COCOA manteli-capuccino & mulperi raakasuklaa

3/05/2016

Suklaa.. Kukapa ei rakastaisi suklaata. Musta on viime vuosin myötä tullut suklaafani. Oikeastaan nuorempana tykkäsin eniten vain salmiakista. Toki söin suklaata, mutta ei se ollut suurinta herkkuani. Oon todennut, että suklaaseen rakastuminen on ollut aikuisuuden merkki. Eikös jokainen aikuinen nainen rakasta suklaata? Se on voimavara jolla selviää IHAN mistä vaan. Suklaa on parasta. Kaakaopavulla on ihan uskomattomat ominaisuudet ja terveysvaikutukset. Basic-suklaassa ne vaan valitettavasti kärsii paljon, pitkän prosessoimisen ja kuumentamisen myötä. Raakasuklaan kohdalla on toisin. Raakasuklaa valmistetaan kuumentamatta, joten antioksidantit ja vitamiinit eivät tuhoudu. Se on siis terveellistä ja myös ihan älyttömän hyvää.

cocoa_suklaa_3 cocoa_suklaa_2 cocoa_suklaa
Mulla tulee tehtyä raakasuklaata nykyään aika harvoin. Silloin tällöin saatan herkutella raakasuklaalla, mutta suhteellisen vähän tulee tehtyä. Välillä ostan raakasuklaata esim. lifestä tai punnitse&säästä. Sieltä löytyy monia eri makuja ja eri valmistajien tuotteita! Mun lemppareita on puhdistamon appelsiinisuklaa ja minttusuklaa. Tämä postauksessa esiintyvä ihanuus löytyi kuitenkin ihan S-marketista. En ollut uskoa silmiäni, kun näin karkkien ja suklaitten seassa RAAKAsuklaata. Meinasin hypähtää riemusta ja nappasin Cocoan manteli, capuccino & mulperi- raakasuklaan ostoskoriini. Rakastan kahvia ja toffeeta, joten kovin kauas meikäläisen ihannesuklaasta ei voida mennä.

En meinannut malttaa kotiin asti, että pääsisin avaamaan tän. Halusin kuitenkin teille kuvia suklaasta, joten nippanappa jaksoin odottaa. Pyöräytin suklaan kylkeen smoothien ja vihdoin pääsin maistelemaan (ei mulla ollut yhtään nälkä:D). Tää suklaa oli ihan sika hyvää!! Jos ootte maistanu fazerin uutuus-suklaista iced coffee & mudcace (tai jtn)-makua, niin tää liippaa aika läheltä. Maku on hieman tummempi, mutta se on vaan kiva. Ite ainakin tykkään tumman suklaan mausta. Kahvin maku ei todellakaan puske liikaa läpi, mutta se kuitenkin maistuu. Lisäksi levy on kivan kokonen, ei tuu vedettyä överiksi jos (kun) vahingossa menee koko levy.

Ootteko maistanu tätä tai Cocoan muita tuotteita? JOS ette nii ettikää käsiinne!

8 kommenttia

  1. Nam, toi raakasuklaa on kyl niin hyvää. Oon tainnu pari kertaa napata tuon levyn mukaan suklaahimon hiljentämiseksi, ja hinta-laatusuhde on myös ihan kohdillaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä hintakaan ei ollu iha älytön! Tosi herkkua ja nimenomaan tää maku :)

      Poista
  2. Anonyymi3/06/2016

    Nam, kuulostaa ihanalta makuyhdistelmältä <3 En ole maistanut, mutta pitänee kokeilla! Tai ehkä koittaa jäljitellä itse... ;)

    http://annekatariina.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahvi, hiukan toffeen makua, ei voi mennä metsään :P Laitappa reseptiä jakoon, jos päädyt kokeilemaan :)

      Poista
  3. Vitsit, pitääpä napata tää lähi K-supermarketista matkaan, kun suosittelet niin kovasti tätä! Monesti oon meinannut ostaa, mut oon jotenkin arka kokeilemaan kaikkea uutta jos se ei oliskaan hyvää, haha.
    Kitti vinkkauksesta!

    Ja hei, sulle on blogissani heitetty haaste, eli mikäli jaksat/kiinnostaa/ehdit vastata muutamiin kyssäreihin niin käy lukaisemassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, nappaa ihmeessä niin saat suklaahimoon lääkettä ;) Hyvää tämä oli kyllä, ainakin mun makuun :) Kiitos haasteesta, käyn kurkkaamassa :)

      Poista
  4. Anonyymi3/14/2016

    Pakko kommentoida että kävin tänään just S-marketissa ja halusin kahvin kanssa jotain herkkua välipalaksi ja sitten muistin, että hehkutit blogissas tätä suklaata ja mä ostin sitä ja oli varmaan parasta raakasuklaata mitä oon maistanut, koska rakastan kahvia :D Ja 1 tai 2 palaa riittää hyvin kahvin kanssa, kun on niin täyteläistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa!! Tää on mullakin kyllä ihan raakasuklaiden kärkeä :)

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥