COZY & LAZY SUNDAY

9/27/2015

Sunnuntai. Tällä hetkellä ehkä kaunein ja merkityksellinen sana jota tiedän. Mulle sunnuntai on ollut keväästä asti aika tärkeä päivä. Se on päivä, jolloin saan olla. Juoda aamukahviani usean tunnin ajan. Hengittää, ajatella ja rauhoittua. Viikko on ollut taas aikamoista haipakkaa kun on pitänyt muuton tiimoilta järkkäillä asioita. Sähköt, vakuutukset, opintolaina, alivuokrasopimukset, vuokrasopimukset ja kaikennäköistä muuta. Lauantaina vietiin jo isoimmat kamat uuteen asuntoon ja tiistaina pääsen muuttamaan loputkin. En malta odottaa, että pääsen vihdoin ja viimein asumaan keskustaan, omaan uuteen kotiin. Jollain tasolla musta tuntuu, että tämä on uusi alku ja se tuntuu todella hyvältä. Pikkuhiljaa asiat on vaan loksahdellut kesän jälkeen paikoilleen ja taas oon vaan muistanut, miten loppujen lopuksi: "things happen for a reason".
P9270015 P9270014 P9270019 P9270017
Sain ihanan vieraan tänä viikonloppuna, kun Evita tuli mun luo käymään. Ei ole parempaa seuraa viikonlopun viettoon. Ollaan kierrelty kirppiksiä ja sisustusliikkeitä, nautiskeltu ihanaa ruokaa ja hyvää kahvia. Tällä hetkellä eletään lattiaelämää kämpillä patjalla, kun huonekalut on jo muutettu. Musta tää on aika cozya loppujenlopuksi. Aamulla keiteltiin puurot ja tehtiin ihanaa banana nut toffee lattea ja siitä eteenpäin ollaan vaan turistu, kuunneltu musiikkia ja chillailtu nauttien sunnuntain leppoisasta tunnelmasta. Kohta laitellaan mulle lisää väriä päähän ja lähdetään pikku kävelylenkille ihastelemaan Marjalan uudistaloaluetta, sieltä löytyy aika upeita helmiä, mistä haaveilla. Vielä joku päivä minäkin haluaisin rakentaa talon.

Ihanaa sunnuntaita ja vielä ihanempaa alkavaa viikkoa joka ikiselle ♥

7 kommenttia

 1. Anonyymi9/27/2015

  ihana et sulla menee hyvin! mua kuitenkin kiinnostas sun "tilanne", vaikka se ei välttämättä kuulu tänne mut haluutsä silti avata lukijoilles sun erosta jotain ja ylipäätään kertoo miten pääsee yli noin hyvin, oot ollu viime aikoina kadehdittavan elinvoimainen ja sun teksteistä on saanut todella onnellisen kuvan. miten se onnistuu :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon paljon miettinyt kuinka paljon blogin puolelle valotan henkilökohtaisia asioita. Jonkunlainen postaus voisi olla hyvä idea. Aikaahan kaikki suuret muutokset elämässä vaatii, mutta voiton puolelle usein loppujen lopuksi päästään.

   Poista
 2. Anonyymi9/27/2015

  Millä reseptillä oot tehny ton puuron kun näyttää nii herkulliselta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypäs kirjoitella puurosta joku päivä. Kuvassa on ihanan herkullista valkuaispuuroa. Yhteen reseptiin pääset tästä:

   http://thequestioniswillyou.blogspot.fi/2015/05/valkuaispuuro.html :)

   Poista
 3. Anonyymi9/28/2015

  Siis alivuokraat vai edelleenvuokraat sun kämppää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alivuokraan edellistä asuntoa eteenpäin kuukaudeksi :)

   Poista
  2. Anonyymi10/04/2015

   Jos et aijo asua siellä itse samaanaikaan niin se on silloin edelleenvuokrausta?:D sillä kysyin kun mietin että eikös se asunto ole aika pieni, että kuinka mahtuu!

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥