QUESTBAR MIKROSSA

6/08/2015

Proteiinipatukka hyllyt on laajentuneet aika hurjaa vauhtia ihan tavan marketissa. Eri makuisia, merkkisiä ja tarkoitukseen olevia patukoita on ihan joka lähtöön. Suurinosa noista patukoista ei kuitenkaan ravintosisällöltään, maultaan tai rakenteeltaan kuitenkaan ainakaan meikäläistä miellytä. En ole varmasti ainut, joka on sitä mieltä, että markkinoilla on yksi ylitse muiden ja se on questbar. Questbar ei aluksi mun mielestä ollut edes niin erikoinen patukka, vaikka hyvä olikin, mutta siinä vaiheessa kun ensimmäisen kerran kokeilin questbaria lämmittää se vei sydämeni lopullisesti. Lämmin, pehmeä ja maukas patukka on aivan täydellinen herkku ja välipala. Patukka sulaa ihanasti ja maistuu oikeasti ihan uskomattoman hyvältä. Oon kokeillut jo useampaa makua mikrotettuna ja yksikään ei oo pettänyt. Niin raikas valkosuklaa vadelma, kuin super makea brownies vie kielen mennessään. Lemppareita sulatettunakin on kuitenkin ihana s'mores ja oreo. 
IMG_9436.CR2 IMG_9438.CR2
Patukan voit laittaa lautaselle kokonaisena tai palasina. Kun paloittelet sen niin se sulaa tasaisemmin. Kylmänä patukka voi olla hankala paloitella, joten sitä voi mikrottaa ensin n. 5-10sec niin paloittelu sujuu. Sitten voi jatkaa mikrottamista vielä n. 30sec, jotta palaset ovat aivan pehmeitä ja suussasulavan herkullisia. Superherkun saat, kun pilkot kulhon pohjalle protskupatukan palalle ja nautit sulaneet lämpimät palaset ihanan kylmän wheyhey-jäätelön kanssa. Wheyhey!proteiini jäätelöistä oon maistanut suklaata ja banoffeeta. Mun makuun banoffee oli parempi, mutta ei suklaakaan kyllä pahaa ollut. Ainoana miinuksena sekä questbareille, että wheyheylle on turhan korkea hinta.
IMG_9434.CR2 IMG_9435.CR2
Questbareja saa nykyään s-ryhmän marketeista kolmen euron hintaan, marketeissa tosin makuja on hiukan vähemmän tarjolla, kun esimerkiksi life-myymälöissä. Joensuun lifen hyllyiltä löytää ihan super paljon erilaisia makuja, mutta hintaa taitaa olla näissä kaupoissa 3,40e patukkaa kohden. Myös punnitse&säästä tarjoaa questbareja, mutta hinnassa p&s on kallein. Yhdelle patukalle tulee hintaa 3,90e. Nää patukat on vaan niin hyviä, että niitä on vaikea olla ostamatta. Itse tykkään gainomaxin ja fitfarmin fit bareista, mutta monet muut patukat eivät jostain syystä vaan oikein mulle maistu. FitBarit on siitä kivoja, että ne on mukavan pieniä ja tosiaan maksavat ainoastaan euron kappale! Näistä lempparimaku on ehdottomasti pehmoinen juustokakku. Rakennekin on miellyttävä. 

Joko ootte maistanut näitä lämmitettyjä ihanuuksia? Toivoisitteko ihan tarkempia arvioita eri protskupatukoista?

Mukavaa viikkoa!

10 kommenttia

  1. Anonyymi6/08/2015

    Mä en oo koskaan maistanu noita questbareja vaikka mieli on tehny. Varmaan hinta ollu suurin syy että on jääny hyllyyn. Mun suosikkeja on ne glueteenittomat jelly-patukat, en muista kyllä merkkiä. Mutta niistä se sitruunan makunen on vaan niin hyväääää!
    Ois kyllä kiva kuulla lisääkin noista patukoista, joskus jonkun lehtijutun lukenut et mitä kannattaa milloinkin valita, mutta nyt kun valikoimat on niin laajat niin ei taida ne jutut kovin paljoa auttaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne on kyllä inhottavan kalliita :D Mä en tykkää yhtään noista jellypatukoista, ne on niin kuivia.. Joo pitääpäs miettiä tekiskö niistä postausta erikseen :)

      Poista
  2. Mä söin pari viikkoa sitten ekan questbarini ja oli kyllä pettymys! Niitä on hehkutettu niin paljon, että oli pakko testata. Hyi. Se brownie ainakin oli tosi "kovaa" ja muutenkin outo koostumus.. Ehkä olis mikron jälkeen edes vähän parempaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Brownie ei oo kovin hyvää jos sitä ei mikrota, kokeile s'mores tai valkosuklaa-vadelma makua, ne on tosi kivoja :) Mikrotus tosin tekee mistä tahansa ihan sairaan hyvän!!

      Poista
  3. Ite kans pettynyt questbariin :( pitäis kyl varmaan vielä joskus antaa sille mahdollisuus :P omia lemppareita on lidlin toffeeprotskupatukka ja tehon suklaaprotskupatukka! niin herkkua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile mikrottamiasta! :D En ookkaan lidlin patukkaa maistanut :) Tehon suklaa on tosin ihan hyvä!

      Poista
  4. Anonyymi6/08/2015

    Paljonkohan noi maksaa jenkeissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä jotain parin euron pintaan :)

      Poista
    2. Anonyymi6/16/2015

      Moikka, vaikkei asia mulle nyt kuulukaan ja kommentitkin tässä jo vähän vanhoja nii ajattelin silti sanoo että ainaki californiassa guestbarit oli kaupassa about 80sentin pintaan. +ite oon tilannu Iherbiltä ihan tänne, olikohan 20€ yks laatikko(12kpl) postikuluineen(netistä löytää yleensä aina jonkun alennuskoodin millä saa esim, postikulut ilmaseks). Eli kappalehinnaks tulee sillon joku 1,7€ :)

      Poista
    3. Hei kiitos infosta, aika erilaiset hinnat näköjään tuolla päin maailmaa verrattuna suomen hintoihin :) Pitää tilata ilmeisesti sieltä iHerbiltä sitten :)

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥