Vanilja Latte Proteiini Smoothie

7/06/2016

Kuumalla kesähelteellä ei aina tee mieli lämmintä kahvia. Sikspä piti kehitellä resepti, jossa saa kahvin virkistävässä ja ravitsevassa muodossa.  Joensuussa on ollut ainakin tosi painostava ja nihkeä sää koko alkuviikon. Tuntuu, että on kokoajan ihan kamala hiki ja tekis mieli vaan seisoa kylmässä suihkussa kokoajan. Ite en oo juonut edes aamukahvia koko viikolla, ihan vaan sen takia kun ei vaan yksinkertaisesti tee mieli mitään lämmintä juomista. Tää smoothie on kyllä aivan ihanan kuohkea, kermainen ja herkullinen aamiainen. Samalla saat päivän energia-annoksen. JA muuten, toimii tää myös aika hyvänä eväänä ennen treeniä! Boostia jumpalle.

latte_smoothie4 latte_smoothie2 latte_smoothie

Vanilja latte smoothie

½-1 dl kookosmaitoa
1 mitta vanilja proteiiniauhetta
1 jäädytetty banaani
1 dl jäädytettyä kahvia (heitä pannunpohjat jääpalamuottiin)
½ tl vaniljapulveria

makeutusta jos haluat

vinkki: lorauta sekaan myös 1-2 tl MCT-öljyä ja 1 tl lestiiniä. MCT-öljyn keskipitkät rasvahapot yhdessä kofeiinin kanssa antavat energiaa pitkälle päivään! Ei siis yhtäkkistä kofeiinipiikkiä ja iltapäivän väsymystä. 1tl macaa on myös aika kiva lisä!

1. Heitä blenderiin ja surauta tasaiseksi. Jos haluat, laita lasiin jääpaloja ja kaada smoothie päälle.

8 kommenttia

  1. Näyttää aivan täydelliselle! Onneksi kaikkia näitä aineksia löytyy aina kaapeista, tosin tällä hetkellä tehosekoitin uupuu edellisen lahottua. Täytyy kokeilla heti kunhan kotiutamme uuden tehosekoittimen, tosin valitseminen on todella vaikeaa kun on mistä valita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja herkkua tämä on :P Jos haluat oikeesti hyvän blenderin, suosittelen RAW MIXiä, koodilla "journey" saat vielä sen -10% alennusta. Loistava sijoitus, meidän perheessä on näitä jo kaksi. :D

      Poista
  2. Tätähän pitää ehdottomasti kokeilla! Postasin just marjasmoothien blogiini, mutta tää sun resepti vaikuttaa todella mielenkiintoiselta välipalalta ja sopivalta iltapäivän uupuneeseen vireeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, mä ainakin rakastuin tän pehmeyteen ja täyteläisyyteen :)

      Poista
  3. Jäin selailemaan sun blogia ja äää, miten ihania herkkureseptejä täältä löytyikään! Hitto vaan kun olen just banskulle tosi allerginen... :( Piti heti lähteä googlettelemaan vaihtista sille, kun arvaapa alkoko tehdä cooki doughta mieli. :'D Taateleista oon tehnyt raakabrownieita ennenkin hyvällä menestyksellä, joten jotain sellaista pitää kehittää ja pian. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei huippua!! :) Voi ei.. En tiedä miten eläisin ilman banaania, mut joo mun pitää panostaa banskuttomiin resepteihin :D Se on vaan niin kätevä leivonnassa ominaisuuksiensa puolesta.. Kuulostaa herkulta :P

      Poista
  4. Oi nami! Tätä pitää kokeilla :--)

    www.lauraheinikki.fi

    VastaaPoista
  5. Kiitos mahtavasta reseptistä, tää mullisti mun maailman! Perus rahka-marja-banaanismoothiet on tökkiny jo pidemmän aikaa ja vihdoin löytyi korvaaja johon löytyy ainekset kaapista, budjetti kun ei anna kaikille superfoodeille (vielä) periksi. Ja parasta kun saa aamukahvin ja aamupalan yhdistettyä nyt kun on niin kuuma. Vaniljapulverin korvasin puolikkaan vaniljatangon siemenillä, toimii!

    VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥