SUNDAY MOOD

5/17/2015

Ihanaa sunnuntai iltaa. Voi kuinka teitä lukijoita onkaan taas viimeaikoina tullut mukavasti ja miten hyvälle tuulelle se mut tekee. Huolimatta siitä, että tän arjen hulinan keskellä oon joutunut vähentämään blogiaikaa, nautin jokaisesta bloggaus hetkestä todella paljon. Viimeisen vuoden aikana blogi on selkeytynyt ja siitä on muodostunut mulle tosi tärkeä osa arkea. Tänne on mukava tulla ja oon suunnattoman iloinen, miten aktiivisia ja mukavia lukijoita mun blogilla on. Mun sunnuntai on ollut harvinaislaatuisen rauhallinen. Kuppi hyvänmakuista teetä, vastakorkattu Usain Boltin elämänkerta, joka vei mukanaan jo ensimmäisellä sivulla. Pehmeä viltti, syliinsä kutsuva sänky. Ei tietoakaan kiireestä. Hiljaisuus ja rauha. En oo oikein koskaan kokenut olevani kirjan lukija ihminen, mutta nyt mut on koukutettu. Todella mielenkiintoista lukea englanniksi, erityisesti elämänkerroissa, suomennoksista saattaa jäädä tietynlainen tunnelma puuttumaan verrattuna alkuperäisiin versioihin.
IMG_9308.CR2 IMG_9311.CR2 IMG_9312.CR2
Sunnuntai on meillä myös virallisesti muodostunut ruoanlaitto päiväksi. Ja silloin sitä ruokaa nimittäin myös laitetaan ja paljon. Meikäläiselle viitisentoista annosta possua ja wok-kasviksia ja tuolle toiselle puoliskolle semmonen loota makaronijauhelihakasvis-mössöä, että oksat pois. Meal prepping on oikeastaa ainut vaihtoehto pitää säännöllinen ruokailurytmi mahdollisena. Mä tykkään pakata ruoat valmiiksi annoksen kokoisiin rasioihin niin ne on kätevä napata aamulla messiin. Sunnuntaihin toki sisältyi myös treeniä. Pikkusen hikoilin ensin crossarilla ja juoksumatolla, sit pikkusen lihaskuntoa ja lopuksi jooga-asanoiden harjoittelua. Se on muuten hauskaa puuhaa! Katsotaan jos mun asanat eksyis jossain vaiheessa tänne bloginkin puolelle. 

Toivottavasti teidänkin viikonloppu sujui mukavasti ja pääsette aloittaa seuraavan viikon hymyssä suin.

4 kommenttia

 1. Kiva postaus, rauhalliset sunnuntait ovat parhautta! :-)

  therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/18/2015

  Käytkö jollain personal trainerilla tms? Ois kiva lukee siitä jos käyt :) Päiväni kuvina postaus ois myös kiva! Ja kaikki treeniohjrlmat ja ruokapäiväkirjat ois kanssa kivoja :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En käy, tähän asti oon tehny omat ohjelmat ihan itse :) Mun päivät on tällä hetkellä aikamoista yksinkertaisuutta.. :D Kiitos kuitenkin kommentista ja mukava, että treenijutut kiinnostaa :)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥