Luonnollinen kesämeikki

7/04/2016

Tiedättekö sen tunteen kun meikkivoide ei sovikkaan kun tulee lisää päivetystä kesällä? Miten ärsyttävää. Mulla on tosin nykyään tähän ratkaisu, stay tuned kerron lisää. Ite oon sit pitäny useempaa putelia meikkiboksissa ja miksaillut niistä sopivaa yhdistelmää. Näin joutuu kuitenkin joskus luopumaan täydellisestä sävystä tai rakenteesta, sillä ei ne meikkivoiteet oo tarkotettu miksattavaksi ja kyse on todellakin väreistä ja sävyistä, ei vaan tummuusasteesta. 

nude_meikki3
En tajua miks en ollut aikasemmin kuullut tästä tuotteesta, nimittäin The Body Shop Shade Adjusting Drops. Suomeksi sanottuna siis sävyä säätävät tipat. Näitä löytyy kahta vaihtoehtoa tummentavaa ja vaalentavaa. Mä löysin nimittäin VIHDOIN ja viimein kauan etsimäni kevyen BB-voiteen. Diorin BB-cream löytyi vieläpä alesta ja on ihan täydellinen, hintaa tuotteelle jäi vaan vajaa 15e. Just täydellinen kesään: peittää hiukan, tuo hohtoa iholle, mutta ei oo liian pakkelimainen. Ainut miinus, että tää oli aivan liian tumma sävy mulle. Olin just kuullut näistä tipoista, joten laitoin BB-voiteen ostoskoriin ja suuntasin seuraavaksi Body Shoppiin. Sieltä matkaan lähti sitten nämä vaalentavat tipat ja ai että. Nää todellakin toimii.

nude_meikki4 nude_meikki

Näillä voi siis kätevästi vaalentaa tai tummentaa meikkivoidetta. Tää toimii BB:lle, meikkiovoiteelle ja kätevästi myös voidemaiselle peitevoiteelle. Ite ainakin tykkään laittaa kasvoille esimerkiksi juhlameikkiin vähän erilailla korostuksia ja siks onkin kiva saada hiukan reilummin vaaleaa peitevoidetta joihinkin kohtiin tuomaan valoa kasvoille. Tää on oikeesti MUST have kesään. Täydellisin tuote ikinä. Vastaavasti, jos sulla on super hyvä meikkivoide talvella, mutta päivettyessä se on liian vaalea: käy nappaamassa tummentavat tipat The Body Shopista. Hintaa tuotteella oli about 20e, mut se on ihan älyttömän riittosaa. Vaan muutama tippa riittää!

nude_meikki1


Pohja:

Korostus:

Huulet:
Lumene Berry Care Lip Gloss sävy: Carousel

Kulmat:

Tässä meikissä on muutenkin mun kesän luottotuotteet. Musta on mukava tehdä kesällä vähän luonnollisempi nude-meikki ja nuo ihanat vaalentavat tipat mahdollistaa täydellisen värisen pohjan päivettymisestä huolimatta. Ehdottomasti kesän lempparituotteet on löytämäni täydellinen BB-voide Dior Nude, NYX korostuskynä (eteenkin varjostuspuoli) sekä nuo huikeet tipat. Kulmissa Diorin kulmakynä sävynä: ash blonde. Blondeille vahva suositus: ei liian tumma.

Ps. Meikkijuttuja tulossa lisää, nimittäin SLEEK:n tilaus on postissa matkalla mun luo!!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥