NYC Shopping list

8/11/2016

New Yorkin reissu lähestyy!! Se on jo ihan älyttömän lähellä. Ihan kreisiä, tuntuu et vasta varattiin lennot ja sillon oli yli 100 päivää lähtöön. Nyt jäljellä on enää yksi vaivainen viikonloppu ja maanantaiaamuna istutaankin jo lentokoneessa. NYC, se iso unelma ihan varmasti jokaiselle tytölle. Se tulee olemaan shoppailutaivas ja sikspä oonkin laittanut pikkusen ylös juttuja mitä haluaisin ostaa. En oo ostanut vaatteita kovinkaan paljoa viimeiseen vuoteen. Johtuu ihan yksinkertaisesti siitä, ettei oo ollut tarvetta. Reenivaatteita tulee käytettyä kaikista eniten ja hierojan työssäkään ei mitään muuta vaatetta oikeastaan tarvitse. Siispä ootan ihan älyttömän paljon, et pääsen shoppailemaan vähän kouluvaatetta itelleni. Tosin veikkaampa, että liikuntatieteellisessä porukka pukeutuu aika sporttisesti.
NYC




Pitkän aikaa oon halunnut ostaa revityt, korkeavyötäröiset vaaleat farkut. Toistaiseksi omalla kropalle istuvia yksilöitä ei oo löytynyt, ei edes sinne päin. Tälle kropalle on oikeasti niin tuskaista löytää istuvia housuja. Toivotaan, et NYC pelastaa. Hakusessa ois myös beiget perus avokkaat. Nää menee sekä farkkujen kanssa, että fiinimpään tilaisuuteen. NYC:ssä pääsee shoppaa merkkituotteitakin huikein alennuksin, ehkä sieltä löytys jotkut unelmat kunnon alesta. Ted Bakerin lompakkoa oon käynyt hipeltämässä Ninassa & Henryssä Kuopiossa ehkä miljoona kertaa. Oon vaan säästellyt ostamista reissuun, nyt tosiaan on aika hankkia uus lompakko. Rakastan Ted Bakerin lompakoita, voisin ostaa kaikki mallit itselleni. Hakusessa ois myös merkkiaurinkolasit, semmoiset ainutlaatuiset ja laadukkaat yksilöt, jotka kestäisivät käyttöä ja aikaa ja näyttäisivät aina hyvältä. Nuo diorin vaaleat on täydelliset.

NYC 3



Rakastan yksinkertaisia vaatteita, joista on helppo muunnella asusteita vaihtamalla jokaiseen tilanteeseen sopivia. Tällaisia on ehdottomasti midimekot. Mulla on jo muutamia, mut voisin ottaa useita kaappiin vielä lisäksi. Tästäkin midistä saa monenlaisen asun. Originalsien kylkeen oon haaveillut Stan Smitheistä, mun mielestä nuo pullonkorkkipohjaiset on ihan sika mageet!! Addun croppi hoodien kanssa aika chilli ja mukava asu. Tommonen siistimpi reppu ois kans kiva, kun menis myös mekkojen kanssa. Korkosandaalit on kans ollut ostoslistalla tosi pitkään, jostain syystä en oo vaan saanut aikaiseksi hankkia. Nää ois kesällä ihan must have! Etsinnässä ois myös siistimpi pikkulaukku. Mielellään laadukas, tarpeeksi yksinkertainen ja siro. Mikäli budjetti antaa vielä periksi niin uusi kello tekisi hyvää. Ois kiva, että ois pari kelloa, joita vois vaihdella, kun tällä hetkellä on vaan yksi.
NYC 2



Lace up shirt, €11 / Zara pink pants, €36 / NIKE mesh shoes, €58 / Leather shoulder bag, €56 / Baseball cap, €6,99

Rento, mutta silti tyylikäs asu. Niken vapaa-ajan kenkiä oon myös kuolaillut pitkän aikaa. Adidasten kylkeen ois tosi kiva saada tummemat siistit Niket. Ja nuo housut.. Oon etsinyt Joensuun ja Kuopion monta kertaa läpi, mutta ei löydy kivoja, rentoja siistejä housuja, jotka vielä istuisi tälle kropalle. Toivotaan, että nyt löytyy. Tää on ollut monivuotinen projekti, mut ei oo vielä napannu. Mulle sopii ehdottomasti korkeavyötäröisemmät housut ja siks tykkään käyttää paljon crop toppeja, niitäkin voisi muutaman ottaa vaatekaappiin lisää. Pisteenä iin päälle tuo ihana valkoinen cross body laukku ja nude lippis. En oo ihan varma sopiiko mulle lippikset, mut ois kiva käyttää niitä. :D Kokeilemallahan se selviää!

JA sit vielä kasapäin reenivaatteita, jos oisin tehny niistä kollaasin siitä ois tullut vähän turhan iso. Mut kenkiä, toppeja, takkeja, trikoita, t-paitoja, pitkähihasia, shortseja, sukkia... Can't WAIT!!


9 kommenttia

  1. Voi että, NYC on ihana! Kerran oon siellä käynyt ja haluan kyllä pian käydä siellä uudestaan! Kantsii mennä tsekkaan ''top of the rock'' eli Rockefeller center, josta on upeet näkymät NYCin ylle. Ite en siellä käynyt, joka harmittaa tosi paljon näin jälkeen päin.. :-)

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa! Kiva kuulla :) Me ollaankin arvottu tässä vähän et mennäänkö molempiin vai pelkästään Empire state buildingiin.. Sa nähdä :)

      Poista
  2. Anonyymi8/12/2016

    Kantsii käydä Jersey Gardens -nimisessä outletissa/ostoskeskuksessa :) New Jerseyn puolella, sinne kulkee kyllä semi halpa bussi (5-10 dollaria menopaluu tms?). Nyt en muista miltä asemalta bussi lähti, mutta etteköhän googlaamalla selvitä! Matka tais olla tunnin verran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos paljon vinkistä!! Täytynee sielläkin käydä :)

      Poista
  3. Anonyymi8/12/2016

    Hahaa, asema muistu heti kun lähetin kommentin! Eli Port Authority -niminen bussiasema :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi8/12/2016

    Jenkeissä kannattaa treenikenkiä katsellessa katsastaa myös lasten osasto, jos kengän koko on melko pieni (36-37). Siellä saattaa isommassa koossa olla myös aikuiselle sopivia kenkiä, mutta lähes puolet halvemmalla! Ainakin outleteissä oli yleensä näin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Mulla on tosin 38.5 jalka about, mut voihan sieltä löytyä kivoja yksilöitä :)

      Poista
  5. Anonyymi8/12/2016

    Millä salilla alat käymään Jyväskylässä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäsenyys on jo otettu CrossFit Jyväskylään! Ihan älytön mesta !! :)

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥