There's a whole world out there

5/11/2014

Noniin! Nyt ollaan Suomessa, pikku häsläyksen, 50 h matkustuksen, muutaman lentokentällä nukutun yön jälkeen suomessa. Oikeestaan ollaanhan tässä jo muutama päivä kotona oltu, mut mullakin alkanu jo työt ja muut rutiinit niin nyt vasta oikeestaan kerenny koneelle kunnolla. Mistähän sitä alottas? Reissusta on niin paljon kerrottavaa, niin paljon ajatuksia, tunteita ja fiiliksiä mitä voisin jollain tavoin yrittää pukea sanoiksi, mutta se ei kertoisi kuitenkaan loppujen lopuksi mitään. Miten paljon ihania asioita voi edes kolmeen viikkoon mahtua, niin uskomattomia elämyksiä, kauniita maisemia, maukkaita ruokia ja unohtumattomia hetkiä. Kohteena Krabi oli bueno, niin paljon erilaista koettavaa. Tuntui vain että kolme viikkoa oli liian vähän tuohon kaikkeen, oisin voinut jäädä vielä toiseksi kolmeksi viikoksi. Kuitenkin uskon, että kuvat kertoo enemmän kun sanat. Oli tosi vaikea valita muutamia kuvia 1600 kuvan joukosta, mutta tässä ehkä muutamia helmiä, jotka jollain tavoin iskivät minuun.
Reissu avasi mun silmiä, tajusin miten paljon tuolla on nähtävää. Jos jo noin pienen alueen sisällä on noin paljon ja noin upeaa, niin mitä kaikkea maailmalla on vielä annettavana. Tajusin, että haluan nähdä maailmaa ja elää hetkessä. Tottakai jossain vaiheessa elämää haluaa asettua paikoilleen, mutta nyt kun ollaan nuoria, mun tapa nauttia elämästä on ehdottomasti hakea elämän kokemuksia niin paljon, että niistä on sitten kiikkustuolissa mukava kertoa lapsenlapsille. Ikävä on lämpöön, merinäköala aamiaisia, valkoista hiekkaa varpaissa, meren kimmallusta auringossa, jylhiä kallioita, vehreää luontoa, tulipunaisia auringonlaskuja, biitsiä värittäviä palmuja, mausteisia thai-ruokia, tuoreita hedelmiä, mitä vielä? Nyt vaan sunnnittelemaan uutta reissua sitten ensi keväälle.

Pistäkäähän kysymyksiä reissusta tulemaan, vastaan mielellään :-) JA hyvää äitien päivää kaikille mammoille!

- Emilia

10 kommenttia

 1. Wäää, miten kauniita kuvia! ^^ Mikä on sun lemppari thai-ruoka btw? Otitteko kuvia fitnessmalli-hakemusta varten vai meenaatko osallistua koko kisaan ollenkaan? Mikä oli reissun kohokohta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Iina! :-) Ehdottomasti "Roasted Duck Red Curry", eli ankkaa punaisessa curryssa.. Niin hyvää, tästä lähteekin sitten thairesepteihin tutustuminen! :-) No tuota, siinähän kävi niin että hakemuksen lähettäminen tabletilla ei meinannut oikeen onnistua, mut laitoin jälkikäteen kotoa sähköpostia ja katsotaan mitä siellä sanotaan.. Reissun kohokohtia oli koko kolme viikkoa, niin upeita kokemuksia etten haluais milläään pistää järjestykseen. Muutamia huikeita hetkiä oli esimerkiksi kalliokiipeily, emerald cave ja snorklailu. Parhaimpiin hetkiin tulee kuitenkin ihan vaan rakkaan kanssa oleminen ja elämästä nauttiminen tekemättä mitään sen kummempaa :-)

   Poista
 2. Anonyymi5/12/2014

  Oi että, näyttää niin täydelliselle! Tuliko toi reissu kalliiksi yhteensä kaikki lennot, majoitukset, retker ja ruuat? Itselläni on ollut pitkään haaveissa Thaimaan matka, eikä nää kuvat kyllä helpottanut halua ainakaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli täydellistä :-) Yhteensä koko settiin upposi kahdelta hengeltä 3000 e, eli ei kovin paha hinta, molemmat säästettiin reilu puolvuotta ja saatiin hyvin rahat kasaan :-) Suosittelen rohkeasti lähtemään, tuolla elää tosi halvalla, jos ei ole liian nirso majoitusten suhteen, joten kallein osuus on liikkuminen siellä ja lennot! :-)

   Poista
 3. Vau! Upean näköistä!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Siellä oli kyllä niin sanoinkuvailemattoman upeeta!

   Poista
 4. Oi vitsi miten kivan näköstä!!! Iski matkakuume tännekki suuntaan... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun vaan reissusuunnitelman tekoon ;-) Suosittelen kyllä Krabin aluetta, mikäli Thaimaahan on mielenkiintoa lähteä, loistava kohde! :-)

   Poista
 5. Apua mitä ihania matkakuvia! Tässä iski itsellekkin nyt pienehkö matkakuume näitä katsellessa...

  www.meriulrika.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, näitä kuvia onkin sit kiva katsella ja muistella reissua :-) Matkakuume jäi itellekkin vaikka kolme viikkoa sai nauttia tuosta ihanuudesta, ens kevättä ootellessa :-P

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥