EPÄONNISTUNUT KUVAUSSESSIO

1/21/2015

Mä en pysty käsittää miten kaikissa muotiblogeissa on aina niin täydellisiä asukuvia. Eteenkin rakastan Mariannen Nevaeh-blogin (klick) kuvia yli kaiken, en ymmärrä miten voi itselaukasimella saada noin upeita kuvia aikaan! Halusin julkasta nää kuvat ihan sen takia, että "epätäydellisiä" kuvia löytää nykypäivänä blogista aika harvoin. Kaiken pitäisi olla niin viimeisen päälle. Yritin ikuistaa mielestäni kivan asun ja yritin ihan tosissani saada kivoja kuvia. Epäonnistuin kuitenkin täysin. Ensinnäkin tajusin ettei mun uudella kameralla voi ottaa kaukolaukaisimella kuvia, joten jouduin vaihtamaan vanhaan kameraan. Siinä säätäessä sitten onnistuin vetämään sukkahousuihin hyvät viirut, eikä multa tietenkää löytynyt uusia sukkahousuja. On muuten kummallista, miten sukkahousut ja sukat on semmosia, että ne jotenkin kummallisesti aina katoaa, vaikka niitä ostaa. Loppujen lopuksi kaiken muun lisäksi, asettelu, rajaukset, valot meni pieleen. 
TOPPI - THAIMAA      SHORTSIT - KIRPPIS     BLESIERI - H&M
IMG_8616
IMG_8593
Tänään oli mun lukion viimeinen koulupäivä. Ihan uskomatonta, että neljäs vuosi lukiota on nyt takana, eikä enää kertaakaan tarvitse noille puuduttavan tylsille oppitunneille mennä. Toki tässä vielä semmonen pikkujuttu, kun ylioppilaskirjotukset edessä. Mutta, anyway, fiilis tässä vaihessa on aivan mahtava ja tuntuu, että alkaa elämä rullaamaan nyt vauhdilla eteenpäin. On tosi jännittävää ajatella, että kun kirjotukset on ohi ni on elämässä semmonen tilanne, että koko maailma on auki. Mahtavaa!

Onnea kaikille lomalle päässeille!

4 kommenttia

 1. Anonyymi1/21/2015

  Ei sinusta kyllä mitään huonoja kuvia kyllä saa ainakaan! :) Mutta hyvä pointti tuosta "täydellisyyden tavoittelusta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä saa varmasti jokaisesta :D

   Poista
 2. hyvältähän nämä kuvat näyttävät :-----D Lukijat eivät kiinnitä välttämättä samoihin asioihin huomiota vaikka kuvissa sua itseäs häiritsisi tietyt asiat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, no se on kyllä totta, että monesti kiinnittää huomiota niin pikkujuttuihin, ettei muut niitä huomaa :) Mutta kiitos!

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥