HOME OFFICE 2.0

9/03/2016

Home_office2
Uusi koti alkaa nyt vihdoin jo tuntumaan ja näyttämään kodilta. Home officekin sai kivaa päivitystä New Yorkin tuliaisista. Kate Spaden liikkeestä tarttui mukaan vaikka mitä ihanaa. Oisin voinut oikeastaan tyhjentää koko liikkeen, siellä oli niiin paljon kaikkea. Suomessa on jotenkin vaikea löytää kultaista tavaraa. Hopeaa ja kuparia löytyy vaikka millä mitalla. Valkoinen ja kulta ovat kuitenkin mun sisustuksen kulmakivet. Kate Spaden liikkeeseen astuessa tiesin heti, et tää tulee olemaan mun taivas. Niin paljon kaikkea ylisöpöä kultaista toimistotavaraa, että silmät sydäminä sai kierrellä kauppaa ympäri. Vähän piti kuitenkin hillitä ittensä matkalaukun painorajojen ja lompakon takia.

Home_office4 Home_office3 Home_office

Matkaan lähti kuitenkin tuo aivan älyttömän ihana kalenteri. Näin opiskelujen alkaessa kaipasinkin kalenterin päivitystä. En oo yhtä söpöä kalenteria nähnyt vähään aikaan. Siihen piti sitten ostaa tietysti teemaan sopiva kynä. Kultaiset mustekynät on myös Kate Spadelta. Tää toimisto on kyllä viimesen päälle just semmonen mitä haluankin.. Tykkään ihan älyttömästi tästä Vittsjö-pöydästä, tää on niin näppärä ja menee tosiaan pienempäänkin huoneeseen. Työpöytä on kuitenkin kiva olla huoneessa, mut se usein vie aika paljon tilaa. Seinät ammottavat vielä tyhjyyttään ja ajatuksena olis teettää New Yorkin kuvista tauluja tuohon pöydän yläpuolelle. Nyt kelpaa opiskella pöydän ääressä. 

Kalenteri - Kate Spade, Kynät - Kate Spade, Kuulokkeet - Ted Baker, Lamppu - IKEA, Pöytä - IKEA 

Mitäs pidätte?

12 kommenttia

 1. Tosi kivan näköinen kokonaisuus! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania yksityiskohtia♥
  https://love-sannar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanan näköstä! Tykkään kaikista eniten pienistä yksityiskohdista, kuten tuo kultainen pöytäkello ja turkis tuolin päällä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin! Löysin ton keööpn kirppikseltä kahdella eurolla:)

   Poista
 4. siis WAU❤️ aivan ihana toimistonurkkaus! Toi on just sellanen, minkä voisin omaan kotiini kuvitella joskus, paitsi että mä ehkä korvaisin kultaiset yksityiskohdat kuparilla :) Mutta ihanalta näyttää!
  http://livefearlessly-ellen.blogspot.fi/2016/09/bcn-day-3.html?m=0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kyllä kelpaa työskennellä :) Se ois varmasti upea kuparisenakin! :)

   Poista
 5. Näyttäisipä munkin kotitoimisto tuolta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä pikkuhiljaa hankintoja tekemään :) Ei se mullakaan tuolta ihan aina kyllä näytä :D

   Poista
 6. Mä oon tuijottanut sanattomana näitä kuvia jo niin moneen otteeseen, aivan törkeän upealta näyttää! Täytyy pistää silmät kiinni aina omaa pöytää päin kääntyessään, täällä on kauhea kaaos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyl ihana home office, tosin nyt vois itekkin vähän ummistaa silmiä tälle sotkulle :D

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥