RELAXING SPA

3/06/2015

IMG_8777 IMG_8778
Musta tuntuu, et kauheen monet on reissussa. Ihan ulkomailla lämpösessä tai kaupunkilomilla tai vähintään Pohjois-Suomessa viettämästä täydellistä talvilomaa snoukkaillen ja nauttien ulkona olosta. Tuolla pohjosessa kuvien perusteella näyttäs olevan luntakin. Tää "talviloma" tänä vuonna ei oo oikein tuntunu lomailulta, kun "lomalla" on tässä jo oltu kuukauden verran. Mikäs lukuloma tää muka on, ei tää mitään lomaa ainakaan mulle oo ollu. Vapaa-aika menee opiskellen ja siitä on rentoutuminen kaukana. Siispä olinkin tänään aivan onnessani, kun mamma ehdotti, että lähdettäs kylpylään. Ei nyt mitenkään kauemmas, tohon muutaman kymmenen kilometrin päähän Siilinjärvelle fonttanellaan. Porealtaissa ja hierontaistuimissa lilluminen teki kuitenkin tosi hyvää ja nyt voi taas rentoutuneena jatkaa opiskelua. Kylpeminen tekee kyllä niin kropalle, kun mielellekin hyvää. Täytyy muistaa stressin keskellä välillä sallia itselleen hetki ihan vaan rauhaa ja olemista ajattelematta stressiä. Nyt vielä reilu viikon rutistus ja sit on lukio paketissa.

Ps. Tuo kuvassa oleva "nallepussukka"  on ollut mulla aivan pikkutytöstä asti ja tulee varmasti olemaan pitkään. Löytyykö teiltä tollaisia lapsuudesta säilyneitä aarteita käytöstä?




10 kommenttia

  1. Anonyymi3/06/2015

    Tää on niin naurettavaa kun ihmiset valittaa lukulomasta, olisko se sitten parempi, että koulunkäynnin ohella pitäisi lukea kirjotuksiin? Se viikon hiihtoloma varmasti ei sillon olisi yhtään enempää loma, kun kolmen viikon lukulomakaan. Grow up.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, että väärinymmärsit pointtini! Lähinnä vitsilllä heitin tuon tarkoittaen, että yhdistän sanan loma usein reuntoutumiseen ja mukaviin tekemisiin, mutta tää on ollut täyttä työtä :) En todellakaan tarkoita, että lukuloma olisi huono juttu! Mukavaa alkavaa kevättä sullekin:)

      Poista
    2. Anonyymi3/07/2015

      Upee vastaus, ihanaa että on olemassa bloggaajia jotka ei provosoidu vaikka joku laittaa hölmöä kommenttia (tosin toi oli aika lievä verraten moneen)

      Poista
    3. Oi, kiitos ihanasta palautteesta:) Ei ole syytä hermostua tai rueta väittämään vastaan, jokaisella on oikeus mielipiteeseensä ja tässäkin oli selvästi kyse väärinymmärryksestä:)

      Poista
  2. Anonyymi3/07/2015

    mitä vinkkejä antaisit kun haluisin mun jalkalöllyköistä eroon, mulla on suhteellisen isot reidet? Tiiän jo et ruokavalio on suuressa merkityksessä tässä mutta sitten urheilun puolelta? Millaista salireeniä, millasia painoja, toistoja, liikkeitä? Millaista aerobista, kuinka paljon viikossa? Ja suosittele jotain liikkeitä millä saisin vähä kiinteytettyä jalkoja? :) kiitti etukäteen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan niinkun ite mainitsitkin, ruokavaliolla on suurta merkitystä, mutta ei yksin ruokavalio, eikä yksin reeni ole avain lopputulokseen vaan tasapainoinen suhde noilla molemmilla:) Treenin puolelta jos haluat kasvattaa lihasta suosittelen 8-12 toistomääriä, jos haluat kiinteyttä lähtisin liikeelle 15-20 toistoilla. Suosittelen myös aerobisia viikossa n 2h verran eli vaikkapa jokaisen reenin jälkeen/ennen 30min:) Erilaiset kiertoharjottelut, hiit-treenit ja kuntopiirit on myös loistavia!

      Poista
  3. Anonyymi3/07/2015

    mulla on polvissa jotain ihme kuhmuroita? osaatko yhtään sanoa mitä ne on tai mistä johtuu? Harrastan lentopalloa mikä johtaa siihen että aikapaljon polvet saa osumia, mutta mulla on polvisuojat kyllä eli ei tömähä polvet ihan kovalle lattialle? molemmissa polvissa samoissa kohissa, välillä pienempia välillä isompia ja pehmeitä. Onko mitään hajua että mitä ne on :D haluisin niistä eroon, ei tee mun jaloista mitenkään kauniita kun reidetkin suht isot kun oon reenannut. alentaa hiukan itsetuntoa kun polvet tekee koko jaloista kamalan näköset että oikeen hävettää joskus olla niin että jalat näkyy paljaallaan... jos tiedät mitä ne on niin miten saisin ne pois?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen menemään ihan lääkäriin, en osaa vastata tuohon kysymykseen:/ Ikävä jos vaiva vaikuttaa itsetuntoon, eiköhän lääkärissä auteta!

      Poista
  4. Kuulostaapa ihanan rentouttavalle tollanen extempore kylpyläreissu, ja hei tsemppiä luku-urakkaan! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli todellakin rentouttavaa! Kiitos paljon <3

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥