JOULULAHJATOIVELISTA

11/26/2014

Kaikki kuvat haettu googlesta


1. S P O R T: AIR MAX:it, joista oon haaveillu jo todella pitkään ja nimenomaan nuo kokovalkoiset. "Urheilukengistä" on tullut ihan katumuotia viimeaikoina ja airmaxit menee niin verkkareiden kuin hameenkin kanssa ja näin saa ripauksen sporttisuutta asuun kuin asuun. Näissä yhdistyy siis mukavuus, tyylikkyys ja urheilullisuus. Lisäksi listalla on NIKE PRO-sarjan tuotteita, joka kolahtaa meikäläiseen kyllä aivan täysin ja sitten tuo ihana ADIDAS-reppu, jossa on tuo ihana adidaksen vanha logo, jota rakastan yli kaiken. Viimeisenä vielä vähän välineitä kuntoiluun, elikkäs treenihanskat, jotka vois helpottaa otteiden ottamista ja vähentää rannekipuilua salilla ja vielä nilkkapainot, joilla vois saada lisä tehoa kotitreeneihin.

2. H O M E: Joulun tullen lämpöiseen taljatorkkupeittoon ois ihana käpertyä mussuttamaan suklaata. Meikäläinen osti viime jouluna Jaakolle pyjamapöksyt, joita oon itse himoinut siitä lähtien. Tänä vuonna toivon siis pukilta itsekin pehmoisia pyjamapöksyjä. Löhöilyä varten kaipailisin myös uusia collegepöksyjä. Viimeisimpänä tähän kategoriaan pääsee tuo ihana kahvallinen purnukka, johon voisin vääntää mitä värikkäimpiä smoothieita ja kesäisin jääteetä.

3. O U T F I T: Kukapa ei haluaisi uutta kelloa? Viime jouluna sain Jaakolta ihanan Hillfigerin punakultaisen kellon. Tällä kertaa toiveena ois Korsin kello. Rakastan tota kelloa yli kaiken ja rakastuin myös tuohon punakultaan värinä. Siispä listalle on päässyt enemmänkin punakultaa, nimittäin tyylikkäät valkoiset kuulokkeet. Oon tosi huono käyttämään kellon lisäksi muita koruja, kuitenkin haluaisin oppia käyttämään ja tuo love-sormus kiehtoo mua jollain tavalla söpöydellään. Toiveena ois myös muutamat puhelimen suojakuoret: kultaa & sporttista.

4. B E A U T Y: Varmaan aika monen tytön unelma: NAKED-paletti. Täydellinen luomivärisetti juurikin noilla ihanilla luonnollisilla ruskean eri sävyillä. Aurinkopuuteri alkaa myös olla loppumaisillaan ja näin talven tullen kun rusketus kaikkoaa, todellakin sitä väriä kaipaa kasvoille. Mulla ei oo koskaan ollut kunnollisia meikkisiveltimiä, joten toiveena ois saada myös laadukas sivellinsetti. Vielä viimeisimpänä, mutta ei toki vähäisimpänä CUTRIN-hius öljy, ravitsemaan talven kuivattamia latvoja.

4 kommenttia

  1. Anonyymi11/26/2014

    Hei! Vositko neuvoa ja antaa vinkkejä, miten urheilija voi pudottaa rasvoja kuitenkin niin että hyvä suorituskyky säilyy? Anna esim. hyviä ruokavinkkejä, vaihoksia muutoksia jne..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos haluat tiputtaa rasvaa kehosta ja urheilet sun pitää huolehtia, että saat rittävästi ruokavaliosta kaikkia ravintoaineita :) Helpoin tapa vähentää rasvaa on vähentää nopeiden hiilihydraattien (viljat, leipä, pasta, riisi) syöntiä. Tarvitset kuitenkin noita edellämainittuja palautumiseen, joten suosittelen, että syöt niitä aamulla (esim puuro) tai treenin jälkeen (lisukkeena pasta). Illalla ja välipalalla kevyempää ruokaa ja enemmän proteiinipitoista! Muutoin ruoan lisukkeena kasviksia: wokattuna, muusina, höyrytettynä jne. :) Toivottavasti tästä oli apua!

      Poista
  2. Ihania juttuja oot koonnut, voisi olla kuin mun joululahjatoivelista! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti joulupukki kuulee sunkin toiveesi :P

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥