BANAANIMYSLI

8/02/2015

Oonko hehkuttanut tarpeeksi miten hyviä tuoreet marjat on? Varmaan on kaikille tullut selväksi miten rakastan noita luonnon karkkeja. Nyt on sitten metsät pullollaan mustikkaa, joten jokainen kipinkapin poimimaan pakkaset täyteen ilmaisia herkkuja. Näin kesällä mun ehdoton lemppari on kyllä tuoreiden marjojen kanssa jogurtti ja mysli. Välillä oon ollut ihan maidottomalla linjalla ja käyttänyt soijajogurttia, joista mukava kokeilu oli myös alpron kookoksen makuinen uutuus, mutta välillä tekee mieli ihanan paksua ja herkullista turkkilaista jogurttia, joka vaan sopii ihan uskomattoman hyvin tuoreiden mansikoiden kanssa. Mun mielestä ruoassa makujen lisäksi tärkeä asia on myös ruoan rakenteen ja koostumuksen tasapaino. Siispä pehmeälle jogurtille ihanaa tasapainoa antaa rouskuva herkullinen granola tai mysli.
P7280001 P7280002 P7280004 P7280005
Oonkin jo julkaissut aikasemmin yhden loistavan myslireseptin, joka löytyy täältä. Nyt tulee kuitenkin hieman erilainen versio myslistä ja oikein herkullinen sellainen. Tän myslin perusidea lähti ylikypsästä banaanista, jolle halusin käyttöä ja pinterestistä sain sitten idean käyttää sitä mysliin ja kylläpä vaan tuli herkullista.

BANAANI MYSLI
iso ylikypsä banaani
1 rkl kookosöljyä
1 tl hunajaa
3 dl hiutaleita (ruis, kaura, ohra)
1 dl siemeniä, rouhittuja pähkinöitä
1tl kanelia
ripaus kardemummaa

1. Muussaa banaani, hunaja ja kookosöljy tasaiseksi massaksi.
2. Lisää hiutaleet, siemenet ja mausteet sekaan.
3. Levitä pellille tasaiseksi ja paista 175 asteessa n. 20min.
Kääntele tarvittaessa ja katso ettei pala!

Herkullisia myslihetkiä :)


3 kommenttia

  1. Anonyymi8/03/2015

    Banaanimysli on yhdyssana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos korjauksesta :D Yhdyssanat ei kuulu mun vahvuuksiin :|

      Poista
  2. Tosi herkullisen kuulosta! Mulla ois sulle haaste mun blogissa http://livefearlessly-ellen.blogspot.fi/2015/08/libster-award.html :)

    VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥