JOULUINEN CHIAVANUKAS

11/27/2014


Nyt on alettu hehkuttamaan joulua oikein kunnolla. Ajattelinkin julkaista ensimmäisen hiukan jouluisemman reseptin. Luumut kuuluvat minulla ainakin jouluisien makujen listalle. Raakana hedelmänä tuoreeltaan en oikein pidä luumuista niiden kirpeän maun vuoksi. Ainoastaan todella kypsät luumut maistuu ihan sellaisenaan. Luumujen ihanan maun saa kuitenkin loistavasti esiin ruskistamalla niitä pannulla kookosöljyssä. Nämä pehmoiset luumut sopivatkin mainiosti kanelilla ja vaniljalla maustetun chiavanukkaan seurana.

J O U L U I N E N   C H I A V A N U K A S
TARVITSET:
3 LUUMUA
KOOKOSÖLJYÄ
2,5DL MANTELIMAITOA
3RKL CHIASIEMENIÄ (puhdistamo)
 KANELIA & VANILJAA

1. SEKOITA CHIASIEMENET MANTELIMAITOON .
2. LISÄÄ KANELIA JA VANILJAA JA ANNA TURVOTA YÖN YLI. 
3. PILKO LUUMUT LOHKOIKSI.
4. PAISTA PANNULLA KOOKOSÖLJYSSÄ KUNNES PINTA HIEMAN RUSKISTUU.
5. KÄYTÄ VANUKAS BLENDERISSÄ, JOTTA SAAT SIEMENISTÄ KAIKEN IRTI
6. KORISTELE VANUKAS LUUMUILLA JA NAUTI!

Herkullista joulun odotusta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥