HOME OFFICE INSPIRATION

10/03/2015

Uuden asunnon myötä pääsee taas sisustamaan. Edelliseen asuntoon ei oikein tullut hankittua mitään, se ei vaan jostain syystä oikein tuntunut kunnolla edes kodilta parin viimeisen kuukaudesn aikana. Uusi asunto on aivan ihana ja oon rakastanut sitä siitä hetkestä lähtien kun ensimmäisen yöni siellä sain nukkua. Oon haaveillut aina jonkun näkösestä home officesta (onks se suomeksi kotitoimisto?:D), mut todennut et se ei taida tommosen perus yksiön sisustukseen mahtuia. Neliöitä tässä uudessa asunnossa on kuitenkin vähän enemmän kuin edellisessä ja oon tainnut löytää juuri sopivan nurkkauksen home officen toteutukseen. On tosi ärsyttävää, kun kotoa ei ole tähän mennessä löytynyt kuin keittiönpöytä, mihin tulee levitettyä aina sitten opiskelujutut ja tietokoneet sun muut. Erillinen työpiste on jotenkin mukavan inspiroiva  ja keittiönpöytä pysyy siistinä ruokailua varten. 3
Mun home office rakentuu yksityiskohtien ympärille. Työpisteen tulee olla juuri mun näköinen ja sellainen paikka, missä mun on hyvä olla. Pienen tilan vuoksi, oli vaikea löytää pöytää, joka sopii alle puolimetriä syvään tilaan, mutta IKEAlta siihenkin löytyi ratkaisu. VITTSJÖ-sarjan tietokonepöytä on juuri täydellinen pieneen tilaan ja siinä on kaikenlisäksi tosi söpö säilytyshylly läppärille. Kävin  ostamassa ETOLA:sta sisustuskontaktimuovia ja työpöytä saa päällystykseen ihanaa marmoria. Yksityiskohdat työpöytään kultaisena. Mä oon aina jotenkin vaan rakastanut valkoisen ja kullan yhdistelmää. Hopea on aika tavallinen ja yleinen sisustusliikkeissä, kultaa näkee paljon vähemmän. Valkoisen ja kullan yhdistelmä on vaan todella tyylikäs. 
2
Kovin kalliiksikaan tää sisustusoperaatio ei oo tullut. Yllä on muutamia jo hankittuja ja mahdollisesti hankintaan tulevia. VITTSJÖ-työpöytä (39e), JANSJÖ-led lamppu (12.99e), H&M kultainen säilytysrasia (14.99e), H&M metallilankakori (14.99e), H&M kannellinen lasipurkki (7.99e). Sisustustaulut löysin netistä Walldesing-sivulta. Tuolta löytyy tosi kivoja tauluja varmasti moneen makuun. Julisteet on sitten helppo kehystää haluamillaan kehyksillä. Hinnatkin näytti olevan melko edulliset riippuen tietysti julisteen koosta. Itse en oikein tykkää semmosista perus klisee teksteistä. Työtilaan haluan inspiroivia tekstejä, kuvia ja tauluja. Ikean VITTSJÖ-sarjaa löytyy myös upeita hyllyköitä, jotka ovat varmaan sitten tulevaisuuden hankintoja, kuhan työtilaa saisi vähän laajennettua suuremmaksi. 
1
Seinäkalenteri ois myös tosi kiva. Mä en pystyis elämään ilman kalenteria, siitä on tullu tosi tärkeä osa jokaista päivää. Mun mielestä kalenteria on kiva täyttää käsin. Monet onkin jo siirtyneet puhelimesta löytyvien kalenterien käyttämiseen, mutta mun mielestä paperiversion käyttämisessä on jotain mukavan aitoa. Työpisteellä seinäkalenteri ois tosi kätevä, mutta en tiedä tulisiko sitä oikein käytettyä, kun matkaversio on aina mukana kaikkialla. Kalenterin lisäksi kaikkialle kulkee pieni muistivihko, johon piirtelen ja kirjottelen ajatuksia silloin tällöin. Rakastan suunnittelua ja saatan kirjoitella budjetteja, yksittäisiä ajatuksia ja unelmia ylös muistivihkooni. Muistivihko on myös hyvä tapa kehittää luovuutta. Yksi lempibloggaajistani Henriikka onkin kirjoittanut luovuuden harjoittamisesta hyvää tekstiä vanhaan blogiinsa. Käykää kurkkaamassa "Luovuuden herättelyä - viisi omakohtaista vinkkiä" ja "Mitä luovuus on?"

Kuvat: h&m, IKEA, Pinterest

4 kommenttia

 1. Eikää miten ihania juttuja! Itelläni on oikeesti ihan sama visio kun sulla et päällystäisin tollasen vittsjö pöydän sillä marmori kontaktimuovilla :-D se vaan ois ihan täydellinen ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se ois, laitan heti kuvaa kuhan saan officen kuntoon :)

   Poista
 2. Tää sun visio miellyttää mun silmää tosi paljon! Yksinkertaisia, mutta kauniita asioita, jotka jättää tilaa ajattelulle ja sille varsinaiselle työnteolle. Valkosen ja kullan yhdistelmä on kyllä tosi kaunis. :)

  VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥