Pekaanipähkinäjäätelö

6/19/2016

pekaanipähkinä_jäätelö_4

Tiedättekö sen lidlin saksanpähkinä jäätelön, joka on niiiiiin hyvää. No tää on just sellasta, mutta banaanista, mutta vegaanista, mutta terveellistä!? Parasta. Mamma tuli kyläilemään mun luokse. Oon hehkuttanut miten syön aamu-, väli- ja iltapalaksi jätskiä ja miten oonkaan syvästi rakastunut mun RawMixiin, sillä toden totta saa parhaat jäätelöt mitä oon koskaan tehnyt. Ja smoothiet. Ja pähkinävoit. Ja jääkahvit.. and the list goes on.. Mun jätskienkulutus on kasvanut ihan älyttömiin nyt kesän alussa, mutta mähän syön jätskiä. Koska mä voin. Ja koska se on parasta.

pekaanipähkinä_jäätelö pekaanipähkinä_jäätelö_2
Tämäkin ihanuus syntyy niin helposti. Ihan vain heität ainekset blenderiin ja käynnistät. Muutaman kerran pyöräyttää sekoitussauvalla niin saa varmasti banskupalat pehmeiksi ja vola. Tässä jätskissä yhdistyy vaniljainen pehmeys ja ihanan maukkaat rapeat pähkinäpalat. Mausteena hiukan kanelia tuomaan syvyyttä jätskille. Jopa yllätyin tän ihanuudesta. Se todentotta oli hyvin samankaltaista, kun tuo lidlin lempparijätski. Tätä teen ehdottomasti uudestaan pian... Heti, kun mun banaanit tummuu pakastuskuntoon!
pekaanipähkinä_jäätelö_5

Pekaanipähkinäjäätelö (2:lle)

3 pakastettua banaania
3 kourallista pekaanipähkinöitä
0,5-1 dl kookosmaitoa (mitä blenderisi vaatii)
ripaus suolaa
1 tl kanelia
2 tl agavesiirappia

1. Heitä kaksi kourallista pähkinöitä ja muut ainekset blenderiin. Blendaa tasaiseksi.
2. Heitä vielä yksi kourallinen ja blendaa pikaisesti, jotta pähkinät sekoittuu, mutta jää kuitenkin paloiksi.
3. Ripottele päälle vielä pähkinöitä ja lourauta koristamaan agavesiirappia.
4. Koita nauttia rauhassa, vaikka maku viekin kielen mennessään ;)

Ja nii maistu mammallekin pekaanipähkinäjäätelö. Vegaaninkin on NIIN helppo tehä jätskiä käden käänteessä. Suosittelen muuten kokeilemaan pähkinöiden pikaista paahtamista ennen jätskin tekoa. 200 astetta ja joku 10min uunissa vois tuoda ihanan paahteista makua. Kertokaahan jos testaatte!

Jos haluut saada tehokkaan blenderin, jolla tämäkin ihanuus syntyy ihan parissa minuutissa, niin täältä pääset tilaamaan ja muistahan käyttää alennuskoodia "journey", jolla saatta -10% blenderistä!


8 kommenttia

  1. Oi että! Tää näyttää ja kuulostaa extrahyvältä, pakko käydä hakemassa puuttuvat ainekset ja laittaa tää pikimmiten testiin :))

    VastaaPoista
  2. Aivan pakko testata tätä!♥ Näyttää niin hyvälle :)

    VastaaPoista
  3. Nami, kuullostaa taivaalliselta! :)

    VastaaPoista
  4. Niiiin hyvää! Pistin eilen iltapäivästä banaaneja pakkaseen ja kokeilin illasta tehdä. Valitettavasti ei ollut banaanit ehtiny jäätyä tarpeeksi niin tuli lähinnä smoothiebowl. Poikaystävälle pistin vielä kupin pakkaseen ja söi myöhemmin sorbettina. Tänään uusi yritys, nyt banaanit olleet yön yli pakkasessa joten pitäisi jäätelöä tulla jos blenderi jaksaa pyörittää tarpeeksi vähällä nestemäärällä :-) Kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Banaanit vaatii kyl yllättävän paljon sitä aikaa jäätyäkseen :) Eipä kestä, kiva jos maistui :)

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥