BATAATTIBURGERI

3/04/2015

IMG_8754
IMG_8757 IMG_8756
Tein viimeviikolla näitä taivaallisen hyviä burgereita. Burgerit ihan sämpylällä tuppaa laittamaan ainakin mulla vatsan sekaisin ja turpoamaan. Bataattiburgereiden ohje on tullut vastaan viimeaikoina useammassa blogissa. Alkuperäinen resepti on kuitenkin peräisin "Torkkuja ja nokkosia"-blogin Emmi-Liialta ja sen pääsee tsekkaamaan tästä Valmistin bataatit Emmi-Liian ohjeella ja paistoin kylkeen tonnikala pihvit, sillä mieleni teki kalaa. Kalaa tulee syötyä nykyään aika vähän, kun tosiaan tuo toinen puolisko taloudesta on kalalle allerginen. Bataatin ylijäämät heitin myös pellille ja niistä tulikin herkulliset lohkobataatit burgerin kylkeen. Mausteena käytin ihan aromisuolaa. Muita täytteitä burgerissa on tomaatti, salaatti ja avocado-jogurtti kastike, joka syntyy ihan vaan blendaamalla avocadoa ja turkkilaista jogurttia ja maustamalla sen suolalla. Bataattiburgerin täytteeksi sopii erinomaisesti varmasti niin broileri, kuin alkuperäisessä reseptissä käytetty karitsakin. Täydellisen kevyttä, herkullista ja erityisesti gluteenitonta.

Oletteko maistaneet jo näitä herkkuja ja jos ette, niin kai edes tämän reseptin jälkeen?

2 kommenttia

  1. Näyttää hyvältä! Mä en ole vielä kokeillut bataattiburgereita ja joskus somea selaillessa tuntuu että olen ainut joka niitä ei ole vielä testannut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nää on todella maukkaita:) tätä ohjetta on kyllä tosiaan näkynyt monessa blogissa ja siksipä en voinut itsekään olla kokeilematta!

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥