JUICE DATE

1/28/2015

IMG_8592 IMG_8603 IMG_8596 IMG_8598 IMG_8595
Punaviiniä? Ei vaan punajuuri-rypäle mehua. Me ollaan nyt pariin otteeseen pidetty Evitan kanssa Juice Datet. Ihan siitä syystä, että en taida olla ainoa, jolla on rakkaussuhde mun mehulinkoon. Ensimmäisestä mehusta lähtien Evita on tainnut haaveilla mehulingosta. Todistettavasti mehut siis koukuttavat ihmisiä, ei vaan minua. Molemmilla kerroilla ollaan tehty kolmea erilaista mehua: Jotain hieman erilaista, makeaa hedelmäistä ja kirpeä shotti. Tän kerran mehut olivat: punajuuri-tumma rypäle, vesimeloni sekä porkkana-tyrni shotti. Tyrnin sekaan oli tarkoitus pistää vielä hitusen inkivääriä, mutta se unohtui. Musta ois aivan ihana järjestää semmoset kesäjuhlat, missä ois tarjolla kaikenlaisia ihania mehuja tuoreista raaka-aineista. 

Loma on starttaillut ihan mukavasti, mä jotenkin tietosena valintana jätän tosta loman edestä "luku"- etuliitteen pois, jotenki se kuulostaa paljon kivemmalta. Opiskeltua on kuitenki tullu päivittäin ja oonkin jo hyvässä vauhissa. Kirjoitan siis nyt keväällä biologian, pitkän englannin ja äidinkielen. Mä tulin täksi viikoksi Joensuuhun, ensin mummolaan ja sitten isiä ja pikkusiskoa moikkaamaan. Ihanaa nähdä läheisiä ja tulla aina välillä käymään entisessä kotikaupungissa. Musta tuntuu nyt siltä, et meen vetäsemään lenkkarit jalkaan ja lähen pikku lenkille tuonne raikkaaseen talvi-ilmaan.

Nauttikaa talvikeleistä!

2 kommenttia

  1. Anonyymi1/28/2015

    kuola valuu kun kattoo noita mehuja, hyvältä näyttää!

    ootko koskaan tehnyt tai testannut urtekram-merkkistä (luomu) lakritsijuurijauhetta? siinä tosissaan ei taida olla mitään ravintoaineita (0kcal, 0g rasvaa/sokeria). purkki taisi maksaa n. 3 e ja Prismasta löytyy. itse olen laittanut sitä maitorahkan sekaan makeuttajaksi tai tehnyt banaani-lakritsisekoituksen kun karkkihammasta kolottaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mullakin tulee vesi kielelle heti noita katsoessa:) Joo itseasiassa mulla on just sellanen purnukka tuolla hyllyllä, joka odottaa vaan käyttämistä! En oo oikein vielä keksiny sille käyttöä, kiitos vinkeistä:)

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥