HIUSRAKKAUS

5/18/2016

Oon hehkuttanut mun kampaajoo jo aikasemminkin. Tukan värjääminen on ollut aikamoinen prosessi kotivärjäysten seurauksena. Nyt oon siis käynyt kolmisen kertaa Joensuun Karsikossa Top Beautyssa Johannalla. Aikaisemmilla kerroilla ollaan koitettu tasoittaa ja kirkastaa väriä. Mun tukka meinaa olla ihan keltainen eikä pysyä millään tuhkaisena ja hopeisena. Oikeilla tuotteilla kun hoitaa säännöllisesti niin värin saa pysymään nättinä suhteellisen hyvin. Tällä kertaa päätin, että haluan tasaisen blondin sijaan jotain uutta tukkaan. Ideana oli saada pikkusen tummempaa tyveen ja kirkastaa latvaa entisestään. Musta on aivan ihana, miten tuolla otetaan asiakkaan toiveet huomioon, mutta kuitenkin tuodaan myös omaa näkemystä peliin.

hiukset3 hiukset1

Lopputulos oli kerrassaan upea, tykkään tästä tukasta ihan älyttömän paljon. Kotivärjäyksen jättämät laikut ja epätasaisuudet alkaa vihdoin olla kadotettu tukasta ja väri on just sitä mitä halusin. Ihanan kylmä ja puhdas vaalea. Joka värjäyksen jälkeen väri on kestänyt tosi hyvin eikä haalistunut. Lisäksi tuolla tehdään kyllä ihmeitä hiuksen kunnolle. Oon tässä pari tuntia ollu kampaajan jälkeen kotona ja vaan silitellyt tukkaa, joka tuntuu niin pehmeältä ja silkkiseltä. Ja tuo kiilto.. Musta tuntuu että nää kutrit oikeesti heijastaa valoa ja säihkyy. Okei oonkohan hehkuttanut tarpeeksi, kertoohan nuo kuvat nyt kuitenkin enemmän kun nää mun höpinät. Kattokaa NY!! Ja tosiaan kahdella viime kerralla ei oo tukkaa myöskään leikattu, mut silti näyttää noinkin hyväkuntoiselta.

hiukset4 hiukset2

Mua ihan jo harmittaa, että jos pääsen opiskelemaan joudun jättämään ton vakkarikampaajan Joensuuhun. Nyt siis viimestään, JOENSUU hoi siellä ruudun toisella puolen. Jos sinä siellä, et oo vielä löytänyt hyvää kampaajaa itelles. Sellasta jonka penkistä ei tartte lähteä koskaan pahalla mielellä. Nyt suunnaksi Top Beauty Karsikossa. 

Käy lukemassa myös mun vinkit, keltaisuuden poistoon: "Eroon keltaisesta tukasta".

5 kommenttia

 1. aivan ihanatihanat hiukset ♥

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. VAU aivan ihanat hiukset!!!!! <3

  VastaaPoista
 3. Ihan täydelliset! <3

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanat hiukset! Ja tosi upeat kuvat :-)

  http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Oi kiitoksia kaikille kivoista kommenteista:)

  VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥