SUPERVIIKONLOPPU

5/03/2015

Mukava kolmen päivän viikonloppu takana. Ainoana miinuksena ajan liian nopea eteneminen. Monenlaista tekemistä mahtui viikonloppuun ja enhän mä malttanut sitten oikein edes levätä. Viis kappaletta todella kovia treenejä vedettiin Evitan kanssa ja on muuten kroppa tällä hetkellä aika kaikkensa antaneessa tilassa. Ellei koske johonkin paikkaan vielä niin on ihan varma, että jumiin menee ne viimeisetkin rippeet lihaksistosta huomiseen mennessä. Treenaamisen lisäks ohjelmassa oli leipomista, ruoanlaittoa, brunssia, sekä ystävien treffailua. Eilen illalla käytiin Jaakon kanssa elokuvissa katsomassa "American sniper". Oli muuten todella hyvä elokuva. Mä en oikein koskaan oo tykännyt sotaelokuvista, mut tuo sotasankari Chris Kylen elämänkertaan perustuva elokuva oli todella koskettava. 
IMG_9181.CR2 IMG_9188.CR2 IMG_9193.CR2
Tänään ajeltiin sitten takas Joensuuhun ja ilta onkin hurahtanut meal preppingin parissa. Kahdelle hengelle kun pyöräyttää kolmeksi päiväksi ruokaa niin kyllähän siinä aikaa menee, eteenkin kun tuo toinen puolisko syö aivan älyttömän paljon. Tällä kertaa päätin kanan sijaan kokkailla jauhelihaa, joten pyörittelin söpöjä pikku lihapullia kevyt naudan jauhelihasta. Sen seuraksi sitten muusia lantusta, porkkanasta, kukkakaalista ja pinaatista. Seuraava viikko onkin sitten taas täynnä tekemistä, kun koulun ja treenien lisäksi täytyy suorittaa autokoulun kolmasvaihe ja saada yo-juhlakutsut postiin. Onneksi treenien osalta on kevyt viikko ja tän viikon jälkeen uudet ohjelmat kuvioihin. Rakastan treeniohjelmien suunnittelua ja nekin pitää väsätä seuraaville viikoille tän viikon aikana. Sitten vieläpä pitää muistaa kannustaa Leijonia voittoihin mm-kisoissa. Älkää huoliko oon kyllä sen verran tehokas mimmi, että kyllä mä tänne blogin puolellekin jossain vaiheessa kerkiän! 

Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu. Mä lähetän superisti energiaa ens viikkoon!

4 kommenttia

  1. Tosi nätti asu! :) Mistä oot löytänyt tuon ihanan takin?

    t. Linnea
    http://linnealisa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Se on ostettu vilasta joku pari vuotta sitten, päivä päivältä rakastan tuota takkia enemmän :)

      Poista
  2. Hui enpäs ollu pitkään aikaan lukenu siun blogia ku ei oo tullu enää blogimaailmassa nii pyörittyä mut yhtä hyvinä nää siun postaukset on pysyny❤️ Ps. Siun hiukset on kasvanu iha kauheesti viime näkemältä!nks yo-mekko jo ostettu? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että eksyit taas tänne :) Kiitos <3 Nii ne on nyt kasvanu kun oppinu pitämää niistä huolta :) Ja joo mekko on ostettu!

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥