Adidas Originals superstar

3/24/2016

Mikä ihana paketti mulle tällä viikolla tulikaan. Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi tilata nää pitkään kuolaamani Adidaksen superstarit. Tää oli täydellinen synttärilahja. Mähän olen viimesen päälle adidas originals fani. Toi logo iskee meikäläiseen vaan niin hyvin. Adidaksen tuotteet on myös paitsi iha sika makeita, myös tosi laadukkaita. Oon ollut tyytyväinen jokaiseen omistamaani adduun. Tilasin nämä eBayn kautta, sillä sitä kautta tulee paljon halvemmaksi. Ei kannata lähtee näitä kantamaan kotia Intersportista tai vastaavasta, kun postikuluineenkin ulkomailta tilaaminen tulee halvemmaksi. Käy sovittamassa kenkää liikkeessä ja tilaa sulle sopiva koko muuta kautta. Edullisia kenkiä löytyy myös usein sportamorelta, josta tilasin mm. Asicsin juoksulenkkarini 50% halvemmalla, mitä Intersportissa ne ois alennuksessa ollu.

adidasoriginals2 adidasoriginals3

eBayn kautta tilaaminen saattaa tuntua pelottavalta ajatukselta. Ite oon ainakin ollut kuitenkin aina tyytyväinen tilaukseeni ja saanut paketit luvattuun aikaan. Lähes poikkeuksetta hinnat on tuolla paljon edullisempia, vaikka toimituksesta saattaa joutua maksamaan joskus hiukan enemmänkin. Toimitus voi eBaystakin tilatessa tosin olla joskus täysin ilmainen. Tuotetta ostaessa kannattaa katsella myyjän "luotettavuutta". Useimmat myyjät ovat myyneet useampia tuotteita ja asiakaspalautetta löytyy. Kätevimmin eBaysta tilatessa pystyy maksamaan mielestäni PayPalin kautta. PayPal tilin luominen on helppoa, pääset tekemään sen tästä. PayPal tilille voit siirtää haluamasi määrän rahaa ja maksu onnistuu sitä kautta. Esim. lahjarahan antaminen toiselle on myös helppoa PayPal tilille, joten voit vaikka toivoa synttärilahjarahoja tänne, niin pääset nettishoppailemaan! 

adidasoriginals adidasoriginals4

Mä sain PayPaliin synttärilahjarahan tädiltä ja niilläpä lähti tilaukseen nämä superstarit, hintaa näille tuli 75e. Tilasin myös kameralle säädettävän tripodin, jossa on myös puhelimelle paikka (15e). Ja viimeisimpänä paras löyty eli Ted Bakerin aivan täydelliset kulta-valkoiset kuulokkeet. Kuulokkeiden osto tapahtui huutamalla ja viimeisen tarjouksen kun tein niin sain nuo ihanuudet itselleni. Hintaa postikuluineen näille tuli 75e, kun oikea hinta noilla on melkeen 230e. En malta odottaa että nuo tulee postissa. Voitte kurkkia Ted Bakerin sivuilta noita kaunokaisia tästä. Ihan huikeeta miten tolla rahalla sain koostettua ihan superin synttärilahjan itelleni!

Täällä ollaan oksenneltu tää aamu. Jostain syystä tuli joku äkillinen aivan ihmeellinen massupöpö ja aamu tuli vietettyä pönttöä halien. Nyt kuitenkin voiton puolella ja ruokakin pysyny jo hetken aikaa sisällä. Toivotaan, että tää nyt hellittäis pian, et pääsisin Isin ja siskojen kanssa pääsiäisen viettoon<3

14 kommenttia

  1. Toinen Adidas fani ilmoittautuu! Ite ostin just tänä keväänä Stan Smith malliset addut ja ne on kyl heittämättä mun lempikengät tällä hetkellä :) näille superstareillekin oon lämmennyt aika hyvin, vaikka aluksi tuli vaan mieleen ne ala-asteajat ku just esim mun siskolla oli tollaset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Addut on vaan parasta!! Mä mietin pitkään Stanien ja näiden välillä, mut jostain syystä nää vaan veti voiton. Nii se on jännä, miten nää on nyt taas pinnalla, kun sillon kaikilla oli superstarit. :D

      Poista
  2. Paranemisia sinne! Nuo kengät on kyllä todella ihanat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onneks ei kestäny tauti pitkään :) Ne on <3

      Poista
  3. Anonyymi3/25/2016

    Aivan ihanat kengät 😍😍 juu toi nettishoppailu on joskus vähän liiankin kätevää 😉 etenkin pienellä paikkakunnalla kun asuu eikä pääse kaupoille niin voi kuinka nopeesti saakaan klikkailtua parisataa menemään... 😂 Ja helppouden lisäks kyllä toinen juttu on valikoima...harvoissa liikkeissä kuitenkaan on just vaikka superstareista kaikkia eri versioita myynnissä mut netistä saa aina haluamansa ja voi vielä valita edullisimmankin!

    Kaikenlaista pöpöä tuntuu taas olevan liikenteessä! Koita parantua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on ihanat. Joo se on kyllä totta. :D Ite en oo toistaseks ihan kamalan paljoa nettishoppailuun sortunut. Hyvä pointti, netistä löytyy varmasti mieleinen, mutta oishan se kiva päästä sovittelemaan aina!

      Poista
  4. Anonyymi3/25/2016

    En tykkää tuosta, et käydään kivijalkaliikkeessä sovittamassa ja sit ostetaan halvemmalla muualta. Kivijalkaliikkeestä saa palvelua ja sitä kautta tukee Suomen työllisyystilannetta, vaikka joutuis maksamaan sen kympin, pari enemmän. En siis boikotoi nettikauppoja mut jos menee jo kauppaan sovittamaan niin oishan se kiva et sen tuotteen ostais sit sieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot kyllä ihan oikeassa tässä asiassa. :) En oo ite mennytkään liikkeeseen sovittamaan sillä ajatuksella, että käynpäs sovittamassa ja ostan sitten netistä. Näitäkin adidaksia on tullut kuolattua ja harkittua ostamista niin pitkään, että monessa liikkeessä oon käynyt aina kokeilemassa, että joko raaskisin ostaa. Ainahan sitä kenkiä tai vaatteita saa liikkeissä sovittaa ostamattakin. :)

      Poista
  5. Kolmas Adidas fani ilmottautuu! :D Seuraavaksi ostoslistallani onkin nämä kengät, joten näistä oli ihana nähdä kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että postauksesta oli hyötyä! Suosittelen lämpimästi näitä, nää on myös ihan älyttömän hyvät jalassa :)

      Poista
  6. Paranemisia sinne, mahatauti on kyl yks inhottavimmista taudeista ikinä! Toisaalta, nyt saa (ja pitää!) ottaa pari päivää hyvällä omalla tunnolla ihan iisisti! ;)

    Kiva kun kerroit tuosta nettikaupoista tilaamisesta ja PayPalista.. itekkin haaveilen vaikka mitä ihania Adidaksen popoja itselleni ja oon myös huomannut, että ne on huomattavasti edukkaampia netissä kuin liikkeissä. Ei muuta kun siis netin tajontaa tsekkailemaan, ja mahdollisesti myös tuo PayPal käyttöön!

    Kivaa ja rentouttavaa pääsiäistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se on kyllä inhottava, onneks ei kestänyt päivää kauempaa..

      Netistä saa tosiaan paljon edullisemmin monenlaista. PayPal on melkosen kätevä tapa maksaa, kun tarvitsee maksaessaan ainoastaan sähköpostin, eikä mitään erillisiä tunnuslukuja joka kerta. Toistaalta onko se helppous sitten vähän riskaapelia, kun tulee sitten tilattua vaikka mitä. :D

      Kiitos ja samoin sinne!:)

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥