Juhannus 2016

6/26/2016

Onnenkyyneleitä, auringonsäteitä, aamu-uinteja, maailman parhaat löylyt maailman parhaassa saunassa. Monen monta ristiseiskaa, naurua, rakkautta, lämpöä. Pieni koira kerällä mun sylissä. 

Aamupalaa ulkona, tuoretta ihanaa kahvia, mehukkaita manskoita. Lettukakkua, se oli niin hyvää. Nuolin lautasenkin aivan puhtaaksi. Skumppaa laiturilla, tessan pyydystäessä aaltoja. Sitkeästi se yrittää vaikka kymmenen vuoden elämän aikana, ei yhtäkään oo vielä saanut napattua.

Syviä ja sikeitä unia ja ensimmäisenä mielessä aamulla: mä ihan oikeasti pääsin opiskelemaan. Mä ihan oikeasti pääsin niin uskomattomalta kun se tuntuukin. Asunnon metsästystäkin on alotettu.

Ihan mahottoman paljon halauksia, se oma perhe, paras perhe. Mun paras mamma, huikein bonusiskä, mun ihana sisko ja meidän mahottoman rakkaat isovanhemmat. Miten onnekas oonkaan tässä ja just nyt.

Uimapatjalla köllöttelyä järvellä, polttava aurinko ja virkistävä pulahdus järveen. Muutamat intervallit ylämäkeen mökkitiellä, naapurin hevoset ihmettelemässä mun pinkomista. Käsilläseisontapunnerruksia puuta vasten, ei suostunu mamma tekemään perässä. 

Mulla oli ihana juhannus. 

6 kommenttia

 1. Anonyymi6/26/2016

  Onnea ihan superisti! <3 Ite pääsin kans kaks vuotta sitten opiskelemaan mun pienestä pitäen haaveilemalleni alalle ja tiedän kyllä just miltä susta tuntuu. Sun juhannus kuulostaa myös ihanalta, itse vietin juhannukseni aika samoissa tunnelmissa poikaystävän perheen mökillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Vautsi ihanaa, että oot löytänyt oman alasi ja päässyt toteuttamaan unelmia. Kuulostaa kivalta juhannukselta!

   Poista
 2. Voi miten kivat kuvat tässä postauksessa!♥ Vaikuttaa kivalta juhannukselta :)

  VastaaPoista
 3. Upea fiilis tässä postauksessa ja superisti onnea opiskelupaikasta!! Ihana kesän alku sulla <3

  http://livefearlessly-ellen.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥