DINNER @ ISÄ CAMILLO

8/04/2015

Loma on loppu ja väsymys on ihan armoton. Nettikään ei oo oikein tahtonut pelittää. Arkeen paluu huikean loman jälkeen on ollut todella karu ja tällä hetkellä motivaatio oikeastaan kaikkea kohtaan on nollassa. Oon niin väsynyt, että en edes jaksanut lähteä tänään treenaamaan, vaikka viimepäivät on menneet muutenkin lepäillen. Loma hurahti ihan liian nopeasti. Viimeisen viikonlopun lomasta sain jakaa mun hyvän ystävän Hannan kanssa, joka perjantaina saapui mun seuraksi Kuopioon. Nautittiin huikeesta seurasta, käytiin kattomassa biitsiä, shoppailtiin vähän Matkuksessa ja herkuteltiin hyvällä ruoalla. Iltasella eksyttiin sitten myös yöelämässä piipahtamaan, mitä meikäläisen kohdalla tapahtuu aika harvoin. Siitähän tämä armoton väsymys on varmaan juontanut juurensa ja se on juuri se syy, miks mua ei baareista löydä kovin usein. Mutta sitten itse asiaan.
P8010447 P8010448 P8010449 P8010450
Käytiin Hannan kanssa syömässä Kuopiossa Isä Camillossa, jonne mulla oli ylioppilaslahjaksi saatu lahjakortti. Ravintola on ihan Kuopion keskustassa oikein viihtyisässä vanhassa rakennuksessa. Aikaisemmin en ollu kyseisessä paikassa käynyt, mutta paljon olin kuullu kehuja Isä Camillon makoisasta ruoasta. Alkupaloja me ei otettu, mutta pöytään tuotiin alkunaposteltavaksi yrteillä mausettuja suolaisia keksejä ja niiden kanssa oliivi tapenadea. Ihana yhdistelmä ja vastikään oliveihin rakastuneelle tuo tapenade maistui kyllä enemmän kun hyvin. Pää ruoaksi sitten Hannalle maalais kanaa ja mulle ihanaa karistapaistia, jonka seurana oli uskomattoman herkullisella fetalla höystettyä salaattia, paistettuja vihanneksia ja tsatsikia. Molempien annokset oli tosi hyviä. P8010455 P8010458 P8010456
Jälkkäriksi tilattiin vielä puoliksi sitruunatorttu, jonka kanssa oli marenkia ja mansikoita. Tuo jälkkäri vei kyllä meidän molempien sydämen, eikä kauaa tarvinnut lautasen tyhjenemistä odotella. Jokainen annos oli siis todella herkullinen ja älyttömän kauniisti aseteltu. Eteenkin tuo jälkiruoka on jotenkin niin esteettinen ja aistikas ilmestys. Ainut miinus tälle ravintolalle tulee melko tökeröstä palvelusta. Jo pöytiinohjatessa tarjoilija oli melko tyly ja hymyä ei paljon huulilla näkynyt koko vierailumme aikana. Mua harmittaa tämmöinen ihan älyttömän paljon, sillä se on oikeesti tosi tärkeä osa jokaisen ravintolavierailua. Tämän harmittavan seikan vuoksi mun ensivaikutelma tästä ravintolasta jäi valitettavasti vähän vaisuksi.
Onko muille Kuopiolaisille Isä Camillo tuttu?

2 kommenttia

  1. Anonyymi8/06/2015

    Tuli tästä postauksesta mieleen että käytätkö ollenkaan alkoholia? :)

    VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥