VANILJAISET KOOKOS PROTSKULETUT

9/11/2015

Protskupannarit onkin monelle jo tuttu juttu. Näistähän voisi kehitellä vaikka kuinka paljon erilaisia versioita. Mun rupesi yksi aurinkoinen aamu tekemään suunnattoman paljon mieli protskulettuja ja päätin sitten kaapin löydöksistä sellaisia vääntää. Mieli teki jotain kookoksista, joten jauhoina päätin käyttää kookosjauhoja ja kaurajauhoja. Resepti on helppo ja maukas ja jokainen voi sitä muokata omaan suuntaansa. Mun mielestä parhaat letut tulee kun paistaa kookosöljyssä. Rakastan vaan sen makua yli kaiken. Nämä ihanuudet saivat vierelleen ihanan meheviä tuoreita karhunvatukoita. Noita herkkuja en kovin usein raaski ostaa, mutta silloin tällöin tuon pienen purnukan kotiin kannan kaupasta, jotta saisi arkeen niitä pieniä kauniita nautinnon hetkiä. Protskulettujen kanssa tietysti ihanaa lattea eli kotona kattilassa vispattua lämmintä maitoa tuoreen kahvin päälle.

P9030003 P9030005 P9030001

VANILJAISET PROTSKULETUT
 • ½ dl kaurajauhoja
 • ½ dl kookosjauhoja
 • 1 muna
 • 1 dl vanilja protskujuomaa
 • 1 dl kookosjuomaa
 • kanelia
1. Sekoita ainekset blenderissä.
2. Lisää makeutta stevia tms, jos haluat. Minun protskujuoma oli sen verran makeaa, ettei tarvinnut.
3. Paista kuumalla pannulla kookosöljyssä n. minuutti molemmin puolin.

Tähän viikkoon on mahtunut taas kaikenlaista. Lääkärikäyntiä, hyviä treenejä, mukavia asiakkaita, koulun penkillä kulutettuja tunteja, migreeni, pikkusiskon 8v synttärit, asunnon etsintää, asunto näyttö, suunnatonta uupumusta, huonoja yöunia ja sen semmoista. Nyt vihdoin taas yks viikko selätetty ja viikonlopun vietossa Kuopiossa. Oon ollut älyttömän väsynyt viimeaikoina, johtunee ihan arjen hurjasta vauhdista ja pitkistä päivistä. Tähän hommaan etsin ratkasua, kun etsin asuntoa keskustasta. Helpottaisi arkea, kun ei menisi päivittäin koulumatkaan pyörällä sitä 25-30minuuttia. Uskon kovasti siihen ajatukseen, että asioilla on tapana järjestyä ja niin toivon nyttenkin. Eiköhän se aurinko vielä paista kulman takaa.

Ihanaa viikonloppua!

5 kommenttia

 1. Anonyymi9/13/2015

  hei! oot tainnut muuttaa blogin ulkoasua jotenkin, kun puhelimelle tää ei asetu ollenkaan hyvin.. teksti ja kuvat eivät mahdu näytölle, ja kun sitä yrittää siirtää siten, että näkisi loputkin tekstit, niin sitten se vaihtaakin jo edelliseen/seuraavaan postaukseen.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos kommentista, se oli jostain syystä mennyt yhtäkkiä mobiiliversioksi ja siks näky huonosti, nyt pitäs olla asia korjattu :)

   Poista
  2. Anonyymi9/13/2015

   kiitos, nyt näkyy taas normaalisti! :)

   Poista
 2. Kyllä mulla ainakin näkyy ihan normisti :)

  P.s Ihaaaanan näköisiä lettuja! ♡♡♡

  VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥