2NDHAND LEATHER SHORTS

1/18/2015

Asu- ja vaatepostauksia ei oo täällä blogin puolella hirveemmin näkynyt ja ihan syystä. Syitä onkin sitten useampia, ensimmäisenä voisi mainita sen monen bloggaajan vaivan eli tämä pimeys. Hyvien kuvien ottaminen vaatisi luonnonvaloa, jota näin Suomen talvella ei kovin montaa tuntia päivästä ole saatavilla. Sisällä otetuista kuvista tulee vaan yksinkertaisesti niin käyttökelvottomia, ettei niitä kehtaa julkaista, kuten alla olevat. Toinen syy on se, että tällä hetkellä mulla ei ole oikein ketään, joka asujani kuvaisi. Poikaystävä tuntuu olevan monella bloggaajalla se hovikuvaaja, mutta mulla poikaystävä asuu toisella paikkakunnalla. Viimoinen syy on varmaankin se, että mun perusasu on ollut viimeaikoina hyvin pitkälti jotain todella mukavaa ja rentoa, sillä oon todella huono pukeutuja talvisin. Siitä päästäänkin asiaan, eli löysin tänään kirpparilta mageet nahkasortsit odottamaan hiukan lämpimämpiä kelejä ja sortsien seuraksi kolme paitaa. Hintaa näille ostoksille tuli yhteensä 11e, joten aika hyviä löytöjä tein! Toki nyt kun on hiukan lämpimämpää noi shortsit menee jo sukkisten kanssa. Taitaapa joku näistä asuista päätyä viimeisille koulupäiville päälle ensi viikolle.
Tässä opiskelijan rahatilanteessa kirppis on aivan mahtava juttu. On niitä ihmisiä, jotka kokevat kirppiksellä käymisen jotenkin ällöttäväksi kun pitäisi muiden vanhoja vaatteita käyttää. Kirppikseltä löytää kuitenkin usein todella hyvässä kunnossa olevia vaatteita ja joskus jopa käyttämättömiä ja niin paljon halvemmalla. Esimerkiksi nämä paidat taisivat olla h&m, lindex ja ellos kamaa ja veikkaampa että noiden yhteishinta ois kivunnut 40 e puhumattakaan noista shortseista! Kirppiksellä kannattaa tosin käydä usein sillä valikoima muuttuu kokoajan. Joku päivä sieltä löytyy näinkin mukavasti tavaraa ja toinen kerta ei löydy mitään. Kuopiossa  käyn City Pörssissä kirpparilla, muuten en oo oikein löytänyt Kuopiosta hyviä kirppiksiä minun makuun. 

Millaisia kirppari-ihmisiä teistä löytyy?

3 kommenttia

 1. Aika hyviä löytöjä oot tehnyt! Mie tykkään käydä kirppiksillä, ja varsinkin Kuopiossa käydessäni käyn aina CityPörssissä. Joensuussa on useita kirppiksiä, mutta en oo niistä löytänyt pitkään aikaan mitään järkevää. Bändipaidat ja vanhat Fit-lehdet tarttuvat aina mukaan, jos vaan hinta ja tuotteen kunto ovat kohdillaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tein :) Kuopiosta ei joo muita oikein löydä! Joensuussa on joo ihan sikana, itse tykkään Joensuun tarjonnasta:)

   Poista
 2. Pakko nyt vinkata tähän vanhempaan postaukseen vielä Sesonkitori :) Itse myyjänä tykkään siitä enemmän, koska pöytäpaikka on halvempi.

  VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥