahan reseptiä tulemaan ja vähän äkkiä! :D Mulla on aina vakioaamiainen: joko kaurapuuro raejuuston ja marjojen kanssa tai sitten tuorepuuro kaurahiutaleista, piimästä ja marjoista. Joskus ois tosin kiva tehdä joku ihana smoothie aamupalaksi mutta oon niin kiintynyt noihin puuroihin, etten osaa kokeilla mitään uutta. Ihanaa viikonloppua sullekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah ne oli kyl hyviä, tosin ensimmäinen annos meni koirille mut pikkulisäyksillä sain itellenikin maistuvia ;D Ainut ongelma että tein reseptin iha mututuntumalta enkä laittanut ylös mitään.. Tuorepuuropostaus oiskin sulta kiva, nimittäin niitä mä en osaaa tehdä! :-)

      Poista
    2. No höh, ois ollu kiva kokeilla, kun noita kookosjauhojakin on vielä jäljellä. :3 Hah, pitääpä tehdä tuorepuuro-aiheinen postaus lähiaikoina. :)

      Poista
  2. Kylläpä sun aamupalat näyttää ja kuulostaa ihanilta! Itse olen jumiutunut puuroaamiaiseen, koska no, onhan se tosi täyttävää, hyvää ja muunneltavaa sekä kivan lämpöistä :D Kiireettömästi nautittu aamupala on kyllä aina yksi päivän parhaista hetkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitos :-) Toi on kyllä totta, itekkin tykkään kyllä ihan puurosta, mutta kyllästyn siihen nopeasti ja sit kaipaa aina vaihtelua :-) Täysin samaa mieltä tuosta kiireettömästä aamupalasta!

      Poista
  3. Anonyymi6/16/2014

    Missä te niiku asutte jaakon kanssa? Ette siis asu enää evitan kanssa saman katon alla?

    VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥