NEW YORK I'm coming!

4/24/2016

Kuvat : pinterest

Otsikko kertoo kaiken. Tää likka lähtee nimittäin New Yorkiin elokuussa. Varailtiin Evitan kanssa lennot meidän parin viikon pakomatkalle ja saatiinkin ne ihan älyttömän halvalla! Kahden hengen edestakas lennot vaan 400e. Sesongin aikaan hotelliin meneekin sitten rutkasti enemmän rahaa, joten huippusäästö tehtiin lentojen ostossa. En malta odottaa! Nyt kun saatas vielä molemmat tästä pääsykoeuurastuksesta palkinto ja päästäs sitten alottmaaan opinnot yhdessä syyskuussa Jyväskylässä niin oispa mukava palata kotiinkin reissusta. 

Nyt jos sieltä ruudun takaa löytyy NYCssä käyneitä, niin heitelkääpäs vinkkejä. Hotelleja, ravintoloita, mitä nähtävyyksiä? Mitä kannattaa kokea, mikä oli pettymys? Kaikki vinkit on tervetulleita. 

Mä tuskin palailen postailemaan ennen torstain pääsykokeita. HUI jaiks. Tää huhtikuu on hurahtanut ihan uskomatonta vauhtia ja en voi uskoa, et neljän viikon lukuaika alkaa pian olla taputeltu ja kohta sitä ollaan jo koetta tekemässä. Vielä viimeset päivät luku-urakassa meneillään. Tsempit kanssakärsijöille!

6 kommenttia

 1. Anonyymi4/24/2016

  Jos teille kelpaa hostelli, niin New York Budget Inn on aivan huikea! Saa kahden hengen huoneen, kylppäri on sitten jaettava, mutta itse oon aina päässyt nopeasti vessaan/suihkuun. Todella edullinen verrattuna hotelleihin ja sijainti on myös hyvä.

  NYC on paras <3

  nimim. elokuussa tulee kahdeksas kerta

  VastaaPoista
 2. Anonyymi4/25/2016

  Hei!

  Kannattaa ehdottomasti käydä Empire State Buildingissa. Vaikka pääsymaksu olikin melko kallis (30-40 dollaria muistaakseni), se on sen arvoista! Aivan huikeat näkymät sieltä ylhäältä. Vapaudenpatsaalle tulee varata liput etukäteen, niitä ei enää paikan päältä saa. Itse en käynyt patsaassa, tyydyin ihailemaan ulkopuolelta ja se oli aivan riittämiin.

  Toinen must-juttu on Ground Zero. Terrori-iskujen muistomerkit ovat jotain niin pysäyttävää, että sitä ei heti unohda. Ground Zeron vieressä onkin sitten One World Trade Center, joka on osa tuhoutuneiden tornien uudelleenrakennusprojektia. Se voisi olla myös vaikuttava kokemus, itse en siis siellä sisällä käynyt. Liput taisivat olla kuitenkin melko kalliit.

  Hauskaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vinkeistä :) Nää tulee tarpeeseen! Oon kyllä ajatellut, et kivoissa paikoissa pitää käydä hinnasta huolimatta, ei tiedä pääseekö koskaan toiste enää :)

   Poista
 3. Oi just katoin itekkin että ois tosi halpoja lentoja ja vähä mietittiin kaverin kanssa että lähdettäs ens marraskuussa! Oon kerran jo ite siellä käyny mutta paljon jäi vielä näkemättä. Esim. Ellis islandille olisin halunnut, mutta en ehtinyt. Vapaudenpatsas oli remontissa silloin, mutta pääsin lautalta sen näkemään kun kävin Staten Islandilla :)

  Kävin itse sillon Empire State Buildingissa, mutta jenkkikaverini suositteli Chrysler Buildingissa käymistä. Suunnilleen yhtä korkea, mutta lyhyemmät jonot ja halvempi lippu :) Shoppailemaan kannattaa lähteä New Jerseyn puolelle Jersey Gardensiin, sinne menee päivittäin busseja joilla on tosi helppo matkustaa!

  9/11 muistomerkki vetää hiljaiseksi, se kannattaa käydä katsomassa. Jos mahdollista niin menkää Times Squarelle illalla ja käykää Broadwaylla katsomassa joku musikaali, oli todellakin hintansa arvoinen! Metrolla on helppo liikkua paikasta toiseen myös jos lähtee kaummaksi, mutta varautukaa että ne kuulutukset eivät ole selkeintä englantia :D

  Ootan niin innolla sun matkapostausta ja kokemuksia! Sillä aikaa kerrytän itelleni matkakassaa ja matkakuumetta! Ihanaa matkaa teille ja muistakaa ottaa kamera mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa.. Lähtekää ihmeessä! Kiitos paljon vinkeistä ja aion ehdottomasti vinkkailla omani sitten. Kyl varmasti kuvia tulee napsittua :)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥