INDIEDAYS BLOG AWARDS 2015, INSPIROIVIN HYVINVOINTI-BLOGI?

10/11/2015

Mä oon niin lomalla!! Arki hellittää vähäks aikaa ja pääsen tekemään tätä bloggaus hommaakin ihan uudella sykkeellä. Rakastan vaan kirjoittamista, kuvaamista ja blogia niin paljon, että harmittaa tosi paljon, miten arjessa on nyt ollut liian vähän aikaa kirjoitella. Nyt pääsen vihdoin taas nauttimaan tästä hommasta ja saan tehdä sitä mitä rakastan. Paljon on taas tapahtunut, mut en oo päässyt kirjoittelemaan, kun netti lakkas nyt toimimasta ihan kokonaan. Viikko on hurahtanut ihan uskomatonta vauhtia. Päivät kuluu tuttuun tapaan: koulussa ja treeneissä, loppuaika menee melkeinpä nukkumiseen. Viikko oli tavallaan tosi rankka, mut hyvien asioiden voimalla jaksaa. Mulla on ihana uus koti, jota oon pienin askelin laitellut kivempaan kuntoon. Tää päivä on hyvä esimerkki siitä, miten vapaapäivinä kuvittelee olevan paljon aikaa. Aamusta lähdin treenailemaan fittarille, sit lounas naamaan ja hierontaan. Parin tunnin hieronta yläkropalle, teki muuten gutaa. Sit hieroin koulukaveria ja laiteltiin mulle ripset kuntoon. Nyt sit kello on jo 17 ja mulla on vielä kaikki tekemättä. Pitäis saada kämppä siivottua ja pakattua, nimittäin huomenissa meikäläinen lähtee teneriffalle nauttimaan lämmöstä pariks viikkoa. 
Ehdokasbanneri - Hyvinvointi -Indiedays Blog Awards
SIT itse asiaan mistä tulin nyt pikaisesti postailemaan eli: 

Life is a journey on ehdolla INDIEDAYS BLOG AWARDS-kilpailussa vuoden inspiroivimmaksi hyvinvointi-blogiksi.

Äänestää voit klikkaamalla yllä olevaa banneria tai sivupalkista löytyvästä äänestyspainikkeesta.

Nyt vaan kaikki sit äänestämään!

Pysykää kuulolla, tulossa kookosjogurtin & terveellisemmän Coockie Doughin reseptiä.

KIITOS ♥


4 kommenttia

 1. Anonyymi10/11/2015

  Voisitko pitkästä aikaa bloggailla muustakin kuin treeneistä ja ruuista? Niin kuin One day at a time -aikaan. Asupostauksia ja muuta lifestylehömppää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon palautteesta :) Asut on päivittäin koulussa luokkaa verkkarit/kollarit + huppari, joten ajattelin et ne ei ois kovin inspiroivia :D Mut palaute on tosi tärkeetä, kiitos siiis siitä<3

   Poista
 2. Anonyymi10/11/2015

  Täysin samaa mieltä edellisen kanssa! Blogi tuntuu nykyään olevan vain reseptejä... Ihan kivaa sekin, mutta vaihtelu virkistäisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten vastasin ylläolevaan, niin kiitos hurjan paljon palautteesta :)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥