MAKE UP WISHLIST

11/29/2015

Vielä pari vuotta sitten mulle oli oikeastaan aivan sama mitä merkkiä ja tököttiä iholleni laitan. Vaikeasti hoidettava sekaiho kuitenkin ei kestä ihan jokaikistä tuotetta. Välillä meikkivoidetta levittäessä kirveli ja poltti, välillä meikkivoide kirjaimellisesti kuoriutui kasvoilta pois iltaa kohden. Vähitellen aloin ymmärtää, että tuotteissa todellakin on eroja ja ei oo ihan sama mitä mömmöä kasvoilleen laittaa. Oon vähitellen sijoittanut kosmetiikassa kalliimpiinkin tuotteisiin ja se on ollut ihan älyttömän kannattavaa. Mulla on helposti eteenkin talvella kuivuva iho. Väitän, että ihonhoidossa tärkein asia on ruokavalio, enemmän ihon hyvinvoinnista pääset lukemaan "Ihon Hyvinvointi"-postaussarjastani TÄSTÄ ja TÄSTÄ. Muutamia tuotteita oon testaillut kavereiltani (LUE: Evitalta) ja tässä postauksessa on nimenomaan tuotteita, jotka haluaisin hankkia. Aika hyviä lahjavinkkejä kavereille tai itselle näin joulun lähestyessä.
KOLLAASI
1. DIOR Addict Fluid Shadow / Gold / 42,00
Tän ihanuuden ostin Evitalle synttärilahjaksi viime kuussa hopean sävyisenä. Tähänkin vinkin sain itse kosmetiikkagurulta (Evita). Tää on aivan älytömmän ihana tuote. Kyseessä on siis nestemäinen luomiväri, joka levittyy todella hyvin ja kestää todella hyvin paikallaan. Pigmentti on yllättävän vahva ja klauniin glitterinen. Tällä saa loihdittua aika kivan pikkujoulumeikin. 

2. Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place High Cover Concealer / 34,00
Tässä Estée Lauderin peitevoiteessa on todella vahva pigmentti. Ehkä arkimeikkiin turhankin vahva, mutta tämän avulla saa juhlameikin pohjasta ihan älyttömän hyvän. Peittää hyvin silmänaluset ja muut epäkohdat iholla. 

3. Estée Lauder Concealer Brush / 23,00
Yllä olevan peitevoiteen levittäminen onnistuu varmasti myös sormin, mutta itse haluaisin laajentaa sivellinvalikoimaani ja rueta levittämään meikkejä enemmän siveltimillä, säästää muuten myös sotkemista. Lähes poikkeuksetta oon tahrannut juhlavaatteeni meikkisillä näpeilläni valmistautuessani.

4. Clarins Instant Light Radiance Complexion Base Valovoide / 35,00
Valovoide meikin pohjustukseen. Tätä voi käyttää ihan sellaisenaan tai meikin alla pohjustusvoiteena. Kosteuttaa ihoa ja heleyttää sitä mukavasti. Peittää hiukan ja levittyy todella tasaisesti. Tässä tuotteessa on myös ihana tuoksu!

5. Yves Saint Laurent Eyeliner Brush / 29,00
Mulla on ollut jo pidemmän aikaa käytössä Lorealin silmienrajaus paletti. Paketissa tuli mukana sivellin, jolla tulee turhan paksu rajaus. Oon jo pidemmän aikaa metsästänyt sopivaa kapeakärkistä sivellintä löytämättä sopivanlaista. Tätä ihastelin eilen Sokoksella ja luulempa, että voisi toimia aika erinomaisesti kauniin ohuen rajauksen piirtämisessä.

6. IsaDora Face Sculptor / Warm Peach / 26,20     ja     7. IsaDora Face Sculptor-sivellin
Tää on viimeisin kokeilu ja vei mun sydämen. Tällä on ihan älyttömän helppo luoda ihan uutta ilmettä perus meikkiin. Yhdessä paketissa oikeastaan kaikki mitä kasvojen korostamiseen ja muotoiluun tarvitsee. Aurinkopuuteri muotoilee ja selkeyttää kasvojen piirteitä, korostusväri tuo kasvoille valoa ja korostaa ja poskipuna tuo poskille väriä. Sokoksen nettikaupassa näyttäs olevan nyt tarjous, jossa saa siveltimen kaupan päälle, kun ostaa kaksi IsaDoran tuotetta!

8. Estée Lauder Sculpting Foundation Brush / 46,00
Nyt on siveltimellä hintaa, MUTTA: Sculpting Foundation Brush -meikkivoidesivellin on suunniteltu yksinoikeudella Estée Lauderille. Viistopäinen, ergonomisesti muotoiltu sivellin noudattaa kasvojen luonnollisia piirteitä ja antaa kauniin tasaisen lopputuloksen. Yhdistelmä synteettisiä harjaksia ja luonnollisia kuituja takaavat meikkivoiteen vaivattoman levittämisen ja häivyttämisen. Hyvä meikkivoidesivellin on varmasti hyvä sijoitus. Estée Lauderin nettisivuille rekisteröityessäsi saat 15% alennuskoodin yhtä tuotetta varten, nyt kannattaa hyödyntää!

Sit vaan shoppailemaan ja meikkipussukkaa kasvattamaan! Varmasti jokainen nainen olisi onnellinen, kun pukin paketeista tulisi joku näistä ihanuuksista. Kosmetiikkaan kannattaa oikeasti joskus sijoittaa, itse oon ainakin ollut äärettömän tyytyväinen muutamista  kalliimmistakin hankinnoista. Suositelkaa ihmeessä omia meikkisuosikkejanne!

Energistä sunnuntaita!

4 kommenttia

  1. Tosi kiva postaus tämä! Toi 2., onko tietoa saako esim sokos emotionilta? :-) Ja voin samaistua sinuun, akne ja erittäin oudosti käyttäytyvä sekaiho ei todellakaan anna meikin kasvoilla pysyä sellaisenaan kuin sen on aamulla tai alkuillasta laittanut!

    www.monakirjoittaablogia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) En osaa varmaks sanoa, mut pitäis kyllä löytyä! Joo iho osaa kyllä elää ihan omaa elämäänsä välillä:D Siks onkin tärkee löytää just itelleen sopivat tuotteet :P

      Poista
  2. Osaatko sanoa onko tuo face sculptor kovin riittoisa? Kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Ainakin mitä kokeilin, niin todella pienellä sutaisulla saa mukavasti valoa ja varjoa kasvoille, joten voisin veikata, että melko riittoisa tapaus on kyseessä :)

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥