TERVEELLISET PANNUKAKUT JA PUOLUKKAJÄÄTELÖ

9/20/2015

Auringon säteet valaisevat aamiaispöydän, herkulliset pannukakut paistuvat pannulla ja makoisa tuoksu tuo veden kielelle. Viikolla ostettu valkosuklaakahvi on tippumassa. Viikonlopun kunniaksi ostin ruusuja, tietenkin valkoisia. Valkoinen taitaa olla lempivärini. Tänään teen tuttuun tapaan lattea aamupalalle. Vaahdotettu maito on lähes poikkeuksetta viikonlopun aamiaispöydän vakiokalustoa. Pannukakkujen kanssa kaipaan jotain puolukkaista. Jotain herkullista eilisen antimista. Perjantaina suuntasin heti treenien jälkeen mummolaan rentoutumaan. Eilen poimittiin 10 litraa mustikkaa yhteisvoimin mummon kanssa. Muutama pussukka pakkaseen ja jonkun verran tuoreeltaan jääkaappiin. Rakastan kookoksen ja puolukan yhdistelmää, mutta kookosmaitoa ei ole kaapissa. Toimisikohan jogurtti? Jääkaapista löytyy lidlin 2% kreikkalaista jogurttia, jota blendasin jäisten puolukoiden kanssa. Vähän makeutusta steviasta ja herkullinen puolukka jätski on valmis. Pannukakkujen resepti oli menestys, parhaat pannarit tähän mennessä. 
P9200004 P9200005 P9200007 P9200006

TERVEELLISET PANNUKAKUT JA PUOLUKKAJÄÄTELÖ
  • 125 g raejuustoa
  • 2 kananmunanvalkuaista
  • 20 g kaurajauhoja
  • ½ banaani
  • steviaa 
1. Blendaa tasaiseksi massaksi, mielummin liikaa kun liian vähän, sillä raejuusto ei maistu hyvältä kökkeröinä.
2. Kuumenna pannu keskitehoille (6/9) ja paista letut molemminpuolin kullanruskeiksi.

  • 60 g jäisiä puolukoita
  • 2 rkl kreikkalaista jogurttia
1. Blendaa tasaiseksi ja nauti pannukakkujen kanssa.

Viikko on hurahtanu taas uskomattoman nopeasti. Mulla on yhäkin ongelmaa netin kanssa, en pääse oikein kotona päivittelemään, sillä mun puhelimen netti ei vaan toimi koneella ja en saa päivitettyä blogia. Toivon et nää ongelmat ratkeaa kun pääsen muuttamaan keskustaan ja jos ei täytyy miettiä erillisen netin hankkimista. Ensi viikonloppuna toivottavasti pääsen muuttamaan uuteen ihanaan asuntooni. Tällä viikolla oon koittanut nauttia yksittäisistä hetkistä ja huomannut arjessa olevan paljonkin asioita joiden vuoksi pitää hymyä huulilla. Ensi viikkoon lähden leveällä hymyllä varustettuna. Jokaisesta päivästä voi löytää jotain kaunista. Ja voi miten mun mieltä lämmittää teidän ihanat kommentit ja päivittäin lisääntyvät seuraajat. Teette tästä bloggaamisesta ihan huikeaa hommaa.

Lämmin kiitos siis teille ja ihanaa alkavaa viikkoa :)

8 kommenttia

  1. Anonyymi9/20/2015

    Aaah tein juuri äsken satsin näitä pannareita ja rakastuin! <3 Niin hyviä! Laitoin sekaan stevian korvikkeena kardemummaa sekä kanelia ja hieman vanilja heraprotskua. Näitä teen vielä useasti uudestaan, kiitos reseptistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva, että kokeilit reseptiä :) mausteet ovat varmasti ihana lisä! Itsekin rakastuin reseptiin :)

      Poista
  2. Voi kun näyttää herkulliselta! Puolukat ovat muutenkin niin ihania kun ovat niin kirpsakoita :)
    Ja nettiongelmat, I feel you... mulla on myös toi puhelin kiukutellut viimeaikoina, tekee bloggaamisesta aika hidasta ja tuskallista!
    Hirveesti tsemppiä muuttoon ja syksyyn ♡ kaikki järjestyy kyllä :)

    ~Hilla
    http://thisismycupofcoffee.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja on myös herkullisia ;) Puolukat on ihan super hyviä! Ja säilyy tuoreeltaan pitkälle syksyyn esim parvekkeella :P Oi enpäs olekaan yksin näiden kanssa.. Ärsyttävää miten bloggaukseen vaikuttaa kauheesti. Kiitos sulle taas kivasta kommentista :)

      Poista
  3. Oi, puolukkajäätelö kuulostaa hyvältä! Mulla on pakastin täynnä puolukoita, pitää varmaan testaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ihanaa! Suosittelen kokeilemaan myös kookoskerma-puolukka yhdistelmää :)

      Poista
  4. Oi näyttääpä hyvältä :-)

    http://matildanieminenmusic.blogspot.se

    VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥