CASEAPP iPHONE CASE

1/15/2015

Kuka muistaa tuon ihanan kuvan Thaimaasta, Koh Mookin rannalta? Sain upean mahdollisuuden tehdä yhteistyöpostauksen Caseappin kanssa ja suunnitella oman puhelimen kuoren. Valitsin tämän kuvan, koska se rauhoittaa minua ja tuo mieleen ihanat muistot viime kevään Thaimaan reissusta. Jo katsoessa tuota kuvaa tunnen auringon lämmön ihollani ja meren aaltojen äänen. Caseapp-suunnittelutyökalulla voit suunnitella netissä mielesi mukaan kuoret tabletillesi, puhelimellesi tai tietokoneellesi, sivustolle pääset TÄSTÄ. Tilasin joulun aikaan ystävälleni Ifolorilta omasta kuvasta teetetyt kuoret ja laatu eroa näissä on todella paljon. Ensinnäkin Ifolorin kuori ei mahtunut koko puhelimeen joten jouduin tilaamaan uuden. Toisekseen Caseappin kuori on paremman tuntuinen, kuva on parempi laatuinen, kuori istuu huomattavasti paremmin ja näyttää kaikin puolin upeammalta.

Lisäksi te lukijani saatte 29.1 asti 20% alennusta caseapp.fi sivustolta koodilla: JOENSALO20
Mikäli kaipaat inspiraatiota kuoresi suunnitteluun, käy katsomassa @caseapp instagramissa.
Ja TÄSTÄ suunnittelemaan!

4 kommenttia

 1. Anonyymi1/15/2015

  Vai sullakii alkaa täyttyy blogi näillä lahjuksilla ja niiden mainoksilla... Menolikeyyy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän mielipiteesi ja osasin arvata, että tämä kommentti varmasti tulee. Mulla on muutamia yhteistyökumppaneita, jotka on tarkasti valittuja:) En koskaan kertoisi postiivista tuotteesta, mikäli en itse koe niin! Kaikki mitä sanon on omaa rehellistä mielipidettäni:) Musta on kuitenkin aika hienoa, että myös lukijat saa tämmösten postausten kautta etuja ja tulee tietoisemmaksi tuotteista!:)

   Poista
 2. Löysinpä sun blogiin kun oli hakusessa iphonen kuoret :D Lueskelin sitten muitakin postauksiasi ja mustatais tulla sun blogin lukija :) Hauskaa loppuviikkoapa sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! 'Kiva kuulla:) Tervetuloa, kuin myös sinne!

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥