SITKEÄ SYYSFLUNSSA

10/01/2015

EI taas flunssa! Muutto saatiin onneks tehtyä sut terveellä ololla, mut sit se iski. Ensimmäisenä aamuna uudessa kämpässä tuntu vähän kurkkukipua ja vaan pahempaan mennään. Tänään herätessä oli olo ku traktorin alle ois jääny, joka paikkaa koski ja pakotti ja turvotti naamaa ja nokka aiva tukossa. No ei se auttanut ku lähteä liikenteeseen ja kampaajan kautta kouluun. Koulussa selvisin muutaman tunnin mut sit oli pakko lähteä kotiin. Kaupasta sitruunaa, mustaherukoita ja mynthoneita ja peiton alle. Mulla parhaita flunssan karkottajia on marjat, joista saa hurjasti vitamiineja + lisänä vielä puhdistamon super C* ja havupuu-uute*. C-vitamiini on muuten hyvä jakaa päivässä muutamaan eri osaan, sillä se helposti valahtaa nestekierron mukana samantien pois kehosta. Havupuu-uute*, C-vitamiini paukun otan kahdesti päivään nyt. Eiköhän näillä aseilla saada flunssa karkotettua ja toivottavasti myös pysyvästi. Lempparitee on tällä hetkellä tuo ihana päärynän makuinen vihreätee.
PA010005 PA010010 PA010016 PA010021
Täällä mä mutustelen mustaherukkajäätelöä ja juon teetä. Kylmä turruttaa mukavasti kurkkua. Jäätelössä on blendattuna yks jäädytetty banaani, raejuustoa (KESOn PARAS!!) ja mustaherukoita. Eniten flunssassa ärsyttää kun ei saa mitään aikaseksi, eikä pääse liikkumaan. Oon kuitenkin oppinut, että kun tulee tää olo nii kannattaa ottaa iisisti. Pikku flunssakaan ei oo leikin asia ja siitä voi tulla paljon isompi juttu, jos ei heti malta levätä kunnolla. Treenata kyllä kerkeää varmasti myöhemminkin, kun tässä on koko elämä oikeasti aikaa. Luulen et nää toistuvat flunssat tässä syksyllä kertoo myös siitä, että kroppa on tosi herkässä tilassa. Jokainen bakteeri pääsee tekemään tuhojaan. Siispä entistä tärkeämpää nyt saada vastustuskyky kuntoon ja pysyä sen seurauksena terveenä pitkään. Musta tuntuu et tätä on aika paljon nyt liikkeellä ja joka toisella tuntuu olevan jonkunlaista tautia. Huomenissa vielä tarkotus ois kouluun päästä ja sit suunnaksi Kuopio pitkästä aikaa.

Flunssankarkotusvinkkejä otetaan vastaan.

*saatu blogiyhteistyön kautta

4 kommenttia

 1. Anonyymi10/01/2015

  Äh mulla on myös joku pöpö iskenyt, muutamana aamuna kurkku ollut kipeenä ja oon ollut tavallista väsyneempi. Siitä syystä tänä aamuna skippasin salin ja oon koittanut ottaa rauhallisemmin.. Kovasti kyllä tekis mieli treenata ihan vaan siks että tiedossa on kohta vähintään kuukauden liikuntakielto, mutta tosiaan niinkun sanoitkin, koko elämä aikaa treenata! :D Terveys edellä aina näissä asioissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, että sullakin! Suosittelen ottamaan rennommin, ettei käy vakavampaa :/ Ikävää, että liikuntakielto tulossa.. Treenaamisesta saa niin paljon voimaa päiviin, mut as you said, terveys edellä :)

   Poista
 2. Onpa harmi kuulla että oot kipeenä! Tosi kurjaa :( nyt sitten vaan lämpöistä juomaa ja hyvää ravitsevaa ruokaa sekä paljon lepoa. Toivottavasti olo on jo parempi :)

  ~Hilla
  http://thisismycupofcoffee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin nimenomaan :') Kyllä tästä selvittiin ja nyt lähes jo terveenä!:)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥