KOSMETIIKKA JUST NYT

9/13/2015

Meikistä ja kosmetiikasta on ollut blogin puolella aika vähän juttua. Hiukan aikaa sitten postailin ihonhoito tuotteista mitä käytän. Sen postauksen pääset lukemaan tästä. Nyt mennään kuitenkin enemmän siihen laittautumiseen ja tuotteisiin, joita käytän meikatessa. Mun meikkaaminen ei ole kovin päivittäistä, sillä koulunpenkille en laittaudu joka päivä. Tykkään kovin paljon kuitenkin laittautumisesta ja pikkuhiljaa mullekin on muotoutunut selkeät lempparit meikkituotteiden puolella. Kesän alussa otin ripsenpidennykset, joita aion kyllä huoltaa vielä jatkossakin. En sen takia, että haluaisin yber tuuheat ja pitkät ripset, vaan sen takia, että nää on ihan älyttömän helpot ja saa meikittömänkin luukin näyttämään kivalta. Tällä hetkellä mulla on mun opiskelukaverin anun laittamat volyymiripset ja niistä halusin nimenomaan luonnollisen pituset. Taitaa olla 12 mm.
P9120088
P9120095 P9120091
Ylläolevassa kuvassa pohjalla on ainoastaan kosteusvoide. Tämän jälkeen levitän kasvoille pohjustusvoiteen. Oon käyttänyt nyt vuoden ajan pohjustuksena Nivean express hydration primeria. Oon tykästynyt tohon primeriin, enkä ainakaan toistaiseksi sitä lähde vaihtamaan. Pohjustusvoiteen kannattaa antaa kuivua kunnolla, ennen kun lähtee jatkamaan meikkaamista. Ylioppilasjuhlien miekin kun tein itse, koitin etsiä muutamia kunnnon tuotteita lisää. Yksi näistä tuotteista oli monen myyjän ja bloggaajankin suosittelema lumenen luomienpohjustusvoide. Tuo tosiaan saa luomivärin pysymään tasaisena koko päivän eikä se paakkuunnu luomivakoon yhdeksi köntiksi. Täydellinen tuote. Tätä laitan aina, jos aion laittaa luomiinkin väriä.

P9120097 P9120099
P9120105
Kun pohjustusvoide on kerennyt kuivua kunnolla levitän meikki voiteen. Meikkivoiteen löytäminen on ollut mulle aina tosi vaikeaa, enkä vieläkään oo oikein löytänyt semmosta sopivaa. Jos jollain on ehdotta jotakin kuivalle iholle sopivaa se on erittäin tervetullutta. Yleensä mulla on useampaa erisävyistä meikkivoidetta, joista sekoitan sopivan värisen seoksen riippuen sen hetkisestä rusketuksesta. Concealeria laitan silmien alle, huulen yläpuolelle, leukaan, nenänvarteen ja otsalle korostamaan. Meikkivoiteen kiinnitän IsaDoran loose powderilla. Puuteri on aikalailla väritön ja poistaa vaan kiiltoa. Just sellanen mistä itse tykkään. IsaDoran Bronzer toimii sitten aurinkopuuterina varjostusten teossa. Jonkunlainen higlight/shodow setti ois myös ostoslistalla tällä hetkellä.
P9120111
P9120115 P9120126
Luomiväri palettikin löytyy IsaDoralta. Vaaleaa sisäkulmaan ja tummaa ulkokulmaan. Tuosta paletista löytyy kivan vaalea mattaväri, mutta kuitenkin myös helmiäistä ja kimallusta vaihehdoksi. Lorealilta on muuten tullut tosi kivoja uusia luomiväri paletteja! Luomivärisivellin setti mulla löytyy ecotoolsilta ja nuo on aivan ihanat. Häivytyksen saa tehtyä tosi nätisti ja pienimmät siveltimet on näppärät yksityiskohtiin. Jos mulla ois varaa niin mulla ois kaikki siveltimet ecotoolsin. Ihan täydellisiä. Kun ripset on vasta huollettu, pelkkä harjaus riittää. Aamusin varsinkin ripset on joskus vähän sikin sokin, mutta muutamalla harjan verolla ne asettuu. Ite oon kokenu ton kulma harjan käteväksi, kun sillä saa harjattua ripset molemmin puolin ja ihan kulmasta asti. Sit kun huollosta on aikaa, kuten tällä hetkellä, sipaisen muutaman kerroksen ripsaria ripsiin, jotta niistä tulisi tuuhean näköiset. Aikasemmin oon aina vannonut lorealin ripsivärien nimeen, mut tää IsaDoran kaupanpäällisenä saatu Build Up mascara on osottautunut todella kivaksi.

P9120122 P9120133 P9120131
Viimeisenä vielä sipaisu (joskus) kulmiin kulmapuuteria, joka on ikivanha ostos H&M:ltä. Mulla on luonnostaan tosi tummat kulmat, joten joskus ei tule laitettua niihin mitään. Huulissa AINA rajaus, ostakaa vaikka huulten värinen rajauskynä, mutta rajaamalla huulet saa tosi siistin lookin. Mä oon oppinut ton vasta viimeaikoina. Mulla on käytössä alesta napattu helmi, chanelin le crayon levres huulten rajauskynä, jonka toisessa päässä on kätevästi sivellin. Siveltimen ja bodyshopin huulikiillon avulla saa häivytettyä rajauksen mukavasti huulille.

Antakaas palautetta, onko nää postaukset tän blogin aihealueen ulkopuolella vai kiinnostaako teitä lukea myös näistä?:)

4 kommenttia

  1. Anonyymi9/14/2015

    Todella kaunis ja freesi meikki! Ja sun kasvosi ovat ilman meikkiäkin todellä säkenöivät. :)

    Ja joo ehdottomasti, jatkossa olisi kiva lukea blogin aihealueen ulkopuolisiakin postauksia. Kyllähän tällaiset erilaiset aihepiirit tukevat mielestäni mukavasti ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja jokainen saa näistä varmasti inspiraatiota ja hyödyllisiä vinkkejä omaankin elämään. Niin harvoin vaan tulee jätettyä kommentteja blogeihin, joten on vielä pakko kiittää aivan mahtavasta blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihanasta kommentista! :) Nää saa mut aina niin hyvälle tuulelle. Mukava kuulla, että kauneus kiinnostaa aihepiirinä. Tähän puoleen voisi blogissa panostaa enemmänkin :)

      Poista
  2. Mukava lukea välillä tämmöisiäkin! Sun blogi on aivan ihana, mielettömän paljon mielenkiintoisia juttuja ja jotenkin jutuista tulee hyvälle tuulelle ja niistä välittyy hyvä fiilis :) Osaat kirjoittaa tosi kivasti!

    Mikä vanilja-prode sulla on käytössä? Mun vanilja-päärynä alkaa loppumaan ja haluaisin vaihteeksi pelkän vaniljan kun sitä olisi sitten helpompi yhdistellä erilaisiin leipomuksiin yms. Hommasin tollasen potkua proteiinista -kirjan jossa on aivan ihania reseptejä ja sit kaikki nää reseptit mitä sullakin on blogissa, namnam! Helppo syödä hyvin kun herkut voi korvata niillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, että nämä saavat kiinnostusta ja hyvä fiilis välittyy :) Tällä hetkellä en oo käyttänyt oikein mitään protskujauhetta, ostanut silloin tällöin valmiita juomia! Etsinnässä ois joku semi vatsaystävällinen protskujauhe :) Oi, tuo kirja kuulostaa kivalta, haluaisin itsekin tutustua siihen.

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥