New Cosmetics

9/12/2016

New Yorkin reissu oli huikean kokemuksen lisäksi aikamoinen shoppailutaivas. Tuli ostettua aika paljon vaatteita, muutamat kengät ja kosmetiikkaa. Erityisesti rakastuin Sephoran liikkeisiin, joita löytyi melkein joka kulmalta. Sephoran omatkin tuotteet vaikuttivat todella laadukkailta ja liikkeestä löytyi muita kosmetiikkamerkkejä hyllytolkulla: Urban decay, Anastasia beverly hills, MAC...  Kivoja kultaisia yksityiskohtia ja kosmetiikkaa oli myös Forever 21 liikkeessä, joka muuten meinasi olla jopa ahdistava liike kymmenine kerroksineen. Mukaan tarttui vaikka mitä ihanaa ja tässä muutamia lemppareita erityisesti syksyyn.

kosmetiikka_4
kosmetiikka_3


1. Sephora luminizing drops
Jos mun pitäis sanoa yks kosmetiikkatuote, mikä kiehtoo mua kaikista eniten voisin sanoa highlighterit. Mulla löytyy highlightereita enemmän kun sormia on kätösissä. Niillä saa niin helposti luotua hohtoa kasvoille ja musta on aivan ihanaa leikitellä niillä. Mulla on todella kuiva iho ja ajattelin, että tommoset nestemäiset tipat voisi sopia mun iholle aika hyvin ja en ollut väärässä. Näitä tippoja voi sekoittaa pienen määrän meikkivoiteen sekaan tai käyttää sellaisenaan.

2. Urban Decay matte stark naked lipstick
Nude huulipunat on ollu mulle ihan ykköstuote kesässä ja syksyssä. Toiset tykkää syksyisin siirtyä tummempaan burgundyyn, mutta mua kiehtoo luonnolliset sävyt. Urban Decayn pisteeltä oisin voinu ottaa matkaan useammankin tuotteen, varsinkin Nakedin luomipaletit oli niin mun mieleen, mutta silmämeikkejä mulla on tällä hetkellä tosi kivasti. Tää huulipuna on todella laadukkaan olonen, pigmentti on kiva, mutta ei liian vahva. 

Minkä väriset on sun syksyhuulet?

kosmetiikka

3. Loreal sublime bronze self tanning elixir
NYCssä tarttui mukavasti rusketusta, mutta jäi myös todella inhottavat rajat topeista, t-paidoista, aurinkolaseista ja shortseista. Ei tullu otettua rannalla aurinkoa kun yhtenä päivänä ja sillon onneksi rusketus hiukan tasottui, mutta ihan törkeet rajat jäi ja pelastus siihen oli tää eliksiiri. Yllätyin miten tasaisesti tän sai levitettyä, en oo mikään konkari näiden tuotteiden käytössä, mut tän kans toimiminen oli helppoa, tuote kuivui iholle nopeasti ja kolmena peräkkäisenä iltana kun lisäsi niin sai kivan värisen lopputuloksen ja tasoteltua värieroja. Luulen et tuun käyttämään tätä myös jossain kohtaa talvea,kun olo rupeaa olemaan ku vampyyrilla. Päivetys kestää n. 2 viikkoa.

4. Victoria's Secret All- Over refreshing spray
Mä en oikein oo syttynyt Victoria's secretin body lotioneille, sillä niissä on ihan älyttömän voimakas ja minun makuun turhan makea tuoksu. Tää kosteuttava ja raikastava spray on ihan toisenlainen. Mukava ja miellyttävä, ei yhtään liian voimakas kookoksentuoksu ja tää jättää ihon tosiaan kivan raikkaaksi. Oon käyttänyt ihan koko vartalolle, myös kasvoille. Aika semmonen kesäinen tuote mut ehdoton lemppari tällä hetkellä.

kosmetiikka_2

5. Forever 21 siveltimet ja ripsentaivuttimet
Oon kerran aikaisemmin ostanut "halppisiveltimiä" ja ollut ihan äärettömän tyytyväinen, joten päätin nappasta nää kivat ruusukultaset siveltimet mukaan. Hinnasta huolimatta nää on ollu tosi hyviä vaikka ehkä ostinkin alunperin nämä ulkonäkösyistä. Pari napakampaa sivellintä esimerkiksi meikkivoiteen levittämiseen, highlighter sivellin, korostussivellin, shaderi, kulmasivellin.. Ripsentaivuttimiin en oo koskenut nyt reippaasti yli vuoteen kun on ollut ripsenpidennykset. Kesän jälkeen päätin kuitenkin lopettaa pidennysten käyttämisen ja nyt nämä tyngät pitäis saada ojennukseen. Mukavasti kasvanut ripset jo takaisin kahdessa viikossa, vaikka kyllähän ne lyhyiltä tuntuu..


Musta on ihana kun on syksy. Se jotenkin inspiroi valtavasti ihan jokaisella elämän osa-alueella. Mun pitää ihan pian kirjotella enemmän mun ajatuksia koulun alusta. Ihanaa viikkoa kaikille!!

4 kommenttia

  1. Oi, mitä ihanuuksia olet löytänyt. En ole koskaan pystynyt kulkemaan Sephoran ohi... Syksyn huuli-look on vielä hakusessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sephora on kyllä aivan ihana paikka.. :) Sieltä se hahmottuu, kun puutkin saavat ihanat värit oksilleen <3

      Poista
  2. ihana juttuja oot löytänyt! sephorat on kyllä petollisia paikkoja, kävin ensimmäistä kertaa kyseisessä liikkeessä viime kuussa Barcelonan matkalla, ja sieltä lähti kyllä yhtä jos toista heräteostosta mukaan :D ja täällä kanssa liputetaan syksyn puolesta <3

    http://livefearlessly-ellen.blogspot.fi/2016/09/fiiliksia-loppuvuodesta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on... Onnistuin vielä reissussa hävittämään yhden kassillisen sephorasta ja sit piti hankkia uudet tilalle.. :D Ihanaa, että sielläkin on syksyn rakastajia <3

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥