Ain't nobody got time for that

6/12/2014

Vähään aikaan ei ookkaan vaatepuolta mun blogissa oikein näkynyt kunnolla, lukuunottamatta ylioppilasjuhlien juhlalookkia. Kevät meni aika pitkälti höntsävaatteissa ja reenikamoissa, mut nyt vaatekaupassa työskennellessä on pakonkin edessä joutunut laittautumaan päivittäin oikein kunnolla. Mua onkin purrut oikee tyylikärpänen ja oon vähitellen ehkä vähän hahmotellut tyyliäni uudestaan. Rahan puutteessa, tosin en aivan oo päässy tätä toteuttamaan, sillä kirpparivaatteetkin on tällä hetkellä budjetille liikaa. Muutamia erittäin hyviä halpoja ostoksia on kuitenkin tullut tehtyä. Tämäkin tuleva outfit, Hilfigerin kelloa lukuunottamatta 35 e outfit (kengät, hame, paita), joten melko edullista mielestäni. Paksupohjaset tennarit on piirtynyt mun päivittäisiin asuvalintoihin oikeen kunnolla, tykkään noista ihan sikana. Ne on helppo yhdistellä, niin hameiden, farkkujen, mekkojen kuin shortsienkin kanssa. Tuovat mulle pätkälle hiukan lisäpituutta ja ovat kivan trendikkäät. Mitä mieltä itse olette vähän erilaisista tennareista?
HAME - H&M     PAITA - THAIMAASTA     TENNARIT - H&M     KELLO - HILFIGER     AURINKOLASIT - KIRPPUTORI
Tuo ihana lyhyt t-paita löytyi Thaimaasta. Tykäistyin tuohon ihan hetkessä, kukkakuosin rakastajana ja tuo lausekin jotenkin iski muhun. Paita sopii loistavasti esimerkiksi tämän hameen kanssa, tai sitten ihan korkeavyötäröisten farkkujen tai shortsien kanssta. Paksun materiaalin ansiosta paita menee myös talvella, mikä on huippua! Trikoohame oli loistava ostos. Maksihametta menin etsimään ahlunperin, mutta kokojen puuttuessa bongasin tämän. Tää on hyvä siitä, että sitä voi käyttää tuubimekkona tai hameena. Paidan kukkakuosi istuu aika hyvin mielestäni tähän puutarha miljööseen. Oon tässä kesän alussa ihaillut tätä vehreyttä, niin ihanan vihreää joka puolella. Eikö oo ihanaa että täällä on kesä? Ja eikö toisaalta oo ihanaa että täällä sataakin välillä niin luonto pysyy näin kauniina. 

Mitäs tykkäätte asusta?

- Emilia

4 kommenttia

 1. Anonyymi6/12/2014

  Moi! Saisko ihonhoitopostausta, kun ilmeisesti urheilet aika paljon ja itsellä ainakin iho menee todella huonoon kuntoon juuri hikoilun takia (treenit 8 krt/vko) ja sulla on ihanan silee ja kaunis uho =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiveesta, tosi hyvä idea! Et ole varmaan ainut joka taistelee saman ongelman kanssa, itsellä kanssa ollut vaikeuksia löytää oikeat tuotteet :-)

   Poista
 2. Anonyymi6/15/2014

  Ihana asu! Mistä hame on? :) Ja onko kauan kun ostit sen, onkohan niitä vielä kaupoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hame on h&m:ltä, ainakin viimeksi kun töistä lähdin niitä oli vielä ja hyvin samantapaisia myös ALE:ssa nyt! :-)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥