VAPPUBRUNSSI

5/01/2015

Oikein ihanaa vappua kaikille. Mulla vappu on edennyt oikein mukavissa tunnelmissa. Eilen ajeltiin Kuopioon ja suunnattiin illaksi ystäväpariskunnan luokse. Miten kivaa olikaan ihan vaan hengailla ja grillailla hyvässä seurassa jutellen niitä näitä. Aika lensi kuin siivillä ja naurua riitti yli puolen yön. Ite olin alkoholittomalla linjalla lukuunottamalla kuoharilasillista, joka vapun kunniaksi nostettiin. Oon huomannut, että alkoholi ei sovi mulle kovinkaan hyvin ja illat ilman alkoholia ovat olleet niitä kaikista ikimuistoisempia. Aamulla heräsinkin sitten jo kuuden aikaan pirteänä auringonpaisteeseen ja lintujen lauluun ja suuntasin treenaamaan ulos Evitan kanssa. Huomattavasti mukavampi vaihtoehto verrattuna päänsärkyisenä ja huono oloisena heräämiseen puolen päivän aikaan. Kovan treenin jälkeen sitten auttamaan mammaa keittiöön vappubrunssin laitossa.
IMG_9168.CR2 IMG_9155.CR2
Vappubrunssilta löytyikin sitten vaikka mitä herkkua. Itämaisittain maustettuja kanavartaita, ihanaa itsetehtyä perunasalaattia, vihersalaattia, sitrusmaustettuja melonipalleroita, tuoreita croissantteja, saaristolaisleipää, ilmakuivattua kinkkua, brietä, bataattipiirakkaa, vuohenjuustopiirakkaa, kananmunapekonipaistokset, munkkeja, kuohuviiniä, maukasta kahvia, simaa ja lista jatkuu.. Arvatkaa vaan tuliko massu täyteen? Ennen brunssia oli kiva vetää tiukka syketreeni niin sai ähkyn helpottamaan melko pian brunssin jälkeen. Vaikka normaalisti noudatankin melko tiukkaa ja säännöllistä ruokavaliota en todellakaan rupea kieltäytymään tämmöisistä herkullisista pöydistä. Mun mielestä nää on niitä erityisiä hetkiä sitten elämässä ja silloin tällöin se herkuttelu maistuukin paljon paremmalta. 
IMG_9167.CR2 IMG_9172.CR2 IMG_9174.CR2
Nyt kun asuu itekseen ja toisessa kaupungissa on kyllä ihana tulla aina välillä moikkaamaan perhettä ja kavereita. Hieno huomata miten tosi ystävät pysyy, vaikka etäisyys kasvaa. Mukava käydä kahvilla ja jatkaa just siitä pisteestä mihin ollaan jääty. Turista kuulumiset ja parantaa maailmaa. Kiireisen arjen keskellä joskus kaipaa sitä, että pääsee juttelemaan kunnolla jollekkin toisellekin kun sillä toiselle puoliskolle. Oon jo eilisestä ja tästä päivästä Kuopiosta saanu niin hyvän fiiliksen, ettei voi ees sanoin kuvailla. Kyllä mulla on ympärillä huippuja tyyppejä! Näiden ihanien ihmisten parissa jatkuu viikonlopun vietto. Kohta kannustetaan leijonat ensimmäiseen mm-kisa voittoon ja sit lähetään Evitan kanssa vetämään päivän toinen treeni. Just love my life.

2 kommenttia

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥