The Incredible Face Mask

8/13/2016

Kuulin ensimmäistä kertaa tästä May Beautyn The Incredible Face Maskista Jennan "And then she grew up"-blogista ja heti tuli semmonen olo, että tätä on pakko kokeilla. Siispä tuumasta toimeen ja tilasin itselleni 16 kipaletta näitä "ihmeitä tekeviä" maskeja. Jennan blogista löytyy alekoodi, jolla saa tuotteet vieläpä halvemmalla. Sieltä voi vapaasti valita kuinka monta kappaletta haluaa tilata ja haluaako siveltimen vai en. Itse en tilannut sivellintä, mutta se ois ollut ihan kätevä näin jälkeen päin ajateltuna. Sormin levittäminenkin tosin onnistui suht näppärästi.


Mistä tässä sitten on kyse? The Incredible Face Mask lupaa poistaa mustapäitä, epäpuhtauksia, kuollutta ihoa ja öljyä. Tämän tuotteen pitäisi sopia siis sekä kuivalle ja hilseilevälle iholle, että helposti rasvoittuvalle iholle. Kärsin itse semmoisesta mukavasta miksauksesta edellämainittuja. Otsa ja posket hilseilevät helposti, kun taas nenä rasvoittuu ja kiiltelee. Kärsin myös suurehkoista ihohuokosista ja mustapäistä. Mun iho on myös todella herkkä ja aikaisemmin oon saanut tämmösistä peel off-maskeista aikamoista kirvelyä ja iho on ottanut toden totta itseensä. Siispä vähän jännitti, kun sivelin tätä mustaa mönjää iholle.

Levitin maskin aikalailla koko kasvoille, vältellen silmänympärysihoa. Tän ois voinu pistää myös ongelmakohtiin, esimerkiksi vain otsalle, nenänvarteen ja leukaan. Tällöin tuosta yhdestä pakkauksesta riittää useammallekin hengelle. Yksi pakkaus koko kasvoillekin oli hyvinkin riittoisa ja ainetta jäi yli. Maskin pitää antaa kuivua 35-45min, itse annoin olla maksimiajan. Tämän jälkeen maski revitään pois varovasti. Kuivumisen aikana tuntui iho aika pinkeältä ja tuntui, että mulla lähtee varmaan nenä matkaan tätä irroittaessa. Irrottaminen oli kuitenkin yllättävän helppoa, vaikka nipistelikin hieman. Levityksen kanssa kannattaa olla varovainen, aluksi maski jää hieman valuvaksi ja esim leuasta / nenästä voi tipahtaa maskia helposti. Kuten ylläolevasta kuvasta huomaatte, se todentotta irroitti aika hyvin mustapäitä nenän kohdalta.Kaikenkaikkiaan tulokset olivat todella hyvät. Kuivat kohdat tuntuivat silkin sileiltä, samoin posket ihankun vauvvalla. Ihohuokoiset on yhä näkyvät ja isohkot (en kyllä odottanutkaan maskin niitä poistavan), mutta mustapäitä on lähtenyt mukavasti. Toisella käyttökerralla saattaisi lähteä taas muutamat ja sitä seuraavalla lisää.. Se jää nähtäväksi. Tämän jälkeen iskin vielä kosteuttavan naamion iholle ja kasvot imivät sitä huippu hyvin. Iho siis todella olikin kunnon puhdistuksen tarpeessa. Päivää myöhemmin iho on yhäkin silkinpehmeä. Pelko peel-off naamioita kohtaan on nyt siis karistettu ja jatkan näitten käyttöä about 1krt/vkossa. Suosittelen lämpimästi.8 kommenttia

 1. Anonyymi8/14/2016

  Vau itekki oon katellu noita naamioita että pitäis kokeilla! :)

  Osaisitko muuten suositella Joensuusta jotain hyvää kohtuuhintaista kuntosalia? Ilmeisesti itse kävit crossfit-salilla mutta itse harrastan ihan "perus" saleilua, ryhmäliikuntatunteja en tarvitse. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti!! :) Ite oon käynyt Joensuussa Energyllä ja Fittarilla. Energystä en tykännyt, koska siellä on tosi vähän vapaita levypainoja, tankoja ja niille tilaa. Muutenkin siellä on aika ahdasta ja tosi paljon porukkaa. Fittarista taas tykkäsin salina ihan eri tavalla. Tosin jos haluaa että on kaikista uusimmat laitteet ja kaikki ihan 100% fiiniä, niin sit kannattaa suunnata varmaan Evolle, Energylle tai EasyFitille. :)

   Poista
 2. Anonyymi8/14/2016

  Hei, kuinka maksu tapahtuu kun kyseisiä tuotteita tilaa?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi8/14/2016

  Mäkin oon ostanut noita maskeja noin kuukausi sitten, mutta oon ehtinyt kokeilla vasta kerran. =) ihan ok toimiva tuote, mutta odotin jotain vielä enemmän, ehkäpä juuri sen takia, kun niin monissa blogeissa on noista maskeista kirjoiteltu. Tuntui, ettei se puhdistanut ihoani niin paljon kuin antoi etukäteen olettaa. Toki voi olla, kuten säkin kirjoitit, että maski tehoaa sitten paremmin esim. toisella käyttökerralla. Ainakin niin toivon! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti vaatii useamman kerran! Sit toki riippuu miten sen laittaa, itse puhdistin kasvot ensin normi aineella hyvin, että tää pääsee syvemmälle käsiksi. Kokeilin toisen kertaa niin tulokset oli vielä paremmat! Säännöllisyys varmasti tässäkin aika hyvä. :)

   Poista
 4. Oon hiukan skeptinen tätä kohtaan. Ei sillä, että se olisi huono, mutta miten hyvin tuote eroaa muista mm. mustapäälapputuotteista tai vastaavista maskeista. Ja jos näillä iho puhdistuu näinkin hyvin, alkaako se säännöllisessä käytössä ärsyttää ihoa? Ja tehoaako se enää vähän ajan päästä niin hyvin kuin alussa? Niin, ja miksi Maybeautyn sivut näyttävät hiukan ostos-tv-mäisiltä :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepäs on jokaisella sitten varmasti tosi henkilökohtaista miten reagoi! Varmaan yhtälailla kaikissa puhdistustuotteissa sama :) Hahah.. No joo sivut ovat vähän tyrkyt kieltämättä :)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥