LAZY SUNDAY

11/30/2014

Ah, sunnuntai. Mulle se tarkoittaa herätystä ilman herätyskelloa ja tällä kertaa uni maistuikin myöhälle aamupäivään. Isoa kuppia kahvia ja rauhallista aamupalaa. Tarkoituksena oli pyhittää tämä päivä opiskelulle ja bloggaamiselle, mut jotenkin onnistuin aamulla sekoittamaan mun blogin aivan nurinkurin ja siitäpä seurasi sitten se, että piti pistää koko ulkoasu uusiksi. Nyt oonkin pyöritelly koodeja taas sen verran ympäri, että alan oikeesti jopa ymmärtää tätä ihmeellistä tietokonekieltä. Pikkusen uudistusta siis ulkoasuun tullut ja vieläpä pitää vähän lisäillä tonne juttuja. Tää viikko oli ihana viikko kokonaisuudessaan. Sain olla viikon Jaakon luona Kokkolassa ja viikonlopuksi tulin kotiin. Ohjelmassa oli sukujuhlat joissa vierähti eilinen päivä ihanan lämpimissä ja iloisissa tunnelmissa. Tämmösen viikon jälkeen onkin mahtava startata lukion viimeiseen eli 18. jaksoon!

Jaiks! Huomenna alkaakin jo joulukuu, kai teillä on joulukalenterit ostettuina?

3 kommenttia

 1. Itse opettelemalla sitä oppii hyvinkin nopeasti koodien saloja ja niitä jopa alkaa tosissaan ymmärtämään vähän paremmin. Hyvältä näyttää! :)

  Mulla on tänä vuonna ystävältä saatu tee -joulukalenteri. Olen jo ihan malttamattomana hipelöinyt sitä kuukauden verran ja vihdoin huomenna pääsen avaamaan ensimmäisen luukun, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimpä juuri! :) Jotenkin tuo sivupalkki ei vaan tuu koskaan miellyttämään varmaan, miten siitä sais sisällöltään kattavan, yksinkertasen ja nimenomaan mahdollisimman lukijaystävällisen :D

   Vautsi! Kuulostaa jännittävältä.. Joulukalenteri on kyllä ihana osa joulun odotusta.. :)

   Poista
  2. Musta toi näyttää tosi hyvältä, ja sieltä löytyy kaikki tärpit ja linkit sulassa sovussa :) Good job!

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥