Täydellinen aamupala

7/20/2016

aamupala

Täydellinen aamu. Mulle elämä on pieniä hetkiä. Pieniä onnellisia hetkiä. Herään aamulla puhtaista lakanoista, viivyttelen ylösnousemista. Käperryn vielä hetkeksi lakanoihin ja ummistan silmät. Keitän tummapaahtoista kahvia. Mamma on vierailullaan ostanut jääkaapin täyteen kaikkea ihanaa. Mulla on muuten maailman ihanin äippä. Kylmäsavulohta, tuoreita vadelmia ja pensasmustikoita. Kyllä mamma tietää mistä mä tykkään. 

aamupala2
Pyöräytin viikonlopuksi kookosjogurttia. Kyseisen herkun tekeminen on muuten superhelppoa! Käy kurkkaa kookosjogurtin resepti. Tarvitset vain kookosmaitoa ja pari maitohappobakteerikapselia. Tällä kertaa tein jogurtin Santa Marian extra creamy kookoskermaan, sillä se on luonnollisinta tavaraa, mitä oon toistaseks kaupasta löytänyt: sisältää vain kookosta & vettä, ei lisäaineita. Jogurtin ja tuoreiden marjojen kylkeen vielä omatekoista mysliä. Siihenkin löytyy muutamia reseptejä blogista: banaanimysli tai herkkumysli

aamupala3

Vielä tuohon komboon seuraksi vesimelonikuutioita. Vesimeloni on kyllä kypsimmillään mitä ihanin herkku. Jääkaappikylmä vesimeloni on ihan uskomattoman raikasta. Kannattaa muuten kokeilla myös jäädyttää vesimelonikuutioita pakkasessa ja tehdä niistä ihanaa ja raikasta juomaa blendaamalla ne. Yks aivan ihana idea aamupalalle on myös vesimelonimehu, johon tarvitset vaan ja ainoastaan vesimelonia. Tuosta vesimelonimehu-postauksesta löytää myös 13 muuta aamiaisideaa linkkeineen!

aamupala1

Mitä tuohon kylmäsavulohileipään tulee, siinä yhdistyy ehdottomasti mun lempparimaut: reissumiehen tosi tumma ruisleipä, joka on aivan ihanan makea ja hyvä yhdistelmä suolaisen lohen kanssa. Lohen kylkeen juuri kiinteäksi keitetty kananmuna (kananmunat kylmään veteen ja kun vesi alkaa kiehumaan anna kiehua 7min) ja levitteeksi muussattua avocadoa. Lohi ja aavocado on niiiiin hyvää yhdessä! Päälle vielä salaattia ja kurkkua ja pieni ripaus aromisuolaa. Ah, niin täydellinen herkku.

Millainen on sun tän hetken lemppari aamupala?

10 kommenttia

  1. Oi että miten ihanat kuvat aamupalasta!♥

    VastaaPoista
  2. Mun lemppari aamiainen olisi just tollanen kun mitä sä just söit! Aivan ihana! Aamut lähtee yleensä käyntiin smoothiella jonne laitain milloin mitäkin kauden marjoja tai hedelmiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Smoothietkin on ihania aamunaloituksia, ja niin helppoja!! :)

      Poista
  3. Ihanan näköinen aamupala ♥! Mun aamupala on lähes poikkeuksetta aina puuroa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puurokin on ihan super!! Eteenkin valkuaispuuro :P Ja taatelipuuro on parasta mitä tiedän <3

      Poista
  4. Siis ai että, tuo näyttää kyllä just tyädelliseltä aamupalalta mun makuun! <3 Ja tosi ihania kuvia!

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää tehdä tämmöstä :P Kiitos!

      Poista
  5. Namii näyttää herkulliselta :) <3

    VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥