MUSTA TULI YLIOPPILAS

5/18/2015

Aivan mahtava viikon alku. Juoksumatolla lämpätessäni ennen kuumottavaa jalkatreeniä näky telkkarista uutinen "yo-tulokset julkaistu". Siinä tilanteessa heräsin ja tajusin, että tää kaks kuukautta kirjotusten jälkeen on hurahtanut ihan hurjaa vauhtia, enkä oo kerennyt miettimään koko kirjotuksia. Siitäpä äkkiä näpyttelin itteni wilmaan ja kädet vapisten selasin yo-tulosten ilmotus sivulle. Sydän pomppas kurkkuun ja piti hieroa silmiä kun tuijotin bilsan kohdalla lukevaa L:ää. Ihan tajutonta, että heitin rukkaset tiskiin kokeen jälkeen ja olin aivan murtunut epäonnistumisestani (ihan OIKEASTI luulin että se meni huonosti) niin ällä sieltä tuli. Toinen positiivinen oli, että migreenissä raapustettu enkun B nousi vielä C:hen. Vaikka äidinkieli tippu 9 pistettä ja laski M:ään ei se mua lannistanut.  30.5 siis juhlitaan meikäläisen valkolakkia ja herkutellaan oikein kunnolla. On nimittäin aika herkut tarjottavat tulossa. Koko rivistö näyttää siis komeasti tältä.

Terveystieto : L
Biologia : L
Pitkä matikka: E
Äidinkieli: M
Englanti, pitkä: C
Kuvissa äitien päivänä mun tekemä testikakku yo-juhlia ajatellen. Kaikki ruusut ei näytä ihan ruusuilta, mut tää olikin vasta harjoituskappale. Lisäksi oikea versio on mahdollisesti useampi värinen ja korkeampi. Can't wait!

Maanantain plussiin kuulu myös hyvin nukutut yöunet ja niiden jälkeinen tehokas jalkatreeni. Uudet liikkeet on saanut jalat ihan uuteen kuosiin ja oon löytäny reeneihin uutta puhtia tavotteiden ja haaveiden selkeytyessä. Nyt on lukio virallisesti taputeltu ja voi rueta miettimään mihin näillä papereilla sitten oikein lähdetään. Ensimmäisenä mielessä tällä hetkellä Jyväskylä ja liikuntabiologian opinnot. Sinne mä ainakin luulen yrittäväni ens keväänä ja katotaan sitten mitä elämä tuo tullessaan. Ei kuitenkaan kannata mennä asioiden edelle, sillä yks ammattitutkinto pitäs marras-joulukuussa vielä suorittaa. Sitten on lakki päässä ja koulutetun hierojan paperit kourassa. Selkä lähtökohta tulevaisuuteen ja siitä vaan sit unelmia kohti. 

Mahottoman paljon onnea kaikille kevään 2015 ylioppilaille!


4 kommenttia

  1. Onnea ylioppilaalle, hienot tulokset! :)

    VastaaPoista
  2. Onnea hirmusesti! Pakko kyllä arvostaa tollasta suoritusta, mahdottoman hyvät arvosanat kyllä. :)

    VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥