JOULULAHJOJA

12/11/2015

PC110022 Mä ajattelin ottaa pienen varaslähdön jouluun tänä vuonna. Tosin onhan tässä valmistumisen johdosta ollut syytä vähän itseään palkita. Siispä lähti tilaukseen Caseappilta uudet iPhone kuoret. Mulle nää on jo kolmannet kuoret, mitkä tilaan kyseiseltä firmalta. Caseappilla voi siis suunnitella itse omasta kuvasta tai suunnittelutyökalun avulla juuri omannäköiset itseä inspiroivat suojakuoret puhelimeen. Valikoimasta löytyy erilaisia kuoria ja myös aivan ihania tarrakuoria läppäreille. Mun läppärin kokoluokkaan ei valitettavasti kuoria löytynyt, mutta iPhonelle löytyy! Nää kuoret on tosi laadukkaita, kestäviä ja ne painatus on laadukasta. Ihan täydellinen lahja näin joulun alla. Itse ainakin laitan vielä pukinkonttiin toiset kuoret tulemaan alta löytyvällä alennuskoodilla. 
PC110028 PC110026
Hiukan aikaa sitten kirjottelinkin "Make Up Wishlist"-postauksen himoitsemistani kosmetiikkatuotteista. Viimeviikolla edellinen peitevoide veteli viimesiään, joten päätin vihdoin ja viimein ostaa jo kauan haluamani Estee lauderin ihanan High Cover peitevoiteen. Tuo peitevoide on aivan I HA NA. Sen peittävyys on oikeesti ihan huippuluokkaa ja melko "paksusta" olemuksestaan huolimatta se levittyy tosi hyvin. Ihan täydellinen tuote peittämään ihon pieniä virheitä ja silmänalusia. Lisäksi vaikuttais ihan älyttömän riittoisalta. Tämän kylkeen löysin Sokos Emotionin "last chance"- hyllyltä Chanelin ihanan joulun punaisen huulipunan 50% alennuksessa. Harrastan aika säännöllisesti tuota "last chance"-hyllyn tutkimusmatkailua. Välillä sieltä löytää ihan älyttömän hyvässä alennuksessa merkkituotteita! 
PC110030

NYT siis blogin lukijoille 20% alennuskoodi Caseapin nettikauppaan:
EMILIAJ20

Sit ei kun suunnittelemaan ihania joululahjoja, se on hauskaa ja helppoa!

***

2 kommenttia

  1. Anonyymi12/13/2015

    Hei! Ihana blogi, luen tätä aina säännöllisesti. :)
    Tiedätkö, ovatko nuo kaikki caseappilta tilattavat puhelimen kuoret kovaa materiaalia? Vai löytyisiköhän sieltä myös sellaista taipuisaa, "pehmeää" materiaalia olevia suojakuoria? Saikohan selitysyrityksestäni nyt mitään selvää...

    Joka tapauksessa, oikein mukavaa ja rauhallista joulun ajan odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mukava kuulla :) tuolta löytyy myös tarrakuoria, eli sellaisia jotka saa tarralla puhelimen pintaan, mutta jotain silikonisia tms kuoria ei taida caseappin valikoimassa olla :)

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥